• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
amaaaan hala mı 😂😂 ben 2 yaşta ayırdım odasını ya, tepiklenmekten uyuyamıyorduk 😅
Evet canim ben çok seviyorum beraber uyumayı oğlum da seviyor ben de annemlerle uyudum hatırlıyorum çok uzun bir süre en nihayetinde yatağa geçecek nasılsa tadını çıkarıyorum ❤️

Kızlar kesem gözüktü doktor iki gün sonra yine çağırdı 💐💐💐💕

Eklentiler

• Screenshot_20241205-110640~2.png
    Screenshot_20241205-110640~2.png
    1 MB · Görüntüleme: 73
Kızlar kesem gözüktü doktor iki gün sonra yine çağırdı 💐💐💐💕
Ayyyy 😍 gözün aydın kuzuuum. Ekleyelim listeye kaçinci hafta yazalım 5+1 mı 4+0 mı? Doktor bir şey dedi mi?
Günaydın kızlar 🫶🏻 bende mide bulantısı başladı bişey yiyesim gelmiyor iştahım kapandı aniden sizde durumlar nasıl?

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz ?🥰🥰🥰

Of bende de bir tuhaf mide bulantısı değil ama halsizlik var. Yatsam uyusam akşama kadar. Elim kolum kalkmıyor hiç. Ama 3 yaşında bir beybi ile de hiç kolay değil yatmak. Midem de hep boş sanki tam doydum diyorum sofradan kalkıyorum yine boş gibi kıdem bir his anlamadım.

Kanlar İyi kuzucum çok şükür. İdrarı veremedim hastane aşırı pisti midem bulandı. Bugün bizim hastanede bakacağım idrarıma

Bu nasıl bir komfor ya 🤣 kendin bakabilme çok iyi valla ne güzel ❤️ ben hiçbir hamileliğimde idrar vermedim 🤭 kimse istemedi neden bilmiyorum

Bu nasıl bir komfor ya 🤣 kendin bakabilme çok iyi valla ne güzel ❤️ ben hiçbir hamileliğimde idrar vermedim 🤭 kimse istemedi neden bilmiyorum
Aslında en büyük konfor gebeliğin ilk başında beta hcg takibini yapabilmek 😀ama ben hastanedekiler öğrenmesin diye gidip başka yerde yaptırdık mecburen 😀😀😀

Kızlar yerleşme kanaması gb kanaması olan oldu mu? 5+1 im leke şeklinde kahverengi kanamam olmuş az önce devamı gelmez umarım panik oldum randevu aldım hemen doktora gidicem dedi eşlik eden ağrılarım da var tatlı tatlı

Size de oluyor mu kızlar bazen unutuyorum hamile olduğumu ve sanki ruyadaymış gibi hissediyorum. Böyle birden aaaaa ben hamileyim ya falan diyorum kendi kendime 😂
Unutmaktan ziyade inanamıyorum ben.benımsemek kabullenmek istiyorum ama korku oldugu için kendimi frenlıyorum galiba.

Back