Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ben çok seviyorum beraber uyumayı oğlum da seviyor ben de annemlerle uyudum hatırlıyorum çok uzun bir süre en nihayetinde yatağa geçecek nasılsa tadını çıkarıyorumamaaaan hala mı ben 2 yaşta ayırdım odasını ya, tepiklenmekten uyuyamıyorduk
önemli olan sizin ne hissettiğiniz zatennnEvet canim ben çok seviyorum beraber uyumayı oğlum da seviyor ben de annemlerle uyudum hatırlıyorum çok uzun bir süre en nihayetinde yatağa geçecek nasılsa tadını çıkarıyorum
Ay sorma uykusuzluk çok zor gerçekten Allah güç sabır genişlik versinİnşallah kuzum hayırlısıyla gelsin dürtsün o zaman seni ben uyuyayamayınca çok asabi oluyorum ya
Amin hepimizeAy sorma uykusuzluk çok zor gerçekten Allah güç sabır genişlik versin
Günaydın kızlar bende mide bulantısı başladı bişey yiyesim gelmiyor iştahım kapandı aniden sizde durumlar nasıl?Gunaydin kizlar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz ?
Maşallah canım kaçıncı haftadasınKızlar kesem gözüktü doktor iki gün sonra yine çağırdı
Bugün beklenen adet günüm erken öğrenmenin zararlarını yaşıyorum resmen kan da verdim ama yine de ufaktan bi tırsıyorum adet olucam diye ve ayrıca aşırı bel ağrım varGunaydin kizlar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz ?
Ayyy şimdi gördüm 4+0 yazıyor erken görmüşsün keseyi kuzum ne güzelKızlar kesem gözüktü doktor iki gün sonra yine çağırdı
Kanlar İyi kuzucum çok şükür. İdrarı veremedim hastane aşırı pisti midem bulandı. Bugün bizim hastanede bakacağım idrarımaSonuçların nasıl peki kuzum
Ayyyy gözün aydın kuzuuum. Ekleyelim listeye kaçinci hafta yazalım 5+1 mı 4+0 mı? Doktor bir şey dedi mi?Kızlar kesem gözüktü doktor iki gün sonra yine çağırdı
Günaydın kızlar bende mide bulantısı başladı bişey yiyesim gelmiyor iştahım kapandı aniden sizde durumlar nasıl?
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz ?
Kanlar İyi kuzucum çok şükür. İdrarı veremedim hastane aşırı pisti midem bulandı. Bugün bizim hastanede bakacağım idrarıma
Aslında en büyük konfor gebeliğin ilk başında beta hcg takibini yapabilmek ama ben hastanedekiler öğrenmesin diye gidip başka yerde yaptırdık mecburenBu nasıl bir komfor ya kendin bakabilme çok iyi valla ne güzel ben hiçbir hamileliğimde idrar vermedim kimse istemedi neden bilmiyorum
İyi kuzum çok şükür. Benim d3 çok düşük kan düşük çıkmış bazı değerler düşük bakalım doktor ne diyecekKanlar İyi kuzucum çok şükür. İdrarı veremedim hastane aşırı pisti midem bulandı. Bugün bizim hastanede bakacağım idrarıma
Takviye verir kuzucum bi şey olmazİyi kuzum çok şükür. Benim d3 çok düşük kan düşük çıkmış bazı değerler düşük bakalım doktor ne diyecek
Unutmaktan ziyade inanamıyorum ben.benımsemek kabullenmek istiyorum ama korku oldugu için kendimi frenlıyorum galiba.Size de oluyor mu kızlar bazen unutuyorum hamile olduğumu ve sanki ruyadaymış gibi hissediyorum. Böyle birden aaaaa ben hamileyim ya falan diyorum kendi kendime
yaaa cok sevindim canım masallahh:):) darısı bizim basımıza insallah.Kızlar kesem gözüktü doktor iki gün sonra yine çağırdı