- 12 Mart 2019
- 15.029
- 34.440
- 598
Geçmiş olsun canım.Anca toparlandım biraz. Anitibiyotiği kullandım don 3 tane kaldı canım mecbur. Şimdi eşim oldu benden bulaştı illaki uzak durmaya çalışıyorum. Kimsecikler hasta olmasın gerçekten.. doktorumla oruç olayını konuşayım dedim oruç seneye inşallah dedisen iyi misin bebek nasıl nasıl ?
Ay bu ben. Aynılarını hissetmiştim. Beni rahatsız eden şişkinliğim asla kalmadı, hiç hamile gibi değilim diye diye bugünü zor ettim. Bizim de kontrolümüz bugündü, az önce çıktık doktordan. Çok şükür her şey yolundaymış, büyümüşüzGünaydın kızlardoktor randevuma 3 gün kaldı. 1 ay oldu doktora gitmeyeli ilk defa bu kadar uzun dayandım ama beni son günlerde yine bi stress sardı. Kendimi aslaaa hamile gibi hissetmiyorum. Karnım 2 haftadır falan hiç büyümedi ve bedenen hamile olduğumu bilmesem damacanayı sırtlarım fitnessa da başladım o kadar spor bile bana mısın demedi. hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum. Bu kadar eskisi gibi olmak normal mi?
Ben de tutmaya çalışacağım inşallah tansiyonum düşmezse tutmak istiyorumBen oğlumda tam tutmuştum elhamdülillah, 30-34. Haftalara denk gelmişti sanırım.
Şimdi de 17. Haftaya denk gelecek, inşallah güzelce tamamlarım. Zaten ruhsat var, hamile zorlanırsa orucunu bozabilir, cezası da yok. Sadece o günü kaza eder.
Şu aralar ben de hafif karnımın şişliği dışında belirti duymuyorum. Hatta öyle bir ev temizleyesim var ki çitileye çitileyeGünaydın kızlardoktor randevuma 3 gün kaldı. 1 ay oldu doktora gitmeyeli ilk defa bu kadar uzun dayandım ama beni son günlerde yine bi stress sardı. Kendimi aslaaa hamile gibi hissetmiyorum. Karnım 2 haftadır falan hiç büyümedi ve bedenen hamile olduğumu bilmesem damacanayı sırtlarım fitnessa da başladım o kadar spor bile bana mısın demedi. hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum. Bu kadar eskisi gibi olmak normal mi?
Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin. Hamile orucu bozabilir diye bir şey yok. Kuşluk vaktine kadar niyet edilmez ise evet bozabilir. Ancak niyet ettiği takdirde bozarsa kefaret gerekir. Bunu bu şekilde söylemeniz hiç hoş değil. Zorlanacaksa hiç tutmasın buna izin veriyor tabiki dinimiz. Ya hiç tutma ya da bozma diyor. Tut istersen boz diye bir şey yokBen oğlumda tam tutmuştum elhamdülillah, 30-34. Haftalara denk gelmişti sanırım.
Şimdi de 17. Haftaya denk gelecek, inşallah güzelce tamamlarım. Zaten ruhsat var, hamile zorlanırsa orucunu bozabilir, cezası da yok. Sadece o günü kaza eder.
Ayyy çok sevindim maşallahAy bu ben. Aynılarını hissetmiştim. Beni rahatsız eden şişkinliğim asla kalmadı, hiç hamile gibi değilim diye diye bugünü zor ettim. Bizim de kontrolümüz bugündü, az önce çıktık doktordan. Çok şükür her şey yolundaymış, büyümüşüzilk başta hiç kımıldamadı, dürttük falan ama hareket etmedi, bi korkmadım değil. Git çikolata ye gel dedi doktorum, yedim geldim, durdurabilene aşk olsun, kıpır kıpır oldu 200 gr olmuşuz, 17 cm Sende de her şey yolundadır hiç merak etme
Hanımefendi hamile kadın Ramazanda oruca niyet eder, olur ya gün içinde kendisine ya da bebeğine zarar geleceği endişesiyle bir durum yaşar o zaman orucu bozabilir, buna ruhsat verilmiştir. Kefaret gerekmediği gibi sadece tutamadığı gün kadar kaza eder Fıkıh bilgisini herkes kendisi öğrenmekle mesul, niyet et kafana göre boz demedim, zorlanırsa bozabilir dedim. Bu benim kendi düşüncem değil, fıkhımız böyle söylüyor.Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin. Hamile orucu bozabilir diye bir şey yok. Kuşluk vaktine kadar niyet edilmez ise evet bozabilir. Ancak niyet ettiği takdirde bozarsa kefaret gerekir. Bunu bu şekilde söylemeniz hiç hoş değil. Zorlanacaksa hiç tutmasın buna izin veriyor tabiki dinimiz. Ya hiç tutma ya da bozma diyor. Tut istersen boz diye bir şey yok
Ben dE işte bu ekstra bir belirtim yok ve kontrolüme daha çok var keşke 15günde bir çağırsa doktor 1 ay çok zor oluyor beklemek benim de sabahlarım karnım düz akşamları çıkıyor ama sanki yemekten dolayı gibi merakla bekliyorum ben deAy bu ben. Aynılarını hissetmiştim. Beni rahatsız eden şişkinliğim asla kalmadı, hiç hamile gibi değilim diye diye bugünü zor ettim. Bizim de kontrolümüz bugündü, az önce çıktık doktordan. Çok şükür her şey yolundaymış, büyümüşüzilk başta hiç kımıldamadı, dürttük falan ama hareket etmedi, bi korkmadım değil. Git çikolata ye gel dedi doktorum, yedim geldim, durdurabilene aşk olsun, kıpır kıpır oldu 200 gr olmuşuz, 17 cm Sende de her şey yolundadır hiç merak etme
Sağlıkla gelsin inşallahHello güzel anneler. Ben yine kanama yaşadım dün gece ama iyiyim. Şimdi özeldeki doktordan geliyorum. %100 kız dediKızım olacak inş
Grip olmuştum onun öksürüğü bir de aşerirken zorlandım heralde ondan oldu ama kanama alanı yok şükür. Yarın boş günüm dinleneceğim iyiyim şükür. sizler nasılsınız? Kendinize dikkat edin grip hasta olmayın kalabalıkta maske takın
Benim de sürecin en başından beri ne bulantım ne kasık ağrım hiçbir şeyim yoktu, ama yine de beni rahatsız eden bi şişkinlik hissediyordum hep. İki haftadır o da yoktu, mide bulantısı vs zaten olmadığı gibi şişkinlik de hepten gidince beni bi hamile değil miyim acaba korkusu sarmadı desem yapan olur, o kadar ki ağrım falan yoktu. Ama biraz da biz evhamlanacak bahane arıyoruz sankiBen dE işte bu ekstra bir belirtim yok ve kontrolüme daha çok var keşke 15günde bir çağırsa doktor 1 ay çok zor oluyor beklemek benim de sabahlarım karnım düz akşamları çıkıyor ama sanki yemekten dolayı gibi merakla bekliyorum ben de
Ne güzel, çok şükürKızlar günlerdir hafif kıpırtılar hissediyordum zaten ama az önce gerçekten iki kez çok çok net hissettim yemek yemiştim uzanıyordum resmen tekme gibiydi
Allahım mucizevi bişey gözlerim dolu dolu cok şükür rabbime cok şükür
Belkide hissediyosundur canımNe güzel, çok şükürBen ne zaman hissederim hiç bilmiyorum ya hâlâ hissedemedim ben
Kızlar günlerdir hafif kıpırtılar hissediyordum zaten ama az önce gerçekten iki kez çok çok net hissettim yemek yemiştim uzanıyordum resmen tekme gibiydi
2.ci gebelikte erken hissediliyormuşKızlar günlerdir hafif kıpırtılar hissediyordum zaten ama az önce gerçekten iki kez çok çok net hissettim yemek yemiştim uzanıyordum resmen tekme gibiydi
Çok güzel canımKızlar günlerdir hafif kıpırtılar hissediyordum zaten ama az önce gerçekten iki kez çok çok net hissettim yemek yemiştim uzanıyordum resmen tekme gibiydi
Benimde ilk canım2.ci gebelikte erken hissediliyormuşbenim ilk hala hissetmedim nasıl bişi merak ediyorum gerçi hissetmeye başlayınca da bugün neden hissetmedim paniği yüklenir bana kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?