Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Aaaaaa gözün aydın kuzuuuummm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Canımmcım hayırlı olsun kız demek hee inci gibi parlasın hayatınızda

Dogru tabii, bakalim nasil bir plan yazilmis

Oh, hadi gözün aydın insallah. Cok iyi anliyorum seni, benimde bir onceki gebeligim kurtajla sonuclandi, insanin elinde degil korkmamak.
Kesinlikle ya, ama gece çok güzel hissettim hareketlerini güzel olduğunu duymaya ihtiyacım vardı çok şükür elhamdülillah sadaka vereceğim bu niyetle

Kızlar belli belirsiz hafif lekelenme olmuş küçücük yarın dr kontrolü vardı ama gitmeli miyim şimdi acile kan uyuşmazlığı var. Yarını mı bekliyim
Lekelenme veya kanama olduğunda lan uyuşmazlığında 3.gün içerisinde iğne vurulması gerekmektedir. Ben 6. Haftada vuruldum lekelenmeden dolayı.

Size mesaj attım

Ay kesinlesmeyen bir ben mi kaldim? Doktor kiz gibi dedi ama hic emin degildi. Haftaya kaldi gorusme firsatim catlicam

Kan uyuşmazlığı iğnesi normalde 28 haftada vuruluyor ama kanama veya lekelenme oluyotsa bir gebelikte anneyi zehirlemesin diye olası ihtimale karşı erken vuruluyor. Rhophvlac 300 adlı iğne.
Sanırım lekelenlemesi olanlar vuruluyor doğru mu bizdede kan uyusmazligi var ama doğumdan sonra vuruluyorum ben hatta ilk 2 çocuğumda vuruldum sonuncuda negatif olunca kurtardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…