Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bugün beklenen adet günüm erken öğrenmenin zararlarını yaşıyorum resmen kan da verdim ama yine de ufaktan bi tırsıyorum adet olucam diye ve ayrıca aşırı bel ağrım var 😔
korkma canım adet gunumde benımde oyle oldu.insan ister istemez tırsıyor ama dua edelim hersey cok ama cok güzel olsun

Kızlar yerleşme kanaması gb kanaması olan oldu mu? 5+1 im leke şeklinde kahverengi kanamam olmuş az önce devamı gelmez umarım panik oldum randevu aldım hemen doktora gidicem dedi eşlik eden ağrılarım da var tatlı tatlı
Kan uyuşmazlığı var mı eşinizle acaba

Ayyyy 😍 gözün aydın kuzuuum. Ekleyelim listeye kaçinci hafta yazalım 5+1 mı 4+0 mı? Doktor bir şey dedi mi?

Of bende de bir tuhaf mide bulantısı değil ama halsizlik var. Yatsam uyusam akşama kadar. Elim kolum kalkmıyor hiç. Ama 3 yaşında bir beybi ile de hiç kolay değil yatmak. Midem de hep boş sanki tam doydum diyorum sofradan kalkıyorum yine boş gibi kıdem bir his anlamadım.
İki gün sonra yine bakacak büyümesine doktorum biraz geçmişe dayalı paniktim bugün o kaç çıkarsa onu yazarız 😁😁

kilo almak ben de istemiyorum ama hamileliğin nası bi karadelik olduğunu da biliyorum bi kere verdin yine verirsin üzülme diye kendimi avutuyorum😂😂
Vallahi almamak lazım böyleyim şu an vücudumu bozmadan devam etmem lazım

Eklentiler

• 1000099821.jpg
    1000099821.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 64
cok heyecanlı benim cumartesi adet gunune göre tam 5+1 olacak.en gec saate aldım bide randevuyu:):) 15:40 :):) sabrımı test ediyorum galiba.
En güzelini yapmışsın ben dün biraz kafada kurdum ya rahim duvarim inceldiyse (bu daha önce başıma geldi) ya dış gebelikse ya şuan hekim birşey onerirse falan diye yoksa pazar gidecektim keseyi görmeye ama bunlar beni bugün görmeye git diye telkin etti o yüzden biraz erken gittim canım

TÜM KIZLARIN DİKKATİNE

Kızlar listeyi kontrol edin canlar. Eksik bilgileri yazın doldurayım kese görenler kalp atışı görenler haftaları yazın.

serenimoni serenimoni canım yas kaçıncı çok sat tdt bekliyorum senden de hala yazmadın kuzum. Listeye ekleyelim.

TÜM KIZLARIN DİKKATİNE

Kızlar listeyi kontrol edin canlar. Eksik bilgileri yazın doldurayım kese görenler kalp atışı görenler haftaları yazın.

serenimoni serenimoni canım yas kaçıncı çok sat tdt bekliyorum senden de hala yazmadın kuzum. Listeye ekleyelim.
beni de ekleyebilirsiniz 4+3 de kese gördüm sat:30 ekim yaş:29 ilk çocuk tdt: 6 ağustos 2025

X