- 3 Mayıs 2024
- 143
- 166
- 18
- 27
Benim hep sarı ama hiç endişelenmedim bişey olmaz yaArkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Ayy 9aylik hamileler gibi yerimden kalkamiyorum yemek yiyince çokta yemiyorum ama şisiyorum davul gbiBir şey yemeye de korkar oldum vallaşiştikten sonrada nefes nefese kalıyorum
Bende de öyleydi ogrenmeden onceki gunler skntili bi durum degldr diye umuyorumBende de oluyor arada yanma yok. Gebeliği öğrenmeden de sarı geliyordu son hafta
İnşallahCanım benim şimdiden lütfen stres yapma kendine üzme kendini inşallah olacağız iyi bir ebeveyn
Bende de beyaz bazen de sarı oluyor idrardan sonra benim de yanma kaşıntı falan yok bence normaldir ama bol su iç ihmal etmeArkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Evet benimde seninki gibi . Teşekkür ederim cevabın içinBende de beyaz bazen de sarı oluyor idrardan sonra benim de yanma kaşıntı falan yok bence normaldir ama bol su iç ihmal etme
Rica ediyorum ne demekEvet benimde seninki gibi . Teşekkür ederim cevabın için
Umarım bunlar geçicidir canım benimAyy 9aylik hamileler gibi yerimden kalkamiyorum yemek yiyince çokta yemiyorum ama şisiyorum davul gbi
Evet ya yalnizim saniyordum norml demkki bunlarUmarım bunlar geçicidir canım benimhepimizin belirtileri aynı ilerliyor. Neyseki yalnız değiliz
İnşallah canimeylulesma FireflyDream H honeydukes angelingpink cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar İnşallah normaldir bu akıntılar
Benim arada cok hafif açık yeşil oluyorBenim de oluyor sarımsı bazen beyaz doktor yesil olmadıkça sorun yok olabilir dedi
Belirtiler gebeligin saglkli ilerledigini gosterir cekecez artkAynen benim de belirtilerim yoktu doktordan sonra birden başladı çok garip bisey ya bugün kahvaltı hazırlarken eşimden yardım istedim mutfağa giremedim
Bende de var. Doktorlar eksimis balik kokusu gibi bir koku ve kasinti yoksa onemsemiyorArkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Benim de var, doktor normal dedi kontrole gittiğimdeBenim de oluyor sarımsı bazen beyaz doktor yesil olmadıkça sorun yok olabilir dedi
kızlar sarı akıntı bende de var, yanma falan yok, idrar tahlili ve kültürü yaptırdım temiz çıktı, demek ki olağanArkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Bir sorun olunca idrar kültüründe çıkıyor dimikızlar sarı akıntı bende de var, yanma falan yok, idrar tahlili ve kültürü yaptırdım temiz çıktı, demek ki olağan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?