- 12 Mart 2019
- 15.280
- 34.776
- 598
Yaa az öncede yaptı hiç yapmadığı bişey çünküevet hıçkırıktır![]()

Allahım mucize ya elhamdülillah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa az öncede yaptı hiç yapmadığı bişey çünküevet hıçkırıktır![]()
Çok şükür çokkYaa az öncede yaptı hiç yapmadığı bişey çünkü
Allahım mucize ya elhamdülillah![]()
Amiin canımm amiiinÇok şükür çokkben de kıpır kıpır oynadıkça göbeğimi açıp izliyorum, çok belli oluyor artık dışarıdan bakınca, gerçekten mucize gibiler
Sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah
![]()
Ahaah tamam canım bende çok iyi pinpirikliyim ya her şeye bak dur ayy dedim ben doktor muyumŞimdi değil canım olduktan sonra yaşadım bunları aşı olalı çok oldu etkisi geçti ben de
Sadece arkadaş oldunuz mu ne yaptınız diye sormuş ona yazdım ben de Doktorumu dinledim olabilir olabilirsin dedi oldum bu kadar.
Âmin canım ben de aynıyım işte yani önceden de böyleydim ama gebelikte daha da tetiklendi.Ahaah tamam canım bende çok iyi pinpirikliyim ya her şeye bak dur ayy dedim ben doktor muyumbir dur artık kendimi frenliyorum hep. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
![]()
En buyuk sorunum bu, az bir idrar bile cok varmis gibi hissettiriyor be baski yapiyor. Surekli bu histen muzdaribim. Enfeksiyon 2 kere oldum antibiyotik kullandim. Ama zaten bu his hep ayni.Kızlar selamlarmesanede baskı hissediyor musunuz? Özellikle biraz bile tuvaletim gelse inanılmaz baskı oluyor hatta biraz fazla geldiyse ilk çıkışında zorlanıyorum. Acaba normal bir durum mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum diye merak ettim.
Bir de kaçıncı haftada kaç kilo almış durumdasınız? Ben şu anda 20+3’teyim ve toplamda 5 kg aldım.![]()
Bebişler kıymetlendi valla bizimki de aynıAmiin canımm amiiin
Bende aynıyım eşim kapat karnını kızımı üşütücen diyobu aralar arttı hareketler sanki güçlendide
![]()
Yaa hayali bile ağlamama yetiyorBebişler kıymetlendi valla bizimki de aynıHer sabah karnımı açıp sevmeden çıkmıyor evden
Hareketleri evet bence de daha da artmış durumda ve daha belirgin artık, her geçen gün daha da büyüyorlar ve kavuşmamıza daha az kalıyor![]()
hıçkırık çok sık oluyor zaten bir başladıktan sonra her gün kesin 1-2 kez hıçkırık tutuyorYaa az öncede yaptı hiç yapmadığı bişey çünkü
Allahım mucize ya elhamdülillah![]()
Buna cok sevindim ozaman cok tatlııhıçkırık çok sık oluyor zaten bir başladıktan sonra her gün kesin 1-2 kez hıçkırık tutuyorhem de nasıl bir mucize
![]()
Bir şey diyemem o konuda maalesef yoğunluğa vs bağlı olabilir. Sadece nipt için değil başka şeyler içinde gelen insanlar çok olduğu için yoğun oluyor. Sonuç çıktığında sabah 8.30da ordaydık sadece sonuç göstermeyi 5 saate yakın bekledikSabah 9da orada olabileceğim sırayı da o zaman alacağım yeterli olur mu sizce
Ay evet bende çok düşünmedim açıkcası. Elimi de kessem gidip olacaktım. Bu aşı bizden çok bebeği korumak için yapılıyor plasentadan bebeği korumaya başladığı için. Ben grip aşısı da oldum. Doktorum grip virüsü plasentadan bebeğe geçebilen bir virüs diyince aşı seçeneği cazip geldiArkadaşlar vurulduk geçtik eğer her şeyin kötüsünü düşünürsek zaten kötü olur. Ben hiçbir şeye bakmıyorum uzun zamandır internettenoldum aşıyı geçtim. Doktorumda olabilirsin dedi. E tamam gerisi beni ilgilendirmiyor bence
![]()
Ben de dediğin gibi ritmik 5 6 kez hiissediyorum.. gün içinde bir kez de değil sık sık ama hıçkırık bu kadar erken oluyormu onu bilmiyorumGünaydın arkadaşlarım 2. Gebeliği olanlar hıçkırıklar ne zaman hissediliyorben gece yatarken bişey hissettim hıçkırık olabilirmi?
Ritmik bi şekilde tık tık tık diye 5-6 defa bi hareket hissettim acaba hıçkırıkmıydı![]()
O bende de oluyor. Sekerden supheleniyorum. Sık idrar istegi yapiyor bildigim kadariyla. İlk 3 ay hic kilo almamistim bu iki ayda 6 kilo almisim. Kesin seker cikacak bendeEn buyuk sorunum bu, az bir idrar bile cok varmis gibi hissettiriyor be baski yapiyor. Surekli bu histen muzdaribim. Enfeksiyon 2 kere oldum antibiyotik kullandim. Ama zaten bu his hep ayni.
23. Haftadayim 6 kilo almisim![]()
Valla benim ilk olunca bende bilemedimBen de dediğin gibi ritmik 5 6 kez hiissediyorum.. gün içinde bir kez de değil sık sık ama hıçkırık bu kadar erken oluyormu onu bilmiyorum![]()
İnşallah cıkmaz canm beslenmene dikkat et biz eşimin insülinlik durumdaki şekerini diyetle düzelttikO bende de oluyor. Sekerden supheleniyorum. Sık idrar istegi yapiyor bildigim kadariyla. İlk 3 ay hic kilo almamistim bu iki ayda 6 kilo almisim. Kesin seker cikacak bende![]()
Lierac kullanıyorum ben her gün bir kez sürüyorum hem göbeğe hem de basenlere, şu ana kadar çatlamadım. Kaşıntım da olmuyor, hemen emilmesi falan da çok güzel konforlu. Başka bir şey kullanmıyorumMerhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı
Canım ben bugün yaptırdım yeni aşıydı karışık dedi yapan hemşirem. Doktoruma güveniyorum, iki doz önerdi. Şu ana kadar ağrı acı yok.Kızlar tetanoz aşılarınızı yeni asılara göre mı oldunuz acaba artk difteri ve boğmaca da varmış içinde çok kararsz kaldım böyle olunca
Canım nasılsınGünaydın arkadaşlarım 2. Gebeliği olanlar hıçkırıklar ne zaman hissediliyorben gece yatarken bişey hissettim hıçkırık olabilirmi?
Ritmik bi şekilde tık tık tık diye 5-6 defa bi hareket hissettim acaba hıçkırıkmıydı![]()
Benim ilk değil ama bu kadar erken hıçkırık hissettigimi hatırlamıyorum diğerlerindeValla benim ilk olunca bende bilemedim![]()
Benim kizimda cok hickirik tutardi karnimda onu anliyorsunuz baya baya yetiskin birinin hickirigi gibi oluyor sıklıgı. 5-6 dan uzun surer normalde ama su an daha ufak oldugundan devamini hissetmemis olabilirsin. İlerleyen zamanlarda bayaa belli oluyor. Muhtemelen hickiriktir.Günaydın arkadaşlarım 2. Gebeliği olanlar hıçkırıklar ne zaman hissediliyorben gece yatarken bişey hissettim hıçkırık olabilirmi?
Ya beslenmemi ayarlayamiyorum bir tikinircasina yeme modu olustu durduramiyorum kendimi. Prilam icmezsem bulantidan hic bisey yiyemiyorum icince de enerjim olmuyor sersem gibi enerji kazanmak icin kendimi yerken buluyorum. İlk gebeligimde hic boyle degildi bu beni baya yıktıİnşallah cıkmaz canm beslenmene dikkat et biz eşimin insülinlik durumdaki şekerini diyetle düzelttik