Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Sag ise erkek derler ama hic goremedim asagiyi. Allah gonlunuze gore versin

doktorlar erken taminde genelde erkek diyolar ne dedi
Erkek dedi ne alametse ana rahmine duser dusmez her allahin kulu erkek diyor. Ben.kiz istiyorum ama saglikli olsun da papyon takariz :)))

Benımde olmuştu hatta grupta yaşayan bir kaç kişi daha var normal gibi 12. Haftamın içindeyim hala yaşıyorum ama tabı kı doktora da danışabilirsin aklına kötü şeyler getirme
Doktora sordum p*rol kullanablrsn dedı cok olursa gel bakalım dedı sadece size doktor ne dedı

Canım senin için çok sevindim kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Ben de hamilelik vitamini bakıyorum ama benim sınırın üstünde çıktığı için demir olmayan bir tane alayım dedim. Ancak içinde demir olmayan hamilelik vitamini yok gibi… Pronatal’da var mı demir?
Evet baktım şimdi varmış içeriği şu şekilde

Eklentiler

• IMG_4132.jpeg
    276,1 KB · Görüntüleme: 11
Selam kızlar 2 haftadır falan bacağımda kollarımda sinek ısırığı gibi şişlikler var ve inanılmaz kaşınıyor. İlk başta galiba yatak odasında örümcek vs var diye düşündüm ancak kabarıklıklar ansızın çıkıveriyor. Ürtiker alerji gibi bişi olmasından da şüphelenmedim çünkü sinek ısırığına çok benziyor peş peşe 5-10 ısırık. böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?

Allah gonlunuze gore versin. Benim kizimda bulantim cok oldu yuzumu sivilce basti. Bunda sol kasikta batma hissediyorum yine ara ara sivilcem cikiyor ve cok bulantim var bakalim ne cikacak. Ama sag tarafta olursa erkek, sol kiz diyolar
Amin insAllah rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin hem kız hem erkek annesi olmayı nasip etsin
rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Bebek sağdan mı soldan mı tutundu

Amin insAllah rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin hem kız hem erkek annesi olmayı nasip etsin

rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Bebek sağdan mı soldan mı tutundu
Kuzum çok emin değilim ama ilk hamile kaldığımda hep sağ tarafım ağrıyordu

Evet decavitin içerisinde folik asit de varmış ama bir önceki ilacıma göre mg. olarak daha düşük.
Onun dışında diğer folik asiti bıraktım.
Birkaç yazıda değerlere bakılmalı eğer eksiklik yoksa bırakılmalı şeklinde okudum. Ama sebebini bende bilmiyorum

Bende aynısını düşünüyorum seninle. İkili tarama yaptıracağım cuma günü. Onun sonucuna göre fetal yaptırıp olabileceklere kendimi hazırlamayı düşünüyorum

Hayırlı olsun canım gözün aydın, hangi şirkete yaptırmıştın ve fiyatı söyleyebilir misin

Erkek dedi ne alametse ana rahmine duser dusmez her allahin kulu erkek diyor. Ben.kiz istiyorum ama saglikli olsun da papyon takariz :)))
Bana da herrrrkes erkek dedi . Ramzi nub cin maya her takvime gore de erkek ben de kiz istiyorum da saglikla gelsin ikisinin de yeri ayri

Aslinda magnezyum gebelere veriliyor benim bildigim cunku ilerleyen donemlerde bacaga kramp giriyor gece uyurken eksiklik olunca. Ay bana oldu bagirarak kalkmistim uykudan meger magnezyum lazimmis kullandim bi daha hic olmadi

Aa evet bende öğrendim ögreneli hep bi burnum tıkalı nesfes alamıyorum hamilelikten olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…