Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Geçmiş olsun canım.

Ay bu ben. Aynılarını hissetmiştim. Beni rahatsız eden şişkinliğim asla kalmadı, hiç hamile gibi değilim diye diye bugünü zor ettim. Bizim de kontrolümüz bugündü, az önce çıktık doktordan. Çok şükür her şey yolundaymış, büyümüşüz ilk başta hiç kımıldamadı, dürttük falan ama hareket etmedi, bi korkmadım değil. Git çikolata ye gel dedi doktorum, yedim geldim, durdurabilene aşk olsun, kıpır kıpır oldu 200 gr olmuşuz, 17 cm Sende de her şey yolundadır hiç merak etme

Ben de tutmaya çalışacağım inşallah tansiyonum düşmezse tutmak istiyorum

Şu aralar ben de hafif karnımın şişliği dışında belirti duymuyorum. Hatta öyle bir ev temizleyesim var ki çitileye çitileye

Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin. Hamile orucu bozabilir diye bir şey yok. Kuşluk vaktine kadar niyet edilmez ise evet bozabilir. Ancak niyet ettiği takdirde bozarsa kefaret gerekir. Bunu bu şekilde söylemeniz hiç hoş değil. Zorlanacaksa hiç tutmasın buna izin veriyor tabiki dinimiz. Ya hiç tutma ya da bozma diyor. Tut istersen boz diye bir şey yok

Ayyy çok sevindim maşallah içimi rahatlattınız valla kasığım biraz ağrısın da hissediyim diye merdiven inip çıktım bütün gün inş bizim de herşey yolundadır

Hanımefendi hamile kadın Ramazanda oruca niyet eder, olur ya gün içinde kendisine ya da bebeğine zarar geleceği endişesiyle bir durum yaşar o zaman orucu bozabilir, buna ruhsat verilmiştir. Kefaret gerekmediği gibi sadece tutamadığı gün kadar kaza eder Fıkıh bilgisini herkes kendisi öğrenmekle mesul, niyet et kafana göre boz demedim, zorlanırsa bozabilir dedim. Bu benim kendi düşüncem değil, fıkhımız böyle söylüyor.

İki kaynak burada.

Merhaba kızlar 12 haftalık olduk cinsiyet ile ilgili içinizden ne geçiyor

Eklentiler

• IMG_2714.jpeg
    261,7 KB · Görüntüleme: 19
Ben dE işte bu ekstra bir belirtim yok ve kontrolüme daha çok var keşke 15günde bir çağırsa doktor 1 ay çok zor oluyor beklemek benim de sabahlarım karnım düz akşamları çıkıyor ama sanki yemekten dolayı gibi merakla bekliyorum ben de

Hello güzel anneler. Ben yine kanama yaşadım dün gece ama iyiyim. Şimdi özeldeki doktordan geliyorum. %100 kız dedi Kızım olacak inş
Grip olmuştum onun öksürüğü bir de aşerirken zorlandım heralde ondan oldu ama kanama alanı yok şükür. Yarın boş günüm dinleneceğim iyiyim şükür. sizler nasılsınız? Kendinize dikkat edin grip hasta olmayın kalabalıkta maske takın

Sağlıkla gelsin inşallah

Benim de sürecin en başından beri ne bulantım ne kasık ağrım hiçbir şeyim yoktu, ama yine de beni rahatsız eden bi şişkinlik hissediyordum hep. İki haftadır o da yoktu, mide bulantısı vs zaten olmadığı gibi şişkinlik de hepten gidince beni bi hamile değil miyim acaba korkusu sarmadı desem yapan olur, o kadar ki ağrım falan yoktu. Ama biraz da biz evhamlanacak bahane arıyoruz sanki Çok şükür her şey yolundaymış, eminim sende de öyledir

Eşim hep şey diyor: Bir durum gerçekleşmemişse, sorun varmış gibi davranmaya gerek yok. Hep önümüze bakalım. Hep var olan duruma göre hareket edelim. Kötü bir şey söylenmediği sürece hep iyi durumdayız. Haklısın kocam dedim ya, ben abartıyorum durdur beni

Ne güzel, çok şükür Ben ne zaman hissederim hiç bilmiyorum ya hâlâ hissedemedim ben

Ne güzel, çok şükür Ben ne zaman hissederim hiç bilmiyorum ya hâlâ hissedemedim ben
Belkide hissediyosundur canım
Bazen bebegin ve plasentanın konumuda hareketi geç hissetmeye neden oluyormuş ama zaten hareket hissetmek için cok erken hele ilk gebeliklerde.
Bende hergün hissetmiyorum zaten sadece bugün aşırı netti bebek olduğuna kesin emindim
Sende hissedersin bence cok yakında

2.ci gebelikte erken hissediliyormuş benim ilk hala hissetmedim nasıl bişi merak ediyorum gerçi hissetmeye başlayınca da bugün neden hissetmedim paniği yüklenir bana kesin

Çok güzel canım bende bugün hissediyorum sanki dönüyor dedim mümkün değil dedi ama ben gaz sancısıyla ayırt edebiliyorum

2.ci gebelikte erken hissediliyormuş benim ilk hala hissetmedim nasıl bişi merak ediyorum gerçi hissetmeye başlayınca da bugün neden hissetmedim paniği yüklenir bana kesin
Benimde ilk canım
Dediğim gibi günlerdir sadece kuş çırpıntısı gibi hissediyordum ama çevremdekiler bunun bebek olduğuna beni ikna etmişlerdi yine de emin değildim.
Bugün emin oldum gerçek bir tekmeydi iki kez üst üste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…