- 16 Ocak 2025
- 7
- 4
- 1
- 29
Banada ramzi teorisine göre herkes kız diyor kafam allak bullak oldu zamanı gelse de öğrensem meraktan uykularım kaçıyor :)Sag ise erkek derler ama hic goremedim asagiyi. Allah gonlunuze gore versin
doktorlar erken taminde genelde erkek diyolar ne dedi
Erkek dediSag ise erkek derler ama hic goremedim asagiyi. Allah gonlunuze gore versin
doktorlar erken taminde genelde erkek diyolar ne dedi
Doktora sordum p*rol kullanablrsn dedı cok olursa gel bakalım dedı sadece size doktor ne dedıBenımde olmuştu hatta grupta yaşayan bir kaç kişi daha var normal gibi 12. Haftamın içindeyim hala yaşıyorum ama tabı kı doktora da danışabilirsin aklına kötü şeyler getirme
Demekkı herkesde oluyo bu dönemlerde yaBende batma hissi var sagima soluma yattigim zamanlar bazende karnimda siskinlik rahatsizlik hissi 10+3um ben de
Size doktor ne dedıBende de bazen keskin bir agri oluyor
Evet doktorumuz bize ilettiSaglikla kucaginiza alin inşallahCinsiyet bilgisi doktorunuza mi gitti
Cinsiyet belli olunca haberdar edin merak ettimOyyyy cok sevindimm gozunuz aydin sonuclara. Birebir ayni seyleri yasiyoruz bakalim bende durum ne olacak
Canım senin için çok sevindim kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar selamlar güncellemeler ile geldim
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Ankara intergen lab da yaptırdık. 8 günde çıktı. Cinsiyetimiz kızmışBelirtiler inanılmaz bir mide bulantısı ve sürekli uyku hali çektim. Son günlerde çenemin her yerinde sivilce çıktı :) Çin takvimi tutmadı , makasa oturdum o tuttu haha canım hep tatlı değil tuzlu şeyler çekti. Devamlı turşu yedim ilk günden beri mesela. Kesemin şekli ilk zamanlar yuvarlak değil baya fasülye gibiydi
Evet baktım şimdi varmış içeriği şu şekildeBen de hamilelik vitamini bakıyorum ama benim sınırın üstünde çıktığı için demir olmayan bir tane alayım dedim. Ancak içinde demir olmayan hamilelik vitamini yok gibi… Pronatal’da var mı demir?
Amin kuzucumm inşallah hepimiz sağlıklıca alalımCanım senin için çok sevindim kızını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin insAllah rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin hem kız hem erkek annesi olmayı nasip etsinAllah gonlunuze gore versin. Benim kizimda bulantim cok oldu yuzumu sivilce basti. Bunda sol kasikta batma hissediyorum yine ara ara sivilcem cikiyor ve cok bulantim var bakalim ne cikacak. Ama sag tarafta olursa erkek, sol kiz diyolar
rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsinKızlar selamlar güncellemeler ile geldim
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Ankara intergen lab da yaptırdık. 8 günde çıktı. Cinsiyetimiz kızmışBelirtiler inanılmaz bir mide bulantısı ve sürekli uyku hali çektim. Son günlerde çenemin her yerinde sivilce çıktı :) Çin takvimi tutmadı , makasa oturdum o tuttu haha canım hep tatlı değil tuzlu şeyler çekti. Devamlı turşu yedim ilk günden beri mesela. Kesemin şekli ilk zamanlar yuvarlak değil baya fasülye gibiydi
Kuzum çok emin değilim ama ilk hamile kaldığımda hep sağ tarafım ağrıyorduAmin insAllah rabbim hepimizin gönlümüzdekini versin hem kız hem erkek annesi olmayı nasip etsin
rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsinBebek sağdan mı soldan mı tutundu
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallahKuzum çok emin değilim ama ilk hamile kaldığımda hep sağ tarafım ağrıyordu
Evet decavitin içerisinde folik asit de varmış ama bir önceki ilacıma göre mg. olarak daha düşük.Merhaba, neden magnezyum önerilmiyormuş? Hiç duymamıştım, merak ettim. Ben hamile kalmadan önce de düzenli kullanıyordum, kaldıktan sonra da devam ettik, doktor da kullanma demedi. Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz?
Bende aynısını düşünüyorum seninle. İkili tarama yaptıracağım cuma günü. Onun sonucuna göre fetal yaptırıp olabileceklere kendimi hazırlamayı düşünüyorumİkili test yanlis cikma olasiligi neredeyse yariya yakin bir test fetal dusunuyosaniz direk onu yaptirin. İkilide oran veriyolar sadece1/85 in altinda olursa riskli diyolarmis. E degiskenler degisti aslinda oranlar bundan cok oncesinin verisini yansitiyo aslinda. Ama insan yine de istiyo ben o durumdayim. Sanirim once doktorumla goruscem ense kalinligini vs sorucam gerekirse yaptiricam o da sadece sonuca hazirlikli olmak icin
Hayırlı olsun canım gözün aydın, hangi şirkete yaptırmıştın ve fiyatı söyleyebilir misinArkadaşlar merhaba
Benim fetal DNA sonucum çıktı düşük risk geldi çok şükür darısı başınıza inşallah panaromada yaptırmıştım bir haftada çıktı sonuç merak edenler için yazmak istedim her şey gönlünüzce olsun
Bana da herrrrkes erkek dedi . Ramzi nub cin maya her takvime gore de erkekErkek dedine alametse ana rahmine duser dusmez her allahin kulu erkek diyor. Ben.kiz istiyorum ama saglikli olsun da papyon takariz :)))
Aslinda magnezyum gebelere veriliyor benim bildigim cunku ilerleyen donemlerde bacaga kramp giriyor gece uyurken eksiklik olunca. Ay bana oldu bagirarak kalkmistim uykudan meger magnezyum lazimmisMerhabalar, 11. Haftadayım ve doktorum ilaçlarımı değiştirdi. İlk haftalar sadece folik asit içiyordum. Şimdi decavit magnezyum ve demir verdi. Doğuma kadar bunlarla devam edeceğiz dedi. Magnezyum kullanımı aslında pek önerilmiyor internetten okuduğum kadarıyla. Ama göz altımda seğirme olmuştu ona da iyi geldi magnezyum. Size de benzer ilaçlar verildi mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Aa evet bende öğrendim ögreneli hep bi burnum tıkalı nesfes alamıyorum hamilelikten olabilirmi acabaKızlar günaydın. Hamileliğimi öğrendiğimden beri burnum tıkalı genelde. Ama son 3-gündür geceleri daha da hissettirmeye ve az da olsa kan gelmeye başşladı. Sanki kılcal damarlar şişmiş gibi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum.
Bilen biri ya da yaşayan biri var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?