Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar sizinde kasık agrilariniz varmı bende 2 gündür başladı.alt karın kısmı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.
Bende kasik batmasi oluyor aksamlri koltuktan kalkarken ozellikle baya sanci hissediyorum anlik gecio ama surekli olmuyor bu agrilari biz 3 ay boyunca yasicaz sanirim

Kızlar sizinde kasık agrilariniz varmı bende 2 gündür başladı.alt karın kısmı ağrıyor ve bacağıma vuruyor.
Merhaba ben dun ogrendm hamileligimi bende ona endise ediorm
Dun aksamdan beri alt karnm agriyo
Kasik agrim fazla yok arada bunun olmasi normal zaten
Ama karin agrisi ilginç yani nrmalmi acaba ya :KK43: bole adet olcm gbi agrio :KK43:((

Selamlar bende aynı şekildeyim. Sat 2 Kasım, eylülde bir kimyasal geçirdim. Periyodum ortalama 34 gün. Beklenen regli tarihinde test yaptım pozitif çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü hala doktora kan vermeye gidemiyorum inanamıyorum çünkü birazda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. göğüs ağrım ve ara ara çok hafif kasık bel ağrım dışında bi ağrım belirtim yok.
Bence kan vermelisiin hemen 🫶🏼cok sevindim bu arada pozitifi görmene 🥳 birde ekstra tedavi görüp her ay ümitlenip o gebelik testlerine flaşlarda bakıp acaba cizgi varmı benmi görmüyorum diye zorla cizgi aramak cok yorucu zorlu bir sürecmiş allah isteyen herkese kolaylıkla anne olmayı nasip etsin benimde sat 8 kasım doktorum erken gebelik testi yapmamı istedi ve beta takibi istedi yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadığım icin;
30 kasım 30
1 aralık 72
2 aralık 108
4 aralık 255
6 aralık 928 çıktı beta 928 den sonra artık beta takibi yapmamıza gerek yok dedi salı sabahi ultrason icin kontrole cagırdı neleri görürüz nasıl bir şekilde çıkıcam odadan bilmiyorum doktorumu cok seviyorum ve güveniyorum o sebeple bir tık rahatım ama sağlıklı bir bebek doğurabilmek suan en güzel hayalim 😇 31 yasımdayım bu arada ilk bebegimiz olucak insallah

İlk doktor kontrolüne giderken aç mı gitmemiz gerekir arkadaşlar 🙈 hcg nin yanında başka tahlillerde istiyor mu acaba😊 randevum 15.00 da o yüzden kararsız kaldım

İlk doktor kontrolüne giderken aç mı gitmemiz gerekir arkadaşlar 🙈 hcg nin yanında başka tahlillerde istiyor mu acaba😊 randevum 15.00 da o yüzden kararsız kaldım
15.00 e kadar aç bekleme kuzum. Tahlil isterse zaten bir gün sonraya ister ya da sağlık ocağında ver der ❤️

Bana doktorum idrara sıkışık gelmemi istedi bu şekilde kese ve rahim duvarı cok daha rahat gözüküyormuş 🫠

Kizlar yarın ve bu hafta randevusu olanlar ❤️ inşallah güzel haberlerle gelirsiniz 🥰 bizi hemen bilgilendirin merak ederiz 💐
Benim perşembe randevum var kalp atışı için inşallah,kızlar bu arada belimin sağ tarafı ağrıyor ve arada kasığım da oluyor bu bunu yaşayan var mı aranızda

Kızlar henüz erken biliyorum ama beni hastane ve doğum araştırma telaşı kapladı. Ağustos ayında tamamlayıcı sağlık sigortası aldım fakat doğum kapsamlı değil normal kendim için muayene amaçlı almıştım. Sonradan doğum eklenmiyor yani elimde patladı iptal edeceğim sanırım. Ama bu ay hamile kalınca şöyle bir doğum paketleri için fiyatlara bakayım dedim 60’lar 80’ler havada uçuşuyor.
Bir yanım diyor ki iki ayda bir özelde muayene ol. Rutin aylık takibini devlete git ve devlette doğumunu yap. Ama devlet işte şartları biliyorsunuz bizim ailedeki kadınlar biraz zor doğuruyor suları geç patlıyor falan ay şimdiden beni bir endişe sardı. Alacaksam doğum paketi ilk aylardan itibaren alayım ki karlı olsun. Ya kurban olduklarım bana bir fikir verin para da kolay kazanılmıyor napiyim siz ne yapacaksınız kafamda deli sorular 🤦‍♀️

Bende kasik batmasi oluyor aksamlri koltuktan kalkarken ozellikle baya sanci hissediyorum anlik gecio ama surekli olmuyor bu agrilari biz 3 ay boyunca yasicaz sanirim
Benim de sol yumurtalığım gibi bir yer ağrıyor. Yumurtlama ağrısının daha hafifi gibi. Durduk yere bir şey yok da otururken kalkarken hissediyorum hafif bir ağrı.

X