Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Az önce canım bişiy çekti dedik gidip alalım. Dışardan egsoz koktu ay feci bişey. Ne iştah kaldı ne aşerme 😀 kusuyodum az kalsın yav daha erken değil mi? 5 haftalıkta böyleyse yandık 20. Haftaya kadar napcaz ayol. Ağlarım 🥲

Az önce canım bişiy çekti dedik gidip alalım. Dışardan egsoz koktu ay feci bişey. Ne iştah kaldı ne aşerme 😀 kusuyodum az kalsın yav daha erken değil mi? 5 haftalıkta böyleyse yandık 20. Haftaya kadar napcaz ayol. Ağlarım 🥲
Canım genellikle 5+ larda başlar 8-10 arası pik yapar 12den sonra azalır. Tabi gebeliği boyunca çeken de var ama umarım sen sanslilardansindir ❤️

Banada bulanti guncellemesi geldi asiri yogun degil simdilik ama bulaniyorum .bende bidaha cocuk dusunmedigim icin cocuk arabasi besik ana kucagi oto koltugu ne varsa ihtiyaç sahiplerine vermistim hatta bebelerime olmayan butun kiyafetleri aninda herseyi😅 ail bastan başlayacağım simdi canimiz saolsun napalim:)bide bebeğimiz olucak diye esim bir panik ev almaya niyetlendi kizlar cocugum simdiden kismetiyle geliyir bana dua edermisiniz bir an once hayirla alalim evimizi kazasiz belasiz insallah ❤️🌸

Herkesee selam kızlar bolca sağlık diliyorum öncelikle herkese 🫶🏼 sanırım bu grupta olmanın haklı gururunu yasayacak bir anne adayıyım bende 🫶🏼 sat 8 kasım bugun beta sonucum 928 geldi salı günü doktorum gel bakalım artık dedi kese görmek icin herhalde degil mii cok heyecanlıyım ekim ayında kimyasal gebelik yasadıgım icin bir türlü tam hamilemiyim gercekten mutluluğu yaşayamıyorum 🥹
Selamlar bende aynı şekildeyim. Sat 2 Kasım, eylülde bir kimyasal geçirdim. Periyodum ortalama 34 gün. Beklenen regli tarihinde test yaptım pozitif çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü hala doktora kan vermeye gidemiyorum inanamıyorum çünkü birazda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. göğüs ağrım ve ara ara çok hafif kasık bel ağrım dışında bi ağrım belirtim yok.

Selamlar bende aynı şekildeyim. Sat 2 Kasım, eylülde bir kimyasal geçirdim. Periyodum ortalama 34 gün. Beklenen regli tarihinde test yaptım pozitif çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü hala doktora kan vermeye gidemiyorum inanamıyorum çünkü birazda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. göğüs ağrım ve ara ara çok hafif kasık bel ağrım dışında bi ağrım belirtim yok.
Bence hamilesin gidip kan ver inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler içini ferah tut 🥰

Kızlar yarın 4+6 da ilk doktor kontrolüme gidicem. 3 gün önce beta hcg 320 ydi. Sizce kese ve kalp atışı gözükür mü?🥹

Kızlar birşey soracağım ya ben baya baya su içiyorum baya baya ama çok susuyorum. Ama kabızlık yaşıyorum. Suyu da geçtim çorba meyve suyu da içiyorum ama susuzluğum dinmiyor. Evdeki test bozuk çıktı hafta içi ilaç yazdırmak için gitmem lazım zaten gitmisken beta baktiracam. Sonucu yazarım buraya

Kızlar bugünde kan verdim artık vermeme gerek yok dimi 🥰

Eklentiler

• IMG_1265.jpeg
    IMG_1265.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 44
X