Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Arkadaşlar ben dün keseyi görmek için doktora gittim 5+3 müş. 2-3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim. Kan testleri yapıldı. Bir sorun yok ama Tsh 3,17 çıktı. Ocak ayında ölçtürmüşüm 3,31 di. 1. Trimesterde 2,5 altı olması öneriliyormuş. Endişeleniyorum bu konuda bilgisi olan var mı 🥲

Arkadaşlar ben dün keseyi görmek için doktora gittim 5+3 müş. 2-3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim. Kan testleri yapıldı. Bir sorun yok ama Tsh 3,17 çıktı. Ocak ayında ölçtürmüşüm 3,31 di. 1. Trimesterde 2,5 altı olması öneriliyormuş. Endişeleniyorum bu konuda bilgisi olan var mı 🥲
Ben de dn doktora gittim benim de 5+4 :)) tsh 5 çıktı malesef bi ilaç verdi 2.5 olana kadar dozunu arttırarak gidecek sürekli kontrolde olmaktan başka Bi çare yok :(

Merhaba benim de 3.19 çıkmıştı kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendirdi dahiliye tiroid ilacı yazdı onu kullanıyorum.

Arkadaşlar merhaba sat 20 şubat geç döllenme olmuş olabilirmi hala adet olmadım testler negatif kaç gün daha beklemem gerekir sizce

Arkadaşlar ben ikiz bebek beklediğim için artık kasım annesi mi oldum? Kafamda deli sorular 🤭🤭
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsinler ❤️ herkesin erken doğum riski var, bebeklerimizin ne zaman dünyaya geleceğini bilemiyoruz. O yüzden sonu değil de başlangıcı önemli. Yani bebişlerinizin gelişimi aralıkta doğacaklarmış gibi olacak, bu nedenle aralık annesi oluyorsunuz diye düşünüyorum ☺️

Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsinler ❤️ herkesin erken doğum riski var, bebeklerimizin ne zaman dünyaya geleceğini bilemiyoruz. O yüzden sonu değil de başlangıcı önemli. Yani bebişlerinizin gelişimi aralıkta doğacaklarmış gibi olacak, bu nedenle aralık annesi oluyorsunuz diye düşünüyorum ☺️
Çok haklısın canım sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri 🥰🥰🥰

Bu arada ben de bugün asm’ye gittim, doktora sonuçlara baktı, betaya göre 4 haftalıkmış. Kadın doğuma gitmek için bekle biraz dediler. 8 haftalıkken kalp atışı duyulur ortalama dedi ama ben 4 hafta daha beklemem tabii. Bir hafta daha geçsin giderim. Çok mu geç oluyor acaba?

Back
X