5+0 kese gördük biz deTÜM KIZLARIN DİKKATİNE
Kızlar listeyi kontrol edin canlar. Eksik bilgileri yazın doldurayım kese görenler kalp atışı görenler haftaları yazın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+0 kese gördük biz deTÜM KIZLARIN DİKKATİNE
Kızlar listeyi kontrol edin canlar. Eksik bilgileri yazın doldurayım kese görenler kalp atışı görenler haftaları yazın.
Listeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadıTÜM KIZLARIN DİKKATİNE
serenimoni canım yas kaçıncı çok sat tdt bekliyorum senden de hala yazmadın kuzum. Listeye ekleyelim.
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı gebelik hepimize nasip olurListeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadı
Canım, böyle bir haberi paylaşmak bile başlı başına bir güç ister. Yaşadığın kaybın ne kadar derin olduğunu tahmin edemem ama kalbim seninle. Bu süreçte hissettiğin her duygu çok normal, hepsine yer açabilirsin kendinde. Kendine yumuşacık davran, küçük adımlarla nefes al. Şimdi en önemli şey senin iyiliğin ve bedeninin, ruhunun toparlanması. Unutma, yalnız değilsin.Listeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadı
Bende öyle yapıcam pazartesiye randevu aldım devlete perşembe günü kendi doktoruma aldım yarın özele ayrı kan vericem benimde durumlar karışık birazAy inşallah bitanem inşallah kalp atışına kadar biraz zor geçecek benim o yüzden hem özel hastane hem devlet gidiyorum
Kac hqftalik ve kac mm kesen varKızlar kesem gözüktü doktor iki gün sonra yine çağırdı
iyi yapmıssın canım.inan bende gitmek istiyorum ama vajinal muayene kabusum oldu belki karından görürüm diye erteliyorum.doktoruma kalsa dun aksam bakacaktı hastahaneden cıkmasaydım.Korkuyorum bende daha onceki kotu deneyimler yüzünden. Goremezsem daha çok stres yapıcam biliyorumEn güzelini yapmışsın ben dün biraz kafada kurdum ya rahim duvarim inceldiyse (bu daha önce başıma geldi) ya dış gebelikse ya şuan hekim birşey onerirse falan diye yoksa pazar gidecektim keseyi görmeye ama bunlar beni bugün görmeye git diye telkin etti o yüzden biraz erken gittim canım
Listeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadı
yani almayan almıyor benim annem almazdı hiç hamileliğinde, elbette 10-15 kiloya kadar almak normal orası ayrı da, ben de mümkün mertebe az almak istiyorum. ilk doğumumdan sonra çok emek verdim spora da diyete de, bunda daha temkinli gitmeyi planlıyorum, spora da mümkün mertebe devam etmeyi planlıyorum. ilkinde 25 kilo almıştımVallahi almamak lazım böyleyim şu an vücudumu bozmadan devam etmem lazım
çok geçmiş olsun arkadaşım, sağlıklı gebelik haberlerini umarım alırız.Listeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah herşey gönlümüzden geçenden daha güzel dilerimçok geçmiş olsun arkadaşım, sağlıklı gebelik haberlerini umarım alırız.
Sana sarılıyorum şuanBu süreçte hepimiz çok yeniyiz, hangimizi neyin beklediğini bilmiyoruz. Kimimizi neşe, kimimizi hüzün… Ama Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Her şeyden önemli olan sensin. Lütfen bu süreçte kendine çok iyi davran. Senden daha güzeli yok. Her ne yaşamış olursan ol, sonuç ne olursa olsun asla yalnız değilsin. Biz burada birbirimizin kız kardeşi olduk, iyisiyle kötüsüyle. Dilerim senin için de bizler için de her şeyin en güzeli, en doğru zamanda olsun Sen bitanesin, sevildiğini unutma.
Görünür inşallah canım benim sen stres yapma Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeiyi yapmıssın canım.inan bende gitmek istiyorum ama vajinal muayene kabusum oldu belki karından görürüm diye erteliyorum.doktoruma kalsa dun aksam bakacaktı hastahaneden cıkmasaydım.Korkuyorum bende daha onceki kotu deneyimler yüzünden. Goremezsem daha çok stres yapıcam biliyorum
En iyisini yapıyorsun kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapmalısın canım. Kafada birşeyler kurmak kadar kötüsü yok çünküBende öyle yapıcam pazartesiye randevu aldım devlete perşembe günü kendi doktoruma aldım yarın özele ayrı kan vericem benimde durumlar karışık biraz
Evet canım bugün test yaptım koyulaşma var içim rahat etti ama yarın sabaha testim yok 1 de gidip kan vericem tekrarEn iyisini yapıyorsun kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapmalısın canım. Kafada birşeyler kurmak kadar kötüsü yok çünkü
Canım benim insan yaşadığını bilir muhakkak ama burada bir çoğumuz gebelik kaybı yaşamışızdır. Geçmeyecek gibi geliyor biliyorum ama geçiyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın sana kocaman sarılıyorumListeye girememde de bi sebep vardı sanırım.az önce düşük yaptığımı öğrendim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana kısmet olmadı
Sen hiç kan vermemiştin dimi?Evet canım bugün test yaptım koyulaşma var içim rahat etti ama yarın sabaha testim yok 1 de gidip kan vericem tekrar
Yok kuzum dün verdim 102 çıktıSen hiç kan vermemiştin dimi?