Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Bu arada ben de bugün asm’ye gittim, doktora sonuçlara baktı, betaya göre 4 haftalıkmış. Kadın doğuma gitmek için bekle biraz dediler. 8 haftalıkken kalp atışı duyulur ortalama dedi ama ben 4 hafta daha beklemem tabii. Bir hafta daha geçsin giderim. Çok mu geç oluyor acaba?
Bence iki hafta sonra git

Ben de dn doktora gittim benim de 5+4 :)) tsh 5 çıktı malesef bi ilaç verdi 2.5 olana kadar dozunu arttırarak gidecek sürekli kontrolde olmaktan başka Bi çare yok :(
Öncelikle gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin yavrularımız. Ben gebe kalmadan önce doktora dedim düşürelim diye ama bu ritmik bir değer önemli değil dedi.🤦🏻‍♀️ Yarın dahiliyeye gideceğim. İhmal etmemek lazım. İnşallah en kısa zamanda ideal seviyeye düşer. 🤲🏻

Merhaba benim de 3.19 çıkmıştı kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendirdi dahiliye tiroid ilacı yazdı onu kullanıyorum.
Ben de yarın gideceğim. İnşallah hemen düşer. İnsan stres oluyor. Siz kaç haftalıkken ilaca başladınız? İnşallah geç kalmamışımdır.

Öncelikle gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin yavrularımız. Ben gebe kalmadan önce doktora dedim düşürelim diye ama bu ritmik bir değer önemli değil dedi.🤦🏻‍♀️ Yarın dahiliyeye gideceğim. İhmal etmemek lazım. İnşallah en kısa zamanda ideal seviyeye düşer. 🤲🏻
Teşekkür ederim 🌸🌸sizin kaç çıktı. Her doktor farklı konuşuyor arkadaşımın da troit yüksek cikmis doktor ilaca gerek yok gebelik troidi demis.

Kızlar tüm mesajları okuyorum ama dönemedim, allah herkesin/hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻 bebişler bizimledir umarım…

Bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere.. 5+5 gözüküyorum son adet tarihime göre, ay bugün midem bi hassas bulantı var ama böyle tatlı tatlı. Kusacak gibi değil bilmem anlatabildim mi. Çok erken değil mi böyle semptomlar için ya korktum🥹 halsizim de çok🥲

Back
X