Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar benim memeler oldu 3 külo 🥲 sağa sola dönüş işkence sanki tır dönüyo yatakta. Bir de tüm gün ayaktayım kasıkta batma oluyor tutunduğu yeri hissediyorum bariz bi oyulma hassasiyet bişiyler var. Bir de kocayla naptınız o durumları eskisi gibi sık mikmik yapmamalıyız sanki ne biliyim vicdanen rahat değilim 🙈 yarın kese görmeye gidicez. Devletten devam edenler detaylı ultrason için şimdiden randevu al anca 22. Haftaya sıra gelir diyor 🤯
Güzel haberler almışız hepinizi tebrik ediyorum aferin böyle hayırlı uğurlu devam topik olarak maşallah
Benim doktor bugün kalp atışını duyalım cinsel hayata sonrasında drvam edebilirsin dedi. Ben sormadan açıkladı sağolsun🙈

Değil bacım değil. O kadar çok yemişim ki şişti midem ve aşırı rahatsız şu an 🤦

Of ya ben ilk hamileligimde +6 kilo ile girdim doğuma ya ne güzeldi 🥰 arkadan hamile olduğum hiç anlasilmiyordu. Sadece yana dönünce belli oluyordu 🤦

Bunda zaten doğuma girdiğim kiloyla hamile kaldım. Ama iştahım da var maşallah midem her ne kadar kaldirmasa da...

Senin boyun kaç canım?
ay aşırı özendim şuan ya +6 mııııı bunda ben öyle yapmak istiyodum ama daha ilk haftadan patladım ya, halsizlikten elimin altında ne varsa onu yiyorum. hiç hoş değil valla.
benim boyum 1.80 😅😅

ay aşırı özendim şuan ya +6 mııııı bunda ben öyle yapmak istiyodum ama daha ilk haftadan patladım ya, halsizlikten elimin altında ne varsa onu yiyorum. hiç hoş değil valla.
benim boyum 1.80 😅😅
Kız sen manken standartlarındasin hiç konuşma 😂

benim boyum 1.80 😅😅
Simdi tekrar baktım canım +6 bile değil 🤦 utanıyorum söylemeye 68,6 ile hamile kalmışım 71,9 ile doğuma girmişim 🤦

Hahahha şimdi 71 ile hamile kaldım ve 73e vardım bile daha 8. Haftada değilim 😂

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-21-51-35-073_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2024-12-10-21-51-35-073_com.bm.android.thermometer.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ya hormonlardan mı neden bilmiyorum. Akşama kadar hiç bi şey yiyemedim yiyebildiğim her şeyi de kustum. Eşim eve gelince gel bugün sipariş verelim dedi. Hamburger söyledik ama özellikle sipariş notuna içine yeşillik ve mayonez istemediğimizi hamile olduğumu belirttik. Notu dikkate almamışlar öylece gelmiş sipariş. Biz de satıcıyı aradık satıcı da ben şu an dükkanda değilim ama hemen çalışanlara yönlendireyim sizi arasınlar mağduriyetiniz giderilsin dedi. Sonra şef kadın bizi aradı ve içindeki marulu çıkartıp yiyin bi şey olmaz dedi. Ben de hamile olduğumu ve doktorun yasakladığını söyledim. Doktorların her dediğine inanmayın ne olacak maruldan mayonezden dedi. Ben de sağlıkçıyım gebelikte toxoplazma riski ne kadar sıkıntılı bi durum biliyor musun dedim. Doktorlar korkutuyor sizi diyor hala. Hanımefendi sağlıkçıyım yemek istemiyorum telafi edemeyecekseniz iade yapalım diyorum bi şey olmaz diyor hala. Çok sinirlendim ve kapadım telefonu. Tekrar dükkan sahibini aradım ben hepsini kovcam merak etmeyin falan diyor. Yani böyle hamilelik kimliğiyle çirkeflik yapan insanlardan hiç hoşlanmam normalde ama hadi ben sağlıkçıyım az çok bilinçliyim bilmeyen biri bundan zarar görebilir diye düşünüyorum. Gereksiz mi sinirleniyorum şu an acaba 😀 hormonlardan mı

Kızlar nub teorisine göre cinsiyet nedır

Eklentiler

• b27e5f98-552a-48c7-8a0f-76a94f33c999.jpeg
    b27e5f98-552a-48c7-8a0f-76a94f33c999.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ya hormonlardan mı neden bilmiyorum. Akşama kadar hiç bi şey yiyemedim yiyebildiğim her şeyi de kustum. Eşim eve gelince gel bugün sipariş verelim dedi. Hamburger söyledik ama özellikle sipariş notuna içine yeşillik ve mayonez istemediğimizi hamile olduğumu belirttik. Notu dikkate almamışlar öylece gelmiş sipariş. Biz de satıcıyı aradık satıcı da ben şu an dükkanda değilim ama hemen çalışanlara yönlendireyim sizi arasınlar mağduriyetiniz giderilsin dedi. Sonra şef kadın bizi aradı ve içindeki marulu çıkartıp yiyin bi şey olmaz dedi. Ben de hamile olduğumu ve doktorun yasakladığını söyledim. Doktorların her dediğine inanmayın ne olacak maruldan mayonezden dedi. Ben de sağlıkçıyım gebelikte toxoplazma riski ne kadar sıkıntılı bi durum biliyor musun dedim. Doktorlar korkutuyor sizi diyor hala. Hanımefendi sağlıkçıyım yemek istemiyorum telafi edemeyecekseniz iade yapalım diyorum bi şey olmaz diyor hala. Çok sinirlendim ve kapadım telefonu. Tekrar dükkan sahibini aradım ben hepsini kovcam merak etmeyin falan diyor. Yani böyle hamilelik kimliğiyle çirkeflik yapan insanlardan hiç hoşlanmam normalde ama hadi ben sağlıkçıyım az çok bilinçliyim bilmeyen biri bundan zarar görebilir diye düşünüyorum. Gereksiz mi sinirleniyorum şu an acaba 😀 hormonlardan mı
Ne yenilecek bu Hamilelikte ya bugün marul yedim şokum şuan 🙄😲

Ne yenilecek bu Hamilelikte ya bugün marul yedim şokum şuan 🙄😲
Kuzucum marul yiyebiliyoruz zaten. Sadece iyi yıkanmış olması gerekiyor. Dışarda nasıl ne şartlarda yıkandığını bilmediğimiz için yeşillikli salatalar yasak malesef 😔 yoksa evde istediğimiz kadar yiyebiliriz

Kuzucum marul yiyebiliyoruz zaten. Sadece iyi yıkanmış olması gerekiyor. Dışarda nasıl ne şartlarda yıkandığını bilmediğimiz için yeşillikli salatalar yasak malesef 😔 yoksa evde istediğimiz kadar yiyebiliriz
Ay ben bugün unuttum ve yedim dışarıda😔😔

Ay ben bugün unuttum ve yedim dışarıda😔😔
Kuzum zaten çok kasmaya gerek yok. Yani bende dışarda hep yiyordum bu zamana kadar ve toxoplazma antikorum yok demek ki bu zamana kadar yediğim hiç bir şeyden geçmemiş. Ama şimdi bir tık daha dikkatli olmak adına yemiyorum ben. Yoksa içiniz ferah olsun bulaşsa bu yaşımıza kadar bulaşırdı bence

Bende de öyle ağızdan almak istiyorum progestan ama cesaret edemiyorum yan etkileri yüzünden.vajinal alınca sabah bı bakıyorum resmen dışarı akmış.
Evet peogestan beni çok zorlamaya başladı gerçekten günde 2-3 iç çamaşırı değiştiriyorum. Bi de benim doktorum günde 3 defa verdi. Sabah öğlen akşam. Nöbetlerde falan aşırı zor oluyor

Kuzum zaten çok kasmaya gerek yok. Yani bende dışarda hep yiyordum bu zamana kadar ve toxoplazma antikorum yok demek ki bu zamana kadar yediğim hiç bir şeyden geçmemiş. Ama şimdi bir tık daha dikkatli olmak adına yemiyorum ben. Yoksa içiniz ferah olsun bulaşsa bu yaşımıza kadar bulaşırdı bence
Yani yapcak birşey yok kuzum Allah'a emanetiz.

Evet peogestan beni çok zorlamaya başladı gerçekten günde 2-3 iç çamaşırı değiştiriyorum. Bi de benim doktorum günde 3 defa verdi. Sabah öğlen akşam. Nöbetlerde falan aşırı zor oluyor
Benim sadece akşamdı şimdi sabah akşam.kanama alanı yüzünden.gercekfen iç çamaşırı dayanmıyor vallahi gına geldi

X