Merhaba benim 2 gün sık sık hissediyorum hatta bir kaç kez hareketlerini sayıyordum. 3 gün mutlaka hareketsiz kalıyor 2 günün yorgunluğu gibi dinleniyor oğlumArkadaşlar bebeklerin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba sürekli tekme mi atıyorlar uzun bir süre hareket hissetmediginiz zamanlar oluyor mu acaba
Merhaba, haftanın hangi gunleri saat kacta gidilebilir? Ben ankaradan gelecegim de siz ne zaman gitmişsiniz? Carsambaları kapalı oluyormuş sanırım. Çok teşekkürler simdidenCanım ben Eskişehirde yaşıyorum. Yaptırdım. İkili test sonucu ile gittim. İkili sonuçta riskli olabilir diye korkutmuşlardı. Sonucumu bekliyorum. 440 lira mı o tarz bir şey verdim. Sabah erken gelip sıra alman gerekiyor. Tıbbi genetik birimi. Sonra giriş yaptırıyorsun. Hocalar çağırıyor beni öğleden sonra çağırdılar. Doktor ile görüşüyorsun. Kan veriyorsun. 1 ay içerisinde sonucunun çıkacağını söylüyorlar. Kanını kendin laboratuvara teslim ediyorsun.
Benimde aynısı oldu iki gün dinlendi sanrmMerhaba benim 2 gün sık sık hissediyorum hatta bir kaç kez hareketlerini sayıyordum. 3 gün mutlaka hareketsiz kalıyor 2 günün yorgunluğu gibi dinleniyor oğlum
Benim kizim karnimda hic durmazdi. Dogdu ayaklari yine hic durmuyodu yattigi yerden tekmeliyodu. Bu da yuzde 80 kiz diyorlar bu da baya hareketli.Cınsıyetı belli mi erkek bebekler daha hareketli dıyorlar.bende 21 hafta oldum 3 kılo aldm sadece.
Mustela aldim ama duzenli kullanamiyorum etkisini bilemeyecegim ama emilisi hizli kokusu rahatsiz edici degil o acidan tavsiye edebilirimMerhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı
Merhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı
Evet bencede genetik yatkınlık diye düşünüyorum. Lierac krem ve serumu varBen dün çatladığımı canlı canlı gördümhafif bir kaşıntı oldu bir baktım çatlamışım ben kremlere pek inanmıyorum ya biraz genetik yatkınlık ile ilgili bence ama yine de tabi kendimizi iyi hissetmek ve kendimize bakıyor olmak adına durmek de iyi hissettiriyor
Ben kendim karışım yapıyorum susam yağı, kayısı yağı ve badem yağını karıştırıyorumMerhaba hanımlar çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Lıerac ve mustela iyi diye duydum kullananlar var mı
Hemşire arkadaşım var orada. Ben gidip yaptırırım diye detaylı öğrenmiştim ama yaptırmak istemedim sonrasında. Salı, perşembe cuma saat 10’a kadar. Ptesi öğlen 2 ye kadar yapılıyor demişti Ocak ayında.Merhaba, haftanın hangi gunleri saat kacta gidilebilir? Ben ankaradan gelecegim de siz ne zaman gitmişsiniz? Carsambaları kapalı oluyormuş sanırım. Çok teşekkürler simdiden
Benim kizim karnimda hic durmazdi. Dogdu ayaklari yine hic durmuyodu yattigi yerden tekmeliyodu. Bu da yuzde 80 kiz diyorlar bu da baya hareketli.
Mustela aldim ama duzenli kullanamiyorum etkisini bilemeyecegim ama emilisi hizli kokusu rahatsiz edici degil o acidan tavsiye edebil
Bol su ıcmek catlamayı azaltıyor ve cildi nemli tutuyorBenim kizim karnimda hic durmazdi. Dogdu ayaklari yine hic durmuyodu yattigi yerden tekmeliyodu. Bu da yuzde 80 kiz diyorlar bu da baya hareketli.
Mustela aldim ama duzenli kullanamiyorum etkisini bilemeyecegim ama emilisi hizli kokusu rahatsiz edici degil o acidan tavsiye edebilirim
Evet bide sevmediği yemeklerde küsüyor gibi hiç oynamıyor uzunca. Sonra sonra midem düzeldikçe kendine geliyor. Resmen daha minicikken huyları oluşuyor ya:)))Benimde aynısı oldu iki gün dinlendi sanrm
Ay evet bende. Sürekli bir hareket halindeyim e çocuğun işine geliyor sallanıp sallanıp uyuyorSelamlar, 22. Haftadayım. 1 haftadır doğru düzgün hissetmiyorum, çünkü sürekli hareket halindeydim ordan oraya. Uyuyacakkende bayılıyor gibi uyuyorum yorgunluktan. Sorun olacağını düşünmüyorum ben
Merhaba. Ben pazartesi günü gitmiştim. Sabah 7de orada oldum ve sıra aldım tabi ben burada yaşıyorum. Ama erkenden gelmeniz çok iyi olur sıra alınıyor. Öğleden sonra doktorun yanına girdik. Ödeme yaptık 440 lira gibi bir meblağdı. Kanı kan alma bölümünde verdim ve inceleme yerine elden götürdük. Orada bir yarım saat 45 dk beklemişizdir kanı pıhtı vs var mı diye inceliyorlar. Sıkıntı yoksa yolluyorlar. Aşağı yukarı 4 hafta sonra çıktı. Çarşambaları eğitim olduğu için kapalı oluyorMerhaba, haftanın hangi gunleri saat kacta gidilebilir? Ben ankaradan gelecegim de siz ne zaman gitmişsiniz? Carsambaları kapalı oluyormuş sanırım. Çok teşekkürler simdiden
Selamlar, bende bu hafta detaylıya gireceğim 3 kere doktorumuz erkek dedi zatenKızlar selam, cumartesi kontrolüm vardı gittim, haftaya detaylı için gün verdi. sıkıntı yoktu çok şükür. ama cinsiyet konusunda hala emin değim ya erkek kesin dedi doktor ama instagramda o kadar cinsiyeti yanılan çıkıyor ki karşıma adapte olamıyorum. o yüzden hiçbirşey alamadım. Sizde durumlar ne acaba varmı şimdiye kadar cinsiyeti yanılan
Hadi bakalım bana da doktorlar hep erkek dedi ama yorumları okuyunca tedirginlik başlıyor. hangi gün kontrol? benim cumartesiSelamlar, bende bu hafta detaylıya gireceğim 3 kere doktorumuz erkek dedi zatenben aldım bir şeyler. Umarım detaylı da kesinleşir
En son ki muayene de sanki ben de gördüm bacak arasını.. Perşembe günü inşallah sağlıklı olsunlar inşallahHadi bakalım bana da doktorlar hep erkek dedi ama yorumları okuyunca tedirginlik başlıyor. hangi gün kontrol? benim cumartesi
Tamamdır. Güzel haberlerini bekliyoruz :)En son ki muayene de sanki ben de gördüm bacak arasını.. Perşembe günü inşallah sağlıklı olsunlar inşallah
Evet biraz tuvaletim gelse bilerek mesaneme vuruyor sankiKızlar selamlarmesanede baskı hissediyor musunuz? Özellikle biraz bile tuvaletim gelse inanılmaz baskı oluyor hatta biraz fazla geldiyse ilk çıkışında zorlanıyorum. Acaba normal bir durum mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum diye merak ettim.
Bir de kaçıncı haftada kaç kilo almış durumdasınız? Ben şu anda 20+3’teyim ve toplamda 5 kg aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?