• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bende öyleyim bendeeeeeee burnum tıkalı nefes nefeseyim ben de bir de astım var astım tutacak diye ödüm kopuyor 😅😅 biz niye böyle olduk anlayamadım çok erken oldu bu belirtiler ya 🤩 burnun tıkalıysa bunu kullanabilirsin, deniz tuzlu burun spreyi hamileler ve emzirenler kullanabiliyormuş.
Burun tıkanıklığı yok çok şükür ama sanki 40.haftadaymışım da karnım burnumdaymış gibi ağırım ya. Uyku hali de var ama uyuyamıyorum misafirlikteyim ve enerjik olmak zorundayım. Arada koridora kaçıp duvara yaslanıyorum o kadar kötü düşün. Gerçekten baya erken başladı semptomlarımız 😂😂

Burun tıkanıklığı yok çok şükür ama sanki 40.haftadaymışım da karnım burnumdaymış gibi ağırım ya. Uyku hali de var ama uyuyamıyorum misafirlikteyim ve enerjik olmak zorundayım. Arada koridora kaçıp duvara yaslanıyorum o kadar kötü düşün. Gerçekten baya erken başladı semptomlarımız 😂😂
Ayyy valla allah yardımcın olsun yavrum zor gıcık belirtiler 🥹🥹🥹🥹

12.haftadan sonra belirtiler azalıyo daha enerjik günler oluyo 12ye kadar depresif ağlak falan gezerken 12den sonra bi enerji geliyo buda 28e kadar falan sürüyo sonra mide yanmaları bel agrıları kramplar:) Benım ılk gebelıgımde bulantı hıc olmadı bunda zor geçiyo. bu hafta artarak ilerliyo bas agrısı eklendi bide. Dısardayım bugun araba mahvetti midemi:( hıc ıstemesemee ilac alıcam sanırım

12.haftadan sonra belirtiler azalıyo daha enerjik günler oluyo 12ye kadar depresif ağlak falan gezerken 12den sonra bi enerji geliyo buda 28e kadar falan sürüyo sonra mide yanmaları bel agrıları kramplar:) Benım ılk gebelıgımde bulantı hıc olmadı bunda zor geçiyo. bu hafta artarak ilerliyo bas agrısı eklendi bide. Dısardayım bugun araba mahvetti midemi:( hıc ıstemesemee ilac alıcam sanırım
Mide yanmaları demişsin canım da benim çok enteresan iki gece tam 4 te uyandım midem yanıyordu dün gece de 2.30 da uyandım gece 5.30 a kadar döndüm durdum. Benim niye bu kadar erken oldu ya söylediğin haftalarla başlangıç çok enteresan yani.
Su içiyor musun peki? Susuz kalınca da vücut baş ağrısı çok yapar

Ben de aynı korkuyu yaşıyorum çünkü mide bulantısına toleransım ve sabrım çok az, bazen düşüncesi bile endişelendiriyor üstelik yoğun çalışıyorum nasıl baş ederim diyorum ama henüz başlamadı olmayan şey için endişelenmeyelim bebeklerimize yazık. Olursa düşünürüz ve hiçbir zaman düşündüğümüz endişelendiğimiz kadar kötü olmaz zaten sonuç
Doğru söylüyorsunuz, biraz da olsa içim rahatladı, teşekkür ederim 🥰

Ben de 5+1 haftalık hamileyim. Kusmaktan çocukluğumdan bu yana çok korkuyorum. Çok afedersin ağzıma gelse yutarım kusmamak için öyle bir korku, bayılacak gibi oluyorum. Ama şimdiden daha mide bulantısı yokken de bunu düşünmek istemiyorum bu çok saçma olur. Negatif olarak üzerime çekmekte istemiyorum. Biraz daha pozitif düşünerek akışına bırakmak en mantıklısı olur. Kusarsak o zaman doktorumuza danışırız ilacı var kullanırız mide bulantısı için.
Ben de öyleyim, çocukluğumdan beri korkuyorum nasıl geçecek bilmiyorum da. Umarım iyi bir anne olabilirim, çocuğum kusarken endişeye kapılmam, her şey o zamana kadar geçsin lütfen 🥹

Ben de öyleyim, çocukluğumdan beri korkuyorum nasıl geçecek bilmiyorum da. Umarım iyi bir anne olabilirim, çocuğum kusarken endişeye kapılmam, her şey o zamana kadar geçsin lütfen 🥹
Canım benim şimdiden lütfen stres yapma kendine üzme kendini inşallah olacağız iyi bir ebeveyn

Bu gün gündüz uyuyordum kv çiğ börek gibi bişey yapmış. Uyurken baş ucumda koymuş kalkınca yersin diye. Onun kokusuna uyandım. Berbattı. Ya evden bisey yemek istemiyorum. Ben böyle olmuyordum. Bu bir değişik belirtiler de farklı diğerlerinden. Acaba kız mı 🙈

Bu gün gündüz uyuyordum kv çiğ börek gibi bişey yapmış. Uyurken baş ucumda koymuş kalkınca yersin diye. Onun kokusuna uyandım. Berbattı. Ya evden bisey yemek istemiyorum. Ben böyle olmuyordum. Bu bir değişik belirtiler de farklı diğerlerinden. Acaba kız mı 🙈
Benimde iştahım sanki kapanmaya doğru gidiyor canım. Çok normal 8. Haftadasın umarım sıkıtısız geçer bu günler🙏🏻 ben de ne yesem karnım aşırı şişiyor. Şişlikler tahmini ne zaman geçer?

Arkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok

Arkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Bende var canim sadece tuvalette geliyor arada normlde gelmiyor benimde yanmam yok inşallah normaldir.

Sadece beyaz geliyor benimde bol bol su iç canım. Sık sık idrarla geçer umarım. Yakın zamanda kontrolün varsa doktoruna söylersin🙏🏻🌸

Back