Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Çok şükür çokk 🙏🏻🥲 ben de kıpır kıpır oynadıkça göbeğimi açıp izliyorum, çok belli oluyor artık dışarıdan bakınca, gerçekten mucize gibiler 🫠 Sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah 🙏🏻🥹
Amiin canımm amiiin🥰
Bende aynıyım eşim kapat karnını kızımı üşütücen diyo😂 bu aralar arttı hareketler sanki güçlendide😌

Şimdi değil canım olduktan sonra yaşadım bunları aşı olalı çok oldu etkisi geçti ben de😂
Sadece arkadaş oldunuz mu ne yaptınız diye sormuş ona yazdım ben de Doktorumu dinledim olabilir olabilirsin dedi oldum bu kadar.
Ahaah tamam canım bende çok iyi pinpirikliyim ya her şeye bak dur ayy dedim ben doktor muyum 😆 bir dur artık kendimi frenliyorum hep. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda 🤲🏻🌸

Ahaah tamam canım bende çok iyi pinpirikliyim ya her şeye bak dur ayy dedim ben doktor muyum 😆 bir dur artık kendimi frenliyorum hep. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda 🤲🏻🌸
Âmin canım ben de aynıyım işte yani önceden de böyleydim ama gebelikte daha da tetiklendi.
Saçma sapan bilgiler karşıma çıktı bu beni etkiledi yoksa asla karşıt bir insan değilim doktorum ne derse o☺️
Bazen de kötü düşünüp çağırmamak lazım İyi düşüneceğiz iyi şeyler olsun🥰

Kızlar selamlar :KK54: mesanede baskı hissediyor musunuz? Özellikle biraz bile tuvaletim gelse inanılmaz baskı oluyor hatta biraz fazla geldiyse ilk çıkışında zorlanıyorum. Acaba normal bir durum mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum diye merak ettim. 🤔

Bir de kaçıncı haftada kaç kilo almış durumdasınız? Ben şu anda 20+3’teyim ve toplamda 5 kg aldım. :anneadayı:
En buyuk sorunum bu, az bir idrar bile cok varmis gibi hissettiriyor be baski yapiyor. Surekli bu histen muzdaribim. Enfeksiyon 2 kere oldum antibiyotik kullandim. Ama zaten bu his hep ayni.
23. Haftadayim 6 kilo almisim :(

Amiin canımm amiiin🥰
Bende aynıyım eşim kapat karnını kızımı üşütücen diyo😂 bu aralar arttı hareketler sanki güçlendide😌
Bebişler kıymetlendi valla bizimki de aynı 😅 Her sabah karnımı açıp sevmeden çıkmıyor evden 🥲🥹
Hareketleri evet bence de daha da artmış durumda ve daha belirgin artık, her geçen gün daha da büyüyorlar ve kavuşmamıza daha az kalıyor 🙏🏻❤️😍

Sabah 9da orada olabileceğim sırayı da o zaman alacağım yeterli olur mu sizce
Bir şey diyemem o konuda maalesef yoğunluğa vs bağlı olabilir. Sadece nipt için değil başka şeyler içinde gelen insanlar çok olduğu için yoğun oluyor. Sonuç çıktığında sabah 8.30da ordaydık sadece sonuç göstermeyi 5 saate yakın bekledik 🥲

Arkadaşlar vurulduk geçtik eğer her şeyin kötüsünü düşünürsek zaten kötü olur. Ben hiçbir şeye bakmıyorum uzun zamandır internetten ☺️ oldum aşıyı geçtim. Doktorumda olabilirsin dedi. E tamam gerisi beni ilgilendirmiyor bence 🙂
Ay evet bende çok düşünmedim açıkcası. Elimi de kessem gidip olacaktım. Bu aşı bizden çok bebeği korumak için yapılıyor plasentadan bebeği korumaya başladığı için. Ben grip aşısı da oldum. Doktorum grip virüsü plasentadan bebeğe geçebilen bir virüs diyince aşı seçeneği cazip geldi 🤭

Günaydın arkadaşlarım 2. Gebeliği olanlar hıçkırıklar ne zaman hissediliyor ☺️ ben gece yatarken bişey hissettim hıçkırık olabilirmi?
Ritmik bi şekilde tık tık tık diye 5-6 defa bi hareket hissettim acaba hıçkırıkmıydı🥰🙈
Ben de dediğin gibi ritmik 5 6 kez hiissediyorum.. gün içinde bir kez de değil sık sık ama hıçkırık bu kadar erken oluyormu onu bilmiyorum 🤣

En buyuk sorunum bu, az bir idrar bile cok varmis gibi hissettiriyor be baski yapiyor. Surekli bu histen muzdaribim. Enfeksiyon 2 kere oldum antibiyotik kullandim. Ama zaten bu his hep ayni.
23. Haftadayim 6 kilo almisim :(
O bende de oluyor. Sekerden supheleniyorum. Sık idrar istegi yapiyor bildigim kadariyla. İlk 3 ay hic kilo almamistim bu iki ayda 6 kilo almisim. Kesin seker cikacak bende😭😭

O bende de oluyor. Sekerden supheleniyorum. Sık idrar istegi yapiyor bildigim kadariyla. İlk 3 ay hic kilo almamistim bu iki ayda 6 kilo almisim. Kesin seker cikacak bende😭😭
İnşallah cıkmaz canm beslenmene dikkat et biz eşimin insülinlik durumdaki şekerini diyetle düzelttik

Merhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı
Lierac kullanıyorum ben her gün bir kez sürüyorum hem göbeğe hem de basenlere, şu ana kadar çatlamadım. Kaşıntım da olmuyor, hemen emilmesi falan da çok güzel konforlu. Başka bir şey kullanmıyorum 🥰
Kızlar tetanoz aşılarınızı yeni asılara göre mı oldunuz acaba artk difteri ve boğmaca da varmış içinde çok kararsz kaldım böyle olunca
Canım ben bugün yaptırdım yeni aşıydı karışık dedi yapan hemşirem. Doktoruma güveniyorum, iki doz önerdi. Şu ana kadar ağrı acı yok.
Günaydın arkadaşlarım 2. Gebeliği olanlar hıçkırıklar ne zaman hissediliyor ☺️ ben gece yatarken bişey hissettim hıçkırık olabilirmi?
Ritmik bi şekilde tık tık tık diye 5-6 defa bi hareket hissettim acaba hıçkırıkmıydı🥰🙈
Canım nasılsın 🤩 hissettiğim şeyler hıçkırık mı bilmiyorum ama benim kız bence hiç durmuyor. Ne zaman hareket etsem sakin, ne zaman otursam ya da yatsam sanki horon tepiyor içerde 😂😂😂

Benim kizimda cok hickirik tutardi karnimda onu anliyorsunuz baya baya yetiskin birinin hickirigi gibi oluyor sıklıgı. 5-6 dan uzun surer normalde ama su an daha ufak oldugundan devamini hissetmemis olabilirsin. İlerleyen zamanlarda bayaa belli oluyor. Muhtemelen hickiriktir.
İnşallah cıkmaz canm beslenmene dikkat et biz eşimin insülinlik durumdaki şekerini diyetle düzelttik
Ya beslenmemi ayarlayamiyorum bir tikinircasina yeme modu olustu durduramiyorum kendimi. Prilam icmezsem bulantidan hic bisey yiyemiyorum icince de enerjim olmuyor sersem gibi enerji kazanmak icin kendimi yerken buluyorum. İlk gebeligimde hic boyle degildi bu beni baya yıktı🤣

Kızlar merhaba ben 20 haftalıkken doktora gittim ama bebeğimin yüzünü net göremedik sonraki randevum 25. Haftaya denk gelecek acaba o zaman görür müyüm net olarak🥹

Back
X