• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Herkese merhaba. Ben adet olacağım diye tribe girip ovğlasyon testini ile gebelik öğrendim.:) sormak istediğim şey şu. En son adet başlangıcım 9 Kasım Bitiş tarihi ise15 Kasım
İlk yumurtlama 19 Kasım
2.yumurtlama ise 24 - 25 kasım
İlk yumurtlama dan sonra 14. Gün negatif çıktı
2 yumurtlama dan sayınca 14.gün pozitif çıktı.
Fakat gebelik hesabını yaparken. Yumurtlamadan sonra 15 gün oluyor. Haftalık hesabına son adet tarihi 2 hafta olarak eklemek mi gerekiyor. Çünkü öyle olursa 4. Haftadayım. Yumurtlamadan sonrada 2 haftadayım lafam karıştı...🥹
Kuzum kalp atışı duyulunca doktor sana yeni bir regl başlangıç tarihi belirliyor 😍

Herkese merhaba. Ben adet olacağım diye tribe girip ovğlasyon testini ile gebelik öğrendim.:) sormak istediğim şey şu. En son adet başlangıcım 9 Kasım Bitiş tarihi ise15 Kasım
İlk yumurtlama 19 Kasım
2.yumurtlama ise 24 - 25 kasım
İlk yumurtlama dan sonra 14. Gün negatif çıktı
2 yumurtlama dan sayınca 14.gün pozitif çıktı.
Fakat gebelik hesabını yaparken. Yumurtlamadan sonra 15 gün oluyor. Haftalık hesabına son adet tarihi 2 hafta olarak eklemek mi gerekiyor. Çünkü öyle olursa 4. Haftadayım. Yumurtlamadan sonrada 2 haftadayım lafam karıştı...🥹
2 hafta diye bişey yok ya zaten 2. Yumurtlamadan 14 geçip pozitif olduysa 4 haftalık diyebilirsiniz

ahauhaua ben de öyle bi akşam yemeği yedim ki dolu dolu sorma 😂😂 yolumuz yol değil ama
Değil bacım değil. O kadar çok yemişim ki şişti midem ve aşırı rahatsız şu an 🤦

Of ya ben ilk hamileligimde +6 kilo ile girdim doğuma ya ne güzeldi 🥰 arkadan hamile olduğum hiç anlasilmiyordu. Sadece yana dönünce belli oluyordu 🤦

Bunda zaten doğuma girdiğim kiloyla hamile kaldım. Ama iştahım da var maşallah midem her ne kadar kaldirmasa da...

Senin boyun kaç canım?

Merhabaa ❤️ sat 6 kasım. 2. Çocuk yaş 34 bugün bana göre 5+0 dı ama kese 4+6 olarak göründü😊 kızımdan önce 1 düşüğüm var kalp atışı duyamamıştık ve ben hemen gidip gen testi yaptırmıştım. Mthfr ve pai heterozigot çıkmıştı. Kızımda ecopirin ve oksapar 4000 kullandık. Bugün doktorum kullanmana gerek yokmuş aslında ile başlayıp neyse sadece oksapar 4000 kullanalım riske atmayalım ile bitirdi😔 kafam karışık vallahi 😔
Perinatolog ile görüş istersen bebeğim

Değil bacım değil. O kadar çok yemişim ki şişti midem ve aşırı rahatsız şu an 🤦

Of ya ben ilk hamileligimde +6 kilo ile girdim doğuma ya ne güzeldi 🥰 arkadan hamile olduğum hiç anlasilmiyordu. Sadece yana dönünce belli oluyordu 🤦

Bunda zaten doğuma girdiğim kiloyla hamile kaldım. Ama iştahım da var maşallah midem her ne kadar kaldirmasa da...

Senin boyun kaç canım?
Ben de önceki doğuma 72 ile girdim. Şimdi 70 kiloyum. İştah maşallah açık 😀 dikkat etmek lazım ay ben daha fazla alamam yuvarlarsınız beni burdan 🤪

Kızlar benim memeler oldu 3 külo 🥲 sağa sola dönüş işkence sanki tır dönüyo yatakta. Bir de tüm gün ayaktayım kasıkta batma oluyor tutunduğu yeri hissediyorum bariz bi oyulma hassasiyet bişiyler var. Bir de kocayla naptınız o durumları eskisi gibi sık mikmik yapmamalıyız sanki ne biliyim vicdanen rahat değilim 🙈 yarın kese görmeye gidicez. Devletten devam edenler detaylı ultrason için şimdiden randevu al anca 22. Haftaya sıra gelir diyor 🤯
Güzel haberler almışız hepinizi tebrik ediyorum aferin böyle hayırlı uğurlu devam topik olarak maşallah

Ben de önceki doğuma 72 ile girdim. Şimdi 70 kiloyum. İştah maşallah açık 😀 dikkat etmek lazım ay ben daha fazla alamam yuvarlarsınız beni burdan 🤪
Bakalım baktım ilk trimesterda durduramiyorum kendimi ikinci trimesterda biraz fazla egzersizle toparlarim inşallah

Back