- 2 Şubat 2023
- 153
- 167
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım genellikle 5+ larda başlar 8-10 arası pik yapar 12den sonra azalır. Tabi gebeliği boyunca çeken de var ama umarım sen sanslilardansindirAz önce canım bişiy çekti dedik gidip alalım. Dışardan egsoz koktu ay feci bişey. Ne iştah kaldı ne aşerme kusuyodum az kalsın yav daha erken değil mi? 5 haftalıkta böyleyse yandık 20. Haftaya kadar napcaz ayol. Ağlarım
Umarız hepimizCanım genellikle 5+ larda başlar 8-10 arası pik yapar 12den sonra azalır. Tabi gebeliği boyunca çeken de var ama umarım sen sanslilardansindir
ben randevu aldım 14.10 a ama işte iş yerini ayarlayabilirsemmm gidicemKizlarr yarin kalp atisi icin hastaneye gidecek olan varmi? Ben persembe gideceğim cok heyecanlıyım ilk bebem sanki
Selamlar bende aynı şekildeyim. Sat 2 Kasım, eylülde bir kimyasal geçirdim. Periyodum ortalama 34 gün. Beklenen regli tarihinde test yaptım pozitif çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü hala doktora kan vermeye gidemiyorum inanamıyorum çünkü birazda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. göğüs ağrım ve ara ara çok hafif kasık bel ağrım dışında bi ağrım belirtim yok.Herkesee selam kızlar bolca sağlık diliyorum öncelikle herkese sanırım bu grupta olmanın haklı gururunu yasayacak bir anne adayıyım bende sat 8 kasım bugun beta sonucum 928 geldi salı günü doktorum gel bakalım artık dedi kese görmek icin herhalde degil mii cok heyecanlıyım ekim ayında kimyasal gebelik yasadıgım icin bir türlü tam hamilemiyim gercekten mutluluğu yaşayamıyorum
Bence hamilesin gidip kan ver inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler içini ferah tutSelamlar bende aynı şekildeyim. Sat 2 Kasım, eylülde bir kimyasal geçirdim. Periyodum ortalama 34 gün. Beklenen regli tarihinde test yaptım pozitif çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü hala doktora kan vermeye gidemiyorum inanamıyorum çünkü birazda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. göğüs ağrım ve ara ara çok hafif kasık bel ağrım dışında bi ağrım belirtim yok.
Umarim gidebilirsiniz yazin mutlaka cok merakliyim herkes icinben randevu aldım 14.10 a ama işte iş yerini ayarlayabilirsemmm gidicem
Canım kese görünür belki ama kalp atışı için çok erken.ben cumartesi 5+1 de sadece kese gördüm.Kızlar yarın 4+6 da ilk doktor kontrolüme gidicem. 3 gün önce beta hcg 320 ydi. Sizce kese ve kalp atışı gözükür mü?
Yok canim maşallahKızlar bugünde kan verdim artık vermeme gerek yok dimi
Maşallah maşallah benim de böyle 3 kata yakın artmıştıKızlar bugünde kan verdim artık vermeme gerek yok dimi
Ayyy çok güzel yükselmiş maşallah canım benimRabbim dewamini nasipetsin kuzumKızlar bugünde kan verdim artık vermeme gerek yok dimi
Anaaa kız sen İzmir'de misin şimdi buca diyince fark ettimKızlar bugünde kan verdim artık vermeme gerek yok dimi
Bende cuma gunu gidicem canim cok heycanliyimKizlarr yarin kalp atisi icin hastaneye gidecek olan varmi? Ben persembe gideceğim cok heyecanlıyım ilk bebem sanki