Son muayeneden sonra olustu pazartesi soracagim insallahSize doktor ne dedı
Ederim tabiiCinsiyet belli olunca haberdar edin merak ettim
Duzgun bir sirayla gidiyorsa pire isirigidir ona cok benziyor tarifiniz onu da yakalamasi zor yataga iyice baktiniz miSelam kızlar 2 haftadır falan bacağımda kollarımda sinek ısırığı gibi şişlikler var ve inanılmaz kaşınıyor. İlk başta galiba yatak odasında örümcek vs var diye düşündüm ancak kabarıklıklar ansızın çıkıveriyor. Ürtiker alerji gibi bişi olmasından da şüphelenmedim çünkü sinek ısırığına çok benziyor peş peşe 5-10 ısırık. böyle bişi yaşayan var mı aranızda ?
Guzel sonuclar gelsin insallahBende aynısını düşünüyorum seninle. İkili tarama yaptıracağım cuma günü. Onun sonucuna göre fetal yaptırıp olabileceklere kendimi hazırlamayı düşünüyorum
Valla benim doktorum bugün fetal DNa için Bursa’da 9-10 binler dedi bugün ama hangi firma inanın bilmiyorum. 2 hafta sonra detaylı öğreneceğim.Hayırlı olsun canım gözün aydın, hangi şirkete yaptırmıştın ve fiyatı söyleyebilir misin
Herşeyi değiştirdim odadaki ama eşimde asla böyle bişi yok. Evde durduk yere bi anda belirdiğini farkettim acaba hamilelikle ilgili bişey mi diye merak ettimEderim tabii
Duzgun bir sirayla gidiyorsa pire isirigidir ona cok benziyor tarifiniz onu da yakalamasi zor yataga iyice baktiniz mi
Guzel sonuclar gelsin insallah
Çok sevindim canım sağlıkla al kucağınaKızlar selamlar güncellemeler ile geldim
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Ankara intergen lab da yaptırdık. 8 günde çıktı. Cinsiyetimiz kızmışBelirtiler inanılmaz bir mide bulantısı ve sürekli uyku hali çektim. Son günlerde çenemin her yerinde sivilce çıktı :) Çin takvimi tutmadı , makasa oturdum o tuttu haha canım hep tatlı değil tuzlu şeyler çekti. Devamlı turşu yedim ilk günden beri mesela. Kesemin şekli ilk zamanlar yuvarlak değil baya fasülye gibiydi
Valla ben de ogretmenim temmuz sonu muhtemel dogum. Allah izin verirse agustosa kalmaz gibi. Annem vefat etti kayinvalide vefat etti.. esimle ben sap gibiyiz. Dogum izni 2 ay ve yaz tatiline geldi. Rapor isi nanay. Ucretsiz izine ciksan tek maas ne yapacagiz. Cikmasan bebe ortada :)))) 3 cocuk demesi kolay hadi yapalim bakalim. Ama saglikla dogsunlar da vardir bir caresi insallahHaziranda 7 aylık oluyo galiba taşınıcaz. Sinir stres bastı beni seneye bu aylar bebeme kim bakacak stresi de var. 6 aylıkken çalışmaya başlamış oluyorum tabi rapor alabilirsem.
Bir de doğum oranı düşük diyorlar. Yahu 3 aylık bebeyi kime bırakalım emiyorken. Yapın şu ücretli izni 1 sene
Kaynanadan anneden fayda yok ablam da omurilikten ameliyat oldu. Kaldım çaresiz.
Bebeme kim bakıcak dert içindeyim
Hepimize inşallah kuzumEderim tabii
Duzgun bir sirayla gidiyorsa pire isirigidir ona cok benziyor tarifiniz onu da yakalamasi zor yataga iyice baktiniz mi
Guzel sonuclar gelsin insallah
Ay ben Eskişehirdeyim. Osmangazi üniversitesi yapıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemedim. İkili tarama sonucu hemen çıkıyor mu biliyor musunuz yoksa fetal gibi bekliyor muyuz kiiValla benim doktorum bugün fetal DNa için Bursa’da 9-10 binler dedi bugün ama hangi firma inanın bilmiyorum. 2 hafta sonra detaylı öğreneceğim.
AnladımSon muayeneden sonra olustu pazartesi soracagim insallah
Fetal dna Yapiyormus ama belli gunlerde yapiyormus ucreti 400 tl imis sanirim. Randevusuz gidip sira aliyormussunuz. Eskisehirde olsam hic dusunmem yaptiririm cunku sonucu da elden size ya da esinize veriyorlarmis. Hic ikiliyi dusunmeyin fetal yaptirin direk. Fitik problemim var uzun yol yapamiyorum ama eger gerekirse istanbuldan git gel yapicam eskisehireAy ben Eskişehirdeyim. Osmangazi üniversitesi yapıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemedim. İkili tarama sonucu hemen çıkıyor mu biliyor musunuz yoksa fetal gibi bekliyor muyuz kii
Aynı durumdayız mecbur rapor için zorlayacağız. Keşke yasal izin uzun olsa birazValla ben de ogretmenim temmuz sonu muhtemel dogum. Allah izin verirse agustosa kalmaz gibi. Annem vefat etti kayinvalide vefat etti.. esimle ben sap gibiyiz. Dogum izni 2 ay ve yaz tatiline geldi. Rapor isi nanay. Ucretsiz izine ciksan tek maas ne yapacagiz. Cikmasan bebe ortada :)))) 3 cocuk demesi kolay hadi yapalim bakalim. Ama saglikla dogsunlar da vardir bir caresi insallah
Ah bende uyku halleri ve yorgunluğumdan oğlumla az ilgilenebiliyorum diye hep vicdan azabıDüşük tehlikesiyle yatışın 3.günündeyim. Kanamam kesildi tamamen yoğun progestan kullanımıyla. Yatmaya da alıştım valla günde kaç bölüm dizi izliyorumama kızıma çok üzülüyorum hep yanıma gelip anne kalk oynayalım diyor okula nasıl götüreceğim haftaya, bir arkadaşımdan rica ettim. Birini karnında tutmaya çalışırken diğerinden de ilgini eksik etmek zorunda kalmak psikolojik olarak ağır geliyor
Ay sağlıkla gelsin, ilk cinsiyet haberi sanırım. Temiz çıkmasına çok sevindimKızlar selamlar güncellemeler ile geldim
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Ankara intergen lab da yaptırdık. 8 günde çıktı. Cinsiyetimiz kızmışBelirtiler inanılmaz bir mide bulantısı ve sürekli uyku hali çektim. Son günlerde çenemin her yerinde sivilce çıktı :) Çin takvimi tutmadı , makasa oturdum o tuttu haha canım hep tatlı değil tuzlu şeyler çekti. Devamlı turşu yedim ilk günden beri mesela. Kesemin şekli ilk zamanlar yuvarlak değil baya fasülye gibiydi
Evet bu haftalarda ek takviyeler veriyor doktorlar. Magnezyumada gerçekten ihtiyaç oluyor. Ama onunda çeşitleri var doktorun hamilelik için uygun bir magnezyum vermiştir zatenMerhabalar, 11. Haftadayım ve doktorum ilaçlarımı değiştirdi. İlk haftalar sadece folik asit içiyordum. Şimdi decavit magnezyum ve demir verdi. Doğuma kadar bunlarla devam edeceğiz dedi. Magnezyum kullanımı aslında pek önerilmiyor internetten okuduğum kadarıyla. Ama göz altımda seğirme olmuştu ona da iyi geldi magnezyum. Size de benzer ilaçlar verildi mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Evet canım gebeliktenmiş sanırım çünkü öyle bi sorunum yoktuu benim de. Hatta 2gğnden beri burnum da kanıyor kılcal damarlar şiştiği için iş işte ödem falan tutuyormuş doktoruma sormadım ama sağlıkçı yengem var ona sordum normal dedi. Hani kan gelirse haberin olsun canım. Ama sen başındasın sanırım gebeliğinAa evet bende öğrendim ögreneli hep bi burnum tıkalı nesfes alamıyorum hamilelikten olabilirmi acaba
Evet 1 hafta oldu öğreneli sen kaçıncı haftadasınEvet canım gebeliktenmiş sanırım çünkü öyle bi sorunum yoktuu benim de. Hatta 2gğnden beri burnum da kanıyor kılcal damarlar şiştiği için iş işte ödem falan tutuyormuş doktoruma sormadım ama sağlıkçı yengem var ona sordum normal dedi. Hani kan gelirse haberin olsun canım. Ama sen başındasın sanırım gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?