Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Hamile kıyafetleri ben de hiç almak istemiyorum. Kendime bugün öğle arası birkaç oversize tişört ve geniş paça lastikli şalvar pantolonlardan aldım. Oversize giydiğim gömleklerim var bir süre böyle idare etmek istiyorum. Sütyen ihtiyacım benim de var normalde dolgulu kullanırım ama sıkmaya başladı, hem şimdi hem de sonra emzirmede kullanılacak sütyen önerisi varsa ben de alırım
Dagi’de sütyenlerde 1 alana 1 bedava var şu an. Ordan bi siyah bi ten rengi emzirme sütyeni aldım ben. Henüz gelmedi, deneyemedim ama hem yorumlar ışığında, hem de birkaç arkadaşımın bu markayı deneyip tavsiye etmeleri üzerine memnun kalacağımı umarak aldım 🙏🏻 Belki tekte pahalı gibi görünebilir ama kampanya ile iyi fiyata geliyor. Hem de kaliteli, emzirme dönemi de dahil rahatlıkla kullanılabilir dendi. Benimki de naçizane bir öneri 🥲❤️

Bende bu aralar almayı düşünüyorum baya araştırdım. Mochiden herkes çok memnun birde momcozy markası aklımda ondan da çok memnunlar ama fiyat farkı var aralarında. Ama ne kadar doğum yapan arkadaşım varsa acele etme doğumdan sonra duruma göre al dedi. Alıp hiç kullanamayanlarda varmış çünkü. Kafam karışık son ay karar vericem sanırım alıp almmaya🙈
Ben çalışıyorum, doğumdan kısa bir süre sonra başlamıştım.. yine insallah başlamayı düşünüyorum kendi işim olduğu için bebisi de yanımda götürmeyi düşünüyorum ama her ihtimale karşı yine de pompa olsun diyorum önceki doğumumda sağmıştım çünkü

Kizlar seker testi aile hekiminde ya da devlet hastanesinde oluyor mu? Normalde ben ozele gidiyorum ama sirf bu test icin bi daha muayene parasi vermek istemedim.
Bir de ac mi gidiliyor? Illa sabah mi gitmek lazim gunun herhangi bi saati olur mu? Bilen yardimci olabilir mi ona gore randevu bakacagim :)

Kizlar seker testi aile hekiminde ya da devlet hastanesinde oluyor mu? Normalde ben ozele gidiyorum ama sirf bu test icin bi daha muayene parasi vermek istemedim.
Bir de ac mi gidiliyor? Illa sabah mi gitmek lazim gunun herhangi bi saati olur mu? Bilen yardimci olabilir mi ona gore randevu bakacagim :)
Canım bazı aile hekimleri yapıyor bazıları yapmıyor. Aile hekimine sor derim değilse eğitim araştırma hastaneleri yapıyor genelde. En az 8 hatta mümkünse 12 saat açlık istiyorlar o yüzden sabah aç karna yaptırmak gerekiyor. ❤️

Canım bazı aile hekimleri yapıyor bazıları yapmıyor. Aile hekimine sor derim değilse eğitim araştırma hastaneleri yapıyor genelde. En az 8 hatta mümkünse 12 saat açlık istiyorlar o yüzden sabah aç karna yaptırmak gerekiyor. ❤️
O halde yarin is cikisi bi sorayim aile hekimine , hayir derlerse artik hastane randevu kovalarim.
Tesekkurler ♥️

Ben bu hafta hem açlık, hem tokluk şekerini takip edeceğim üç gün. Aile hekimi bakıyor bizim burada. Pazartesi sabah açlık kan şekeri için kan verdim, en az 8 saat açlık isteniyor. Bir tüp kan alınıp laboratuvara gönderiliyor. Tokluk kan şekeri içinse kahvaltıdan 2 saat sonra gelmemi istediler. İki gündür onun takibini yaptırıyorum. Yarın da gidip baktıracağım son kez. Haftaya kontrolümüz var. Buradan çıkan sonuçlara göre şeker yüklemesine kan vereceğim.

Ben bu hafta hem açlık, hem tokluk şekerini takip edeceğim üç gün. Aile hekimi bakıyor bizim burada. Pazartesi sabah açlık kan şekeri için kan verdim, en az 8 saat açlık isteniyor. Bir tüp kan alınıp laboratuvara gönderiliyor. Tokluk kan şekeri içinse kahvaltıdan 2 saat sonra gelmemi istediler. İki gündür onun takibini yaptırıyorum. Yarın da gidip baktıracağım son kez. Haftaya kontrolümüz var. Buradan çıkan sonuçlara göre şeker yüklemesine kan vereceğim.
Hmm aclik tokluk sekeri ile seker yukleme farkli o zaman. Bizim aile hekimliginde sadece sali ve persembe kan alma gunleri , o durum da sikintiya sokuyor insani ama umarim vardir, izin alirim artik isten.

Selamlar bende bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür bir sıkıntımız yok hatta tüm yavrularimda olduğu gibi bir böbreği daha geniş imiş zamanla normale inmişti ama çok önemli değilmiş ben abilerini de söyleyince o zaman yatkınlık var zamanla geçer Dr yinede takip etsin dedi🤣yüz olarakda yine fabrikasyon çıkışlı abilerinin kopyası 🥹
Alt kısımdaki hareketlere gelince bende de çok oluyor bu Dr bebeğin konumunu söyleyince iyice netlestirdim baş yukarda sırt sağda diye o sırada da mesaneye vuruşlarda olunca anladım yani🤣 ardından şöyle dön bı yürü gel vs dedikçe onunda konumu değişiyordu alanları şuan geniş olduğu icin içerde fink atıyorlar Dr ultrasonla hafif bastırdıkca içerden minigimde vurdu hoplayıp durdum 😅 Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin 🥰

Selamlar bende bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür bir sıkıntımız yok hatta tüm yavrularimda olduğu gibi bir böbreği daha geniş imiş zamanla normale inmişti ama çok önemli değilmiş ben abilerini de söyleyince o zaman yatkınlık var zamanla geçer Dr yinede takip etsin dedi🤣yüz olarakda yine fabrikasyon çıkışlı abilerinin kopyası 🥹
Alt kısımdaki hareketlere gelince bende de çok oluyor bu Dr bebeğin konumunu söyleyince iyice netlestirdim baş yukarda sırt sağda diye o sırada da mesaneye vuruşlarda olunca anladım yani🤣 ardından şöyle dön bı yürü gel vs dedikçe onunda konumu değişiyordu alanları şuan geniş olduğu icin içerde fink atıyorlar Dr ultrasonla hafif bastırdıkca içerden minigimde vurdu hoplayıp durdum 😅 Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin 🥰
Oh ne güzel haberler canım ❤️ maşallah diyelim 🧿 bundan sonrası da hep sağlıkla geçsin gitsin ❤️

Kızlar ya ben devlette kontrole gidiyorum 17. Haftada cinsiyet için bisey söylemeyince ilk çocuğumda gittiğim özel bir kliniğe gittim cinsiyeti söyledi net şekilde bacak arasını da gösterip %100 kız dedi 2 hafta sonra 19. Haftamda tekrar gittiğimde yine net şekilde değişmez kız %100 dedi bacak arasını göstererek ama sürekli çevreden yanilanlari görünce içime kuşku düştü ya 🥹 23. Haftamda devlete kontrole gittim cinsiyeti yine söylemedi göremedim dedi doktor okadar alışveriş flnda yaptım umarım yanılma gibi birseyle karşılaşmam ya sizce

Kızlar ya ben devlette kontrole gidiyorum 17. Haftada cinsiyet için bisey söylemeyince ilk çocuğumda gittiğim özel bir kliniğe gittim cinsiyeti söyledi net şekilde bacak arasını da gösterip %100 kız dedi 2 hafta sonra 19. Haftamda tekrar gittiğimde yine net şekilde değişmez kız %100 dedi bacak arasını göstererek ama sürekli çevreden yanilanlari görünce içime kuşku düştü ya 🥹 23. Haftamda devlete kontrole gittim cinsiyeti yine söylemedi göremedim dedi doktor okadar alışveriş flnda yaptım umarım yanılma gibi birseyle karşılaşmam ya sizce
Sanmıyorum erkek olsaydı görünürdü bence kızda net konusamiyorlar daha cok etraftan duyduğum.kadari ile.. ben dün detaylı ultrasona girdim karnıma koyar koymaz erkek olduğunu biliyorsunuz dedi 😂çok nadir kordonu p.pi sanıp erkek dedikleri ama zaten kız demişler😂 yanıltmak gibi olmasın ama detaylı ultrasona girmedin mi

Sanmıyorum erkek olsaydı görünürdü bence kızda net konusamiyorlar daha cok etraftan duyduğum.kadari ile.. ben dün detaylı ultrasona girdim karnıma koyar koymaz erkek olduğunu biliyorsunuz dedi 😂çok nadir kordonu p.pi sanıp erkek dedikleri ama zaten kız demişler😂 yanıltmak gibi olmasın ama detaylı ultrasona girmedin mi
Yok malesef detaylıya gitmedim ama işte dediğim gibi doktor 2 defa %100 kız dedi bacak arasını gösterip . Devlet geçen hafta gittiğimde halen söylemedi göremedim deyip. Bu haftada göremedim demesi beni şaşırttı açıkçası görür söyler dedim ben ama işte

Günaydın kızlar nasılsınız? Kaç gündür girip bakıp yazamadım. Dün hiç giremedim. Çok şükür ben iyiyim bebiş de içeride zıplayıp duruyor. Gerdirip duruyor karnımı bazen acıtacak kadar. Artık o kadar güçlendi fındığım. Bugün asmye kontrol+ aşıya gidecegim. Alıntılamıştım, bir türlü yazmak nasip olmadı. Aklımda kalanları yazayım. @Umutvari bebeğim geçmiş olsun inşallah geçsin gitsin bir an önce ❤️ bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim ❤️ 🤲 @Vaalbara canım size de geçmiş olsun tatlı oğlunla. Şimdi nasıl daha iyi mi? İnşallah bir an önce daha da iyi olsun minik paşam ❤️ 🤲 Eldorin Eldorin canım annenden iyi haber gelmesine ne kadar çok sevindim bilemezsin🤲❤️ inşallah daha da iyi olacak dualarım onunla inanıyorum iyileşecek inşallah ❤️ 🤲 çok mutlu oldum ❤️😍 bebek eşyası konusu konuşulmuş hiç bir şey almadım daha bendeki bu rahatlık da beni öldürecek.. bu aydan itibaren başlıyorum inşallah. Kızımdan kalanlar da var zaten çok bir şey almayacağım o yüzden. Bez konusunda kızımda sleepy kullanmıştım hem bedeni hem dokusu kızıma iyi geliyordu. Şimdi yine sleepy baslarım bakalım sonrası ne olur. Benden böyle. Sizleri özlemişim hemen iki günde 😍❤️
Canım benim çok sağol ❤️

Yaren007 Yaren007 Kaç gündür sesin çıkmıyor canım nasılsın iyi misin?
İyi canım sevindim iyi olmana sesin çıkmayınca merak ettim. Bir de sen cumartesi günü detaylı'ya girecektin sesin çıkmayınca bende dedim detaylı ultrasonda sorun mu yaşadı diye merak ettim.Başka doktora randevu al olmazsa😊

Back
X