amin inşallah sağlıklı sihatli :)Hayırlı olsun canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Aaaaaa gözün aydın kuzuuuummm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim kontrolüm vardı herşey yolunda cok şükür
idrarda biraz kum görülmüş bol su iç dedi hafif yanmam vardı zaten.
Onun dışında bebek iyi eşi iyi dedi cinsiyet için kıza benziyor bacakları kapalı dedi ama artık değişmez bence eveett ne diyoruz….. İnci geliyor
Canımmcım hayırlı olsun kız demek heeKızlar benim kontrolüm vardı herşey yolunda cok şükür
idrarda biraz kum görülmüş bol su iç dedi hafif yanmam vardı zaten.
Onun dışında bebek iyi eşi iyi dedi cinsiyet için kıza benziyor bacakları kapalı dedi ama artık değişmez bence eveett ne diyoruz….. İnci geliyor
Oh, hadi gözün aydın insallah. Cok iyi anliyorum seni, benimde bir onceki gebeligim kurtajla sonuclandi, insanin elinde degil korkmamak.Canım benim dediğin gibiymişkorkmana gerek yok diyorda mümkün değil
Dogru tabii, bakalim nasil bir plan yazilmisDemir takviyesine başladınız mı? Onun etkisi oluyor aslında gebelikte dökülmeye çok sık rastlanmıyor hatta epey gürlesmisti benim saçlarım ama emzirme dönemi…
ayyy ya bende bir ihtimal yarın öğrenirim diye düşünüyorum insallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bana da kız der
15 gun once de olabiliyor benim oğlum da 3 eylüldü tahmini 14 ağustosta doğdu
Kesinlikle ya, ama gece çok güzel hissettim hareketlerini güzel olduğunu duymaya ihtiyacım vardı çok şükür elhamdülillah sadaka vereceğim bu niyetleOh, hadi gözün aydın insallah. Cok iyi anliyorum seni, benimde bir onceki gebeligim kurtajla sonuclandi, insanin elinde degil korkmamak.
Lekelenme veya kanama olduğunda lan uyuşmazlığında 3.gün içerisinde iğne vurulması gerekmektedir. Ben 6. Haftada vuruldum lekelenmeden dolayı.Kızlar belli belirsiz hafif lekelenme olmuş küçücük yarın dr kontrolü vardı ama gitmeli miyim şimdi acile kan uyuşmazlığı var. Yarını mı bekliyim
Ne ignesi vuruldunuz adi neydiLekelenme veya kanama olduğunda lan uyuşmazlığında 3.gün içerisinde iğne vurulması gerekmektedir. Ben 6. Haftada vuruldum lekelenmeden dolayı.
Amin canım benim Allah taze olsunAaaaaa gözün aydın kuzuuuummm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Yaaa seninde mi kızKızlar iyi akşamlarbugün özelde perinatolojiye gittik dün devletteki dr hiç açıklama yapmadı içime kurt düşürdü. Çok şükür içimiz rahatladı. Cinsiyeti de öğrendik Jokeranne canım bi pembe kalpte ben alabilir miyim kızım oluyoor
Amin bebeğim amin cok sağolCanımmcım hayırlı olsun kız demek heeinci gibi parlasın hayatınızda
Size mesaj attımMerhaba kızlar sizlere bi sorum olacak iki gündür sol tarafımdan kalçamdan başlayıp bacağıma vuran bi ağrı var sadece sol tarafım ve üst bacağım altta veya ayağımda birşey yok kalçamdan başlayan ve üst bacağımın arkasına vuran bi ağrı ağrısına bugün dayanamıyorum desem abartmış olmam baya baya ağrıyor yani sebebi ne olabilir intertten araştırmama göre rahmin büyümesinden kaynaklı oradaki sinirlere bağlı olabileceği falan yazıyor doktora gitsem ne yapabilirler ki 14+4 üm bu arada
İnşallahSağlıkla gelsin bebişlerben de görmedim daha bakalım bekliyorum
Sağol canım bugün öğreniriz, yarın öğreniriz en sona kaldık derken öğrendik sonunda aynı gündeYaaa seninde mi kız
Hayırlı olsun kuzum
Kan uyuşmazlığı iğnesi normalde 28 haftada vuruluyor ama kanama veya lekelenme oluyotsa bir gebelikte anneyi zehirlemesin diye olası ihtimale karşı erken vuruluyor. Rhophvlac 300 adlı iğne.Ne ignesi vuruldunuz adi neydi
Hahhah evet cok şükürSağol canım bugün öğreniriz, yarın öğreniriz en sona kaldık derken öğrendik sonunda aynı günde
Sanırım lekelenlemesi olanlar vuruluyor doğru mu bizdede kan uyusmazligi var ama doğumdan sonra vuruluyorum ben hatta ilk 2 çocuğumda vuruldum sonuncuda negatif olunca kurtardımKan uyuşmazlığı iğnesi normalde 28 haftada vuruluyor ama kanama veya lekelenme oluyotsa bir gebelikte anneyi zehirlemesin diye olası ihtimale karşı erken vuruluyor. Rhophvlac 300 adlı iğne.
Benim kızımın adı simay 6 yaşına giriyor fena birşey çok akıllı evde habire deney yapıyor ikizler burcu bizi çok yoruyorBen kızımın ismini Simay düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?