Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Cinsiyet belli olunca haberdar edin merak ettim
Ederim tabii
Duzgun bir sirayla gidiyorsa pire isirigidir ona cok benziyor tarifiniz onu da yakalamasi zor yataga iyice baktiniz mi
Bende aynısını düşünüyorum seninle. İkili tarama yaptıracağım cuma günü. Onun sonucuna göre fetal yaptırıp olabileceklere kendimi hazırlamayı düşünüyorum
Guzel sonuclar gelsin insallah

Hayırlı olsun canım gözün aydın, hangi şirkete yaptırmıştın ve fiyatı söyleyebilir misin
Valla benim doktorum bugün fetal DNa için Bursa’da 9-10 binler dedi bugün ama hangi firma inanın bilmiyorum. 2 hafta sonra detaylı öğreneceğim.

Ederim tabii

Duzgun bir sirayla gidiyorsa pire isirigidir ona cok benziyor tarifiniz onu da yakalamasi zor yataga iyice baktiniz mi

Guzel sonuclar gelsin insallah
Herşeyi değiştirdim odadaki ama eşimde asla böyle bişi yok. Evde durduk yere bi anda belirdiğini farkettim acaba hamilelikle ilgili bişey mi diye merak ettim çarşamba doktor kontrolüm var bakalım doktor bişi diyecek mi

Haziranda 7 aylık oluyo galiba taşınıcaz. Sinir stres bastı beni seneye bu aylar bebeme kim bakacak stresi de var. 6 aylıkken çalışmaya başlamış oluyorum tabi rapor alabilirsem.
Bir de doğum oranı düşük diyorlar. Yahu 3 aylık bebeyi kime bırakalım emiyorken. Yapın şu ücretli izni 1 sene
Kaynanadan anneden fayda yok ablam da omurilikten ameliyat oldu. Kaldım çaresiz.
Bebeme kim bakıcak dert içindeyim

Çok sevindim canım sağlıkla al kucağına benimde canım hep tuzlu istiyo hayırlısı bakalım haftaya cinsiyeti söyleyebilir doktorumuz

Valla ben de ogretmenim temmuz sonu muhtemel dogum. Allah izin verirse agustosa kalmaz gibi. Annem vefat etti kayinvalide vefat etti.. esimle ben sap gibiyiz. Dogum izni 2 ay ve yaz tatiline geldi. Rapor isi nanay. Ucretsiz izine ciksan tek maas ne yapacagiz. Cikmasan bebe ortada :)))) 3 cocuk demesi kolay hadi yapalim bakalim. Ama saglikla dogsunlar da vardir bir caresi insallah

Valla benim doktorum bugün fetal DNa için Bursa’da 9-10 binler dedi bugün ama hangi firma inanın bilmiyorum. 2 hafta sonra detaylı öğreneceğim.
Ay ben Eskişehirdeyim. Osmangazi üniversitesi yapıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemedim. İkili tarama sonucu hemen çıkıyor mu biliyor musunuz yoksa fetal gibi bekliyor muyuz kii

Ay ben Eskişehirdeyim. Osmangazi üniversitesi yapıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemedim. İkili tarama sonucu hemen çıkıyor mu biliyor musunuz yoksa fetal gibi bekliyor muyuz kii
Fetal dna Yapiyormus ama belli gunlerde yapiyormus ucreti 400 tl imis sanirim. Randevusuz gidip sira aliyormussunuz. Eskisehirde olsam hic dusunmem yaptiririm cunku sonucu da elden size ya da esinize veriyorlarmis. Hic ikiliyi dusunmeyin fetal yaptirin direk. Fitik problemim var uzun yol yapamiyorum ama eger gerekirse istanbuldan git gel yapicam eskisehire

Aynı durumdayız mecbur rapor için zorlayacağız. Keşke yasal izin uzun olsa biraz

Ah bende uyku halleri ve yorgunluğumdan oğlumla az ilgilenebiliyorum diye hep vicdan azabı neyse telafi edeceğiz bunları inşallah öyle düşün

Ay sağlıkla gelsin, ilk cinsiyet haberi sanırım. Temiz çıkmasına çok sevindim

Evet bu haftalarda ek takviyeler veriyor doktorlar. Magnezyumada gerçekten ihtiyaç oluyor. Ama onunda çeşitleri var doktorun hamilelik için uygun bir magnezyum vermiştir zaten

Aa evet bende öğrendim ögreneli hep bi burnum tıkalı nesfes alamıyorum hamilelikten olabilirmi acaba
Evet canım gebeliktenmiş sanırım çünkü öyle bi sorunum yoktuu benim de. Hatta 2gğnden beri burnum da kanıyor kılcal damarlar şiştiği için iş işte ödem falan tutuyormuş doktoruma sormadım ama sağlıkçı yengem var ona sordum normal dedi. Hani kan gelirse haberin olsun canım. Ama sen başındasın sanırım gebeliğin

Evet 1 hafta oldu öğreneli sen kaçıncı haftadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…