Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
kızlar, benim 5+4te kanamam olmuştu 10 gün sürmüştü hastanede fln kaldım, bu sabah (9+3) yine kahverengi akıntım başladı böyle olan var mı
Canım benim 11 haftalık kanama geldi. Olabiliyor diyorlar. Ama doktoruna git görün..

Kızlar 10+3 haftalık hamıleyım.
2 gundur kasık ve karın agrım var Cok şiddetli degıl ama ara ara gelıyo agrı Bu tarz agrı yasayan var öo aranızda Normalmidir
Benımde olmuştu hatta grupta yaşayan bir kaç kişi daha var normal gibi 12. Haftamın içindeyim hala yaşıyorum ama tabı kı doktora da danışabilirsin aklına kötü şeyler getirme

Etraftaki hastaneleri aradim nobetci doktor yoktu bilmedigim birine de gitmek istemiyorum gereksiz tepkiler verebiliyorlar. Bir iki gun kipirdamadan yatip pazartesi doktoruma gideyim dedim. Telefonunu da almamistim. Yine gelirse devam ederse bir acile gidicem artikcok aralikla geliyor

Aynen sen bolca uzan dinlen, çok telaş yapma genelde sorunsuz oluyor hafif kanamalar. Güzel düşün

Yaa hayırlı olsun

Saglikla kucaginiza alin inşallah Cinsiyet bilgisi doktorunuza mi gitti

Kızlar 10+3 haftalık hamıleyım.
2 gundur kasık ve karın agrım var Cok şiddetli degıl ama ara ara gelıyo agrı Bu tarz agrı yasayan var öo aranızda Normalmidir
Bende batma hissi var sagima soluma yattigim zamanlar bazende karnimda siskinlik rahatsizlik hissi 10+3um ben de

Cinsiyet icin de doktorumuzun numarasini mi vermemiz gerekiyor cinsiyet bilgisini bize soylemiyorlarmiş sanirim

Sizce keseye göre bebişimin cinsiyeti ne olabilir hanımlar 11 haftalık bebikom sağ tarafta :)

Eklentiler

• 20250106_112905.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 33
doktor olumsuz konussa da belki gec yumurtlamadir. Cozum bulmus olmaniza cok sevindim. Bir hafta sonraki sonuclari bekleyelim. Belki bu sirada bahsettiginiz ilaci kullanmaya baslayabilirsiniz etkisi olabilir belki. Doktorunuzla konustunuz mu bunu?

10+5 cinsiyet icin ben de alabilirim tahminleri. Doktorum bir tahminde bulundu ama :)))

Eklentiler

• 1000047087.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 32
Oyyyy cok sevindimm gozunuz aydin sonuclara. Birebir ayni seyleri yasiyoruz bakalim bende durum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…