• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlar selam. 5+1 haftalık hamileyim. Bende panik atak var. Özellikle mide bulantısından çok korkuyorum. Bulanmasa bile psikolojik olarak aklıma gelince panik atak tutacak sanıyorum çok korkuyorum. Kendimi dizginlemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bu konuda çok endişeliyim, panik atak geçirirsem ve bunlar artarsa bebeğime bir şey olur diye korkuyorum. Var mı bu durumu yaşayan aranızda?

kadın doğum acile gittim. Doktor baya ilgilendi sağolsun keseyi çok güzel inceledi uzun uzun. Bebeğim iyi kalbinide duydum içime su serpildi 🥰 o doktor bişry demedi o tarz bir akıntı çürümüş gibi koyumsu ise kalıntıdır demişti. Sonuç göstermeye gittiğimde başka doktor vardı. Ufakda olsa kanama demek düşük demek yat 12. Haftaya kadar dedi ge pretrgron mu ne işte ondsn verdi. O doktoru çok kaale almadım açıkçası o kadar korkulacak bişey yok demişti beni muayene eden doktor:)
Oyyy minnak kalpli 🥹🥹🥹 Çok sevindim bir şey olmadığına 😍😍😍❤️ kullan progestanı da kafan rahat olsun.

Evet dün hastanedeydim uyuya kalmışım gelincee:( İyiyiz çok şükür, kadın doğum acile gittim. Doktor baya ilgilendi sağolsun keseyi çok güzel inceledi uzun uzun. Bebeğim iyi kalbinide duydum içime su serpildi 🥰 o doktor bişry demedi o tarz bir akıntı çürümüş gibi koyumsu ise kalıntıdır demişti. Sonuç göstermeye gittiğimde başka doktor vardı. Ufakda olsa kanama demek düşük demek yat 12. Haftaya kadar dedi ge pretrgron mu ne işte ondsn verdi. O doktoru çok kaale almadım açıkçası o kadar korkulacak bişey yok demişti beni muayene eden doktor:)
Ayy sevindim kuzum ya cok gecmis olsun dinlen iş yapma bosver.

Bende 3 hafta daha gebeliğimi öğrenmeden önce bademciklerimden dolayı biraz ateş oldu ara ara 38 dereceyi geçti diyebilirim. Gitmedim doktora ama kendim duşa falan girdim internette okuduğumda çokta iyi şeyler yazmıyor sizce bir sıkıntı olur mu ?

Kızlar selam. 5+1 haftalık hamileyim. Bende panik atak var. Özellikle mide bulantısından çok korkuyorum. Bulanmasa bile psikolojik olarak aklıma gelince panik atak tutacak sanıyorum çok korkuyorum. Kendimi dizginlemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bu konuda çok endişeliyim, panik atak geçirirsem ve bunlar artarsa bebeğime bir şey olur diye korkuyorum. Var mı bu durumu yaşayan aranızda?
Ben de aynı korkuyu yaşıyorum çünkü mide bulantısına toleransım ve sabrım çok az, bazen düşüncesi bile endişelendiriyor üstelik yoğun çalışıyorum nasıl baş ederim diyorum ama henüz başlamadı olmayan şey için endişelenmeyelim bebeklerimize yazık. Olursa düşünürüz ve hiçbir zaman düşündüğümüz endişelendiğimiz kadar kötü olmaz zaten sonuç

Ben de 5+1 haftalık hamileyim. Kusmaktan çocukluğumdan bu yana çok korkuyorum. Çok afedersin ağzıma gelse yutarım kusmamak için öyle bir korku, bayılacak gibi oluyorum. Ama şimdiden daha mide bulantısı yokken de bunu düşünmek istemiyorum bu çok saçma olur. Negatif olarak üzerime çekmekte istemiyorum. Biraz daha pozitif düşünerek akışına bırakmak en mantıklısı olur. Kusarsak o zaman doktorumuza danışırız ilacı var kullanırız mide bulantısı için.

Kızlar dün ve bugünden itibaren belirtileri ultra premium yaşamaya başladım. Bırak yorulunca olmasını konuşurken bile nefes nefese kalıyorum, halsizlikten konuşmaya bile mecalim yok ve karnımda sürekli sancı var rahim genişlediği için. Misafirlikteyim kimseye belli de edemiyorum ama sanki 39. haftadayım öyle bi tıknefeslik halsizlik dua edin bana ya 😅

Kızlar dün ve bugünden itibaren belirtileri ultra premium yaşamaya başladım. Bırak yorulunca olmasını konuşurken bile nefes nefese kalıyorum, halsizlikten konuşmaya bile mecalim yok ve karnımda sürekli sancı var rahim genişlediği için. Misafirlikteyim kimseye belli de edemiyorum ama sanki 39. haftadayım öyle bi tıknefeslik halsizlik dua edin bana ya 😅
Bende öyleyim bendeeeeeee burnum tıkalı nefes nefeseyim ben de bir de astım var astım tutacak diye ödüm kopuyor 😅😅 biz niye böyle olduk anlayamadım çok erken oldu bu belirtiler ya 🤩 burnun tıkalıysa bunu kullanabilirsin, deniz tuzlu burun spreyi hamileler ve emzirenler kullanabiliyormuş.

Eklentiler

• IMG_3059.jpeg
    IMG_3059.jpeg
    228,7 KB · Görüntüleme: 34
Bende öyleyim bendeeeeeee burnum tıkalı nefes nefeseyim ben de bir de astım var astım tutacak diye ödüm kopuyor 😅😅 biz niye böyle olduk anlayamadım çok erken oldu bu belirtiler ya 🤩 burnun tıkalıysa bunu kullanabilirsin, deniz tuzlu burun spreyi hamileler ve emzirenler kullanabiliyormuş.
Ben de öyleyim ya normalde enerjim yüksek ama bence havalardanda kaynaklı olabilir bir yerde okumuştum burun tıkanıklığı da olabiliyormuş extra olarak koku almıyorum bir de bu aralar😒😒

Ben de öyleyim ya normalde enerjim yüksek ama bence havalardanda kaynaklı olabilir bir yerde okumuştum burun tıkanıklığı da olabiliyormuş extra olarak koku almıyorum bir de bu aralar😒😒
Evet burun tıkanıklığı çok olmaya başladı bende de ya çok etkiliyor günlük yaşantımı burnum tıkandıkça nefes alamıyorum nefes alamadıkça hiçbir şey yapasım gelmiyor 😞 böyle direkt kötü koku falanda mı gelmiyor hiç burnuna

Evet burun tıkanıklığı çok olmaya başladı bende de ya çok etkiliyor günlük yaşantımı burnum tıkandıkça nefes alamıyorum nefes alamadıkça hiçbir şey yapasım gelmiyor 😞 böyle direkt kötü koku falanda mı gelmiyor hiç burnuna
Hayır ya keskin hiç bir koku almıyorum dün balık yedim mesela gram koku yok ki ben koku konusunda bile çok hassasım normalde ☹️☹️ anlayamadım cidden. Gebelikle birlikte yeni versiyonlar yükleniyor sanırım😂😂

Hayır ya keskin hiç bir koku almıyorum dün balık yedim mesela gram koku yok ki ben koku konusunda bile çok hassasım normalde ☹️☹️ anlayamadım cidden. Gebelikle birlikte yeni versiyonlar yükleniyor sanırım😂😂
Hahah çok enteresan daha neler gelecek bakalım başımıza 😅 hamilelik belirtileri çok enteresan derlerdi de inanmazdım gerçekten öyleymişşşşş

Son düzenleme:
Bugün tam 5 haftalık oldu. Mide bulantım yok sadece deli gibi reflüm var. 2 gündür gece 4 te uyandırıyor beni kana kana su içiyorum geçmiyor rennie çiğniyorum reflü için. Doktorunuza sorabilirsiniz reflü için bitkisel tablet direkt geçiriyor reflüyü. Normalde sadece doymak için yerdim şimdi durdurabilene aşk olsun 😅😅 inşallah senin de güzelce açılır iştahın en azından bir şeyler yiyebilirsin canının istediği 💖🥳
Bulanti kalp atisi belirginlesincr basladi bende tum gebeliklerimde . Bunda da oyle iki gundur yogun var 7 hafta oldu

Back