• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    5
eylulesma eylulesma @FireflyDream @honeydukes @angelingpink cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar 🌸🌸🩷 İnşallah normaldir bu akıntılar
Beyaz sarı kıvamlı kremsi akıntı olabilir bol su için pamuklu çamaşır giyin günlük ped kullanmayın kesinlikle. Yeşil veya kokulu olursa tehlikeli o zaman ilaç kullanmak gerekiyor. Yine de doktorunuza söyleyin sonraki kontrolünüzde. Bende de beyaz gibi krem rengi gibi bir akıntı oluyor kızıma hamileyken de olmuştu.

Beyaz sarı kıvamlı kremsi akıntı olabilir bol su için pamuklu çamaşır giyin günlük ped kullanmayın kesinlikle. Yeşil veya kokulu olursa tehlikeli o zaman ilaç kullanmak gerekiyor. Yine de doktorunuza söyleyin sonraki kontrolünüzde. Bende de beyaz gibi krem rengi gibi bir akıntı oluyor kızıma hamileyken de olmuştu.
Tesekkur ederim canim☘️🥰

Bulanti kalp atisi belirginlesincr basladi bende tum gebeliklerimde . Bunda da oyle iki gundur yogun var 7 hafta oldu
Bende hiç bulanti.yok 7+5 haftalik oldum bebeğimin kalp atışını duydum şukur aksine çok istahlıyım şimdiden 2 kilo aldım

Son düzenleme:
Merhabalar 31 ocakta aşılama oldum
12 Şubat betam 66
13 Şubat 90
14 Şubat 209
16 Şubat 484 şeklinde çıktı nasıl gidiyor sizce henüz doktora gidemedim merkezden uzakta olduğumuz için eşim yoğun çalışıyor bide 😥ancak akşamlari acilde beta verebildim

Merhabalar 31 ocakta aşılama oldum
12 Şubat betam 66
13 Şubat 90
14 Şubat 209
16 Şubat 484 şeklinde çıktı nasıl gidiyor sizce henüz doktora gidemedim merkezden uzakta olduğumuz için eşim yoğun çalışıyor bide 😥ancak akşamlari acilde beta verebildim
Değerleriniz çok güzel hayırlı olsun 😊😊

Mide yanmaları demişsin canım da benim çok enteresan iki gece tam 4 te uyandım midem yanıyordu dün gece de 2.30 da uyandım gece 5.30 a kadar döndüm durdum. Benim niye bu kadar erken oldu ya söylediğin haftalarla başlangıç çok enteresan yani.
Su içiyor musun peki? Susuz kalınca da vücut baş ağrısı çok yapar
ozaman 20.haftadan sonra senın dahada artabilir canım umarım olmazda. biz yinede güzel dusunelim. Su cok iciyorum ben 3lt yakın. ama bulantılrım arttı ya suda zor iciyorum valla agzımın ıcı zehır gibi:(

Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli

ozaman 20.haftadan sonra senın dahada artabilir canım umarım olmazda. biz yinede güzel dusunelim. Su cok iciyorum ben 3lt yakın. ama bulantılrım arttı ya suda zor iciyorum valla agzımın ıcı zehır gibi:(
Ayyy valla inşallah olmaz mahvolurum 😞Kuzum doktoruna mı söylesen mide bulantısı için ilaç verse çok zor bulantı olayı elden ayaktan düşürür birşeyler yiyip içemeyince

Mide bulantısı için ilaç varmış kızlar ama troid ilacı ile kullanılmasını doktorum önermiyo aranızda troid ilacı kullanan varsa dikkat etsin.

Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
Böyle düşünmek çok fazla strese girmene neden olur. Bir bebek eğer dünyaya gelecekse, bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun doğar. Böyle düşünelim her zaman. Evet kendimize hep dikkat edelim, güzel beslenelim, mutlu olalım, pozitif olalım, vitaminlerimizi düzenli kullanarak doktor kontrollerine düzenli şekilde gidelim. Ama bak bu kadar elimizden gelenler. Gerisi Allahın taktiri. İnsanları düşünme 🥰 İçinden duanı et karnını sev…

Böyle düşünmek çok fazla strese girmene neden olur. Bir bebek eğer dünyaya gelecekse, bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun doğar. Böyle düşünelim her zaman. Evet kendimize hep dikkat edelim, güzel beslenelim, mutlu olalım, pozitif olalım, vitaminlerimizi düzenli kullanarak doktor kontrollerine düzenli şekilde gidelim. Ama bak bu kadar elimizden gelenler. Gerisi Allahın taktiri. İnsanları düşünme 🥰 İçinden duanı et karnını sev…
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim 🥹🥹♥️♥️

Masal111 Masal111 canım sen bilgilerini tekrar yazarmisin sorun düzeldi ekleyeyim.

Back