- 16 Ağustos 2024
- 1.497
- 1.690
- 48
Mağazalarda var mıymış ? Hangi arabayı bekliyosunuzAyy bizim beklediğimiz araba stoklara girmemiş ya hergün takip ediyordum. Mecburen sabah 9’da mağazayı çalışanlarla birlikte açıcaz
Hamilelik süresince acaba demektense fetal yaptırın bence. Zaten kesin sonuç veriyor %99.9.Selam kızlar ikili riski düşük çıktı şükür cinsiyet de yüksek ihtimal kız dedi
Fakat kalbinde parlama görüldü mühim bişiy değil yine de fetal öneririm dedi. Bu parlama sağlıklı bebeklerde yüzde 5 görülebilirmiş son trimesterde kaybolurmuş. Fakat down sendromunda yüzde 25 oluyormuş.
Yani evet ikili test riski düşük çıktı yaşa rağmen fakat Kafam karıştı bu durum hakkında bilgisi olan var mı
Olmaz inşallah ben ödemin çözümünü tuzu kesmekte bulmuştum, yüksek tansiyona da iyi gelirYa kizimi 18 haziranda havalar cok sicaklamadan dogurmustum sicakta mis gbi buyumustu kis gelene kadar. Bende preeklampsi vardi bi de sicakta cok tansiyon cikar bunda da olursa hic disari cikamicam gibi
Biz Prego Concorde 2025 modelini belirlemiştik. Onu da mağazada bütün modellere bakıp karar vermiştik zaten. Şubatta indirime gireceğini bildiğimiz için takibimizdeydi sürekli ama stoklarda da bitmişti, indirim geldi ama stok yenilemesi yapmadılarMağazalarda var mıymış ? Hangi arabayı bekliyosunuz
Bazı bazı yaşayan arkadaşlarım var bu durumu ya, bebişleri de gayet sağlıklı doğdular. Seninki de iyidir eminimKızlar çarpıntı yine tavan bende yârın kanlarımı verip cuma doktoruma gidicem gibi çok korkuyorum
Hadi hayırlısı haftaya öğrenirim artık doktordanGenelde o tarihlerde yapılıyo canım kardeşimde o zamanlarda yaptırdı banada sana erken vermişler gibi geldi
Benim doktorum ikili testi de yapacak aynı anda hem ense kalınlığı elimizde olsun hem de fetal dna dedi.. bazen tam pozisyonu yakalayamiyoruz kayma oluyor doğru çıkmayabiliyor ikili test dedi yani %80 oranında doğru diğeri daha doğru diyorlar dedi daha küçük parça birimlere kadar inceleme yapıyor çünkü dedi.. yine de seçimi bize bıraktı tabii.. ısrar etmedi ama ikili testi de yapacak yine de..Mesajlara bakıyorum da çoğunluk fetal DNA yaptırmış ikili yaptırmadığınız için mi doktor mu istedi yaptırmanızı? İkili ben yaptırmadım fetal DNA dedi doktor kararsızım eşim çok taraftar değil bilemiyorum
Bwlitilerniz asermeleriniz nelerdi acabaDna sonucumuz çıktı kızlar şükürler olsun temiz
Veeeee bir kızım daha oluyor
Yaa seni en iyi anlayan benim 4. Erkek çocuğa sahip biri olarak ben 13+5 de 2 bacak arasında apaçık afedersin pipiyi gördüm ama bende değişirmi acaba diye umitlenmek istiyorumKızlar bugün doktora gittim 11. Haftadayız acısı hafif yüksek duruyor daha çok küçük ama erkek olabilir yaa dedi ilk çocuk da erkek olunca benimkız istiyordum.. ilkinde de bu haftalarda kız demişlerdi sonra erkek çıktı 18. Haftada !! Şimdi bu da değişir mi acaba düşüncesindeyim.. sağlıklı sıhhatli olsun yavrum yeter ki..rabbim niyetimi de biliyor bir kızım da olsun istiyorum ne yalan söyleyeyim.. sizde değişen oldu mu hiç ilerleyen haftalarda?
Yaa ne kadar güzel keşke banada böyle bir surpriz olsa gerçekten ayaklarım yerden kesilir ama tabiki erkekde olsa başımın tacıCanim benim ilk cocukta 13.hftada erkek dedi doktorum ,20.hfta detaylı da kız oldgnu öğrendik.
Bence içini ferah tut birde tersinden düşün olumsuz tarafindan bakınca insan hemen karamsarlığa düşüyor ama bu demek oluyor ki %75 sapasağlam ki bence gayet sağlıklı bir bebek dünyaya gelecekSelam kızlar ikili riski düşük çıktı şükür cinsiyet de yüksek ihtimal kız dedi
Fakat kalbinde parlama görüldü mühim bişiy değil yine de fetal öneririm dedi. Bu parlama sağlıklı bebeklerde yüzde 5 görülebilirmiş son trimesterde kaybolurmuş. Fakat down sendromunda yüzde 25 oluyormuş.
Yani evet ikili test riski düşük çıktı yaşa rağmen fakat Kafam karıştı bu durum hakkında bilgisi olan var mı
Aşermem olmadı ama proteinlerden özellikle de hayvansal tüm proteinlerden çok tiksindim, genelde karbonhidrat yiyebildimKiz bebege hamile olan anneler grup ta agirliklli galiba belirtilerniz asermelerniz nelerden tiksindiniz mesela 11.haftadayim bende daha belli degil merak ediyrm cok sohbet edelimm lutfenn
Aslında fetal dna yapılınca ikili teste gerek olmuyor ki. Benim kendi doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı mesela.Benim doktorum ikili testi de yapacak aynı anda hem ense kalınlığı elimizde olsun hem de fetal dna dedi.. bazen tam pozisyonu yakalayamiyoruz kayma oluyor doğru çıkmayabiliyor ikili test dedi yani %80 oranında doğru diğeri daha doğru diyorlar dedi daha küçük parça birimlere kadar inceleme yapıyor çünkü dedi.. yine de seçimi bize bıraktı tabii.. ısrar etmedi ama ikili testi de yapacak yine de..
MerhabaKızlar çarpıntı yine tavan bende yârın kanlarımı verip cuma doktoruma gidicem gibi çok korkuyorum
Ya senin bu çarpıntı da nerden çıktı ki birkaç gündür, var mıydı daha öncesinde? Ben sende her şeyin yolunda gideceğine inanıyorumÇarpıntıyla hastaneye attım kendimi kızlar ölüyorum sandımsanırım panik atak kriziyle karıştı kontrol edemedim ekg cekildi normal.
Kadın doğum baksın dediler muayene oldum normal bebek iyi şükür hersey yolunda.
Kan ver demir tiroit baktır ilacın yetersizdir dedi.
Benim zaten var tiroit hastalıgım canımMerhaba
Benim de çarpıntım oluyordu sürekli ben hamilelikten diye düşünürken tsh değerimin çok düşük olduğunu öğrendim dün ve tsh düşüklüğü çarpıntı,elde titreme,sinir hali gibi bazı belirtileri
Varmış, bende hepsi de var.Bugün endokrin e muayene oldum kan ve ultrason istedi.Kanı bugün verdim ama ultrason bir ay sonrasına verdi
Proteinden tiksindim hala balık ve tavuk yiyemiyorum. Karbonhidrat ve tatlı canım çooook çekiyor.Kiz bebege hamile olan anneler grup ta agirliklli galiba belirtilerniz asermelerniz nelerden tiksindiniz mesela 11.haftadayim bende daha belli degil merak ediyrm cok sohbet edelimm lutfenn
Doktorum fetal yapıldığında başka teste gerek yok orda her şey çıkıyor demişti. Öyle de oldu fetla sonucu çıktıktan sonra sormuştum ense kalınlığı ve burun kemiğine bakacak mıyız yine de diye. Sonuç temiz çıktığı için gerek yok dedi.Benim doktorum ikili testi de yapacak aynı anda hem ense kalınlığı elimizde olsun hem de fetal dna dedi.. bazen tam pozisyonu yakalayamiyoruz kayma oluyor doğru çıkmayabiliyor ikili test dedi yani %80 oranında doğru diğeri daha doğru diyorlar dedi daha küçük parça birimlere kadar inceleme yapıyor çünkü dedi.. yine de seçimi bize bıraktı tabii.. ısrar etmedi ama ikili testi de yapacak yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?