Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Bnde kahve akntyla gttim doktora 8+4de düşük iğnesi v progesteron başlattı.Smdi kesildi gbi.Bence gidin hem bebegn durumuna bakılır hem de iğne ilaç verir düşük önleyici.
Akinti devamli miydi acaba? Benim su an kesilmis mesela peceteye vs de gelmiyor ama takip edeyim ona gore giderim demistim simdi bi acaba dedim

Benim de 2 gun once damla damla kahverengi akinti geldi bugun yine geldi bu sefer yarim avuc ici kadar gelmis miktari az ama doktora gitmem gerekir mi diye dusunuyorum. Karnimda agri vardi google amca tabiki korkuttu biraz. Ben de 9 haftaligim
Benim 5.haftadan beri hep az az kanamam var, 2 farklı doktora gittim 3 hafta içinde. Hep normal dediler, kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yok dediler. Sonra 2 gün önceki muayenemde kese aşağı inmiş, hemen düşük tedavisine başlayacağız dediler. Yani demem o ki gidin içiniz rahat etsin, her sey normal derken birden tersine dönebiliyor Allah korusun.

Hayırlı olsun güzel günlerde giymek nasip olsun

Ben her şeyi vermişim ya, çocuk doğduğundan beri 3 kere taşındım 2 sinde şehir değiştirdim herhalde cinnet halime gelmiş

Şimdilik karnım çıkmadı, çıktı aslında da gaz karnı çıktı sabah giriyorum pantolona öğleden sonra düğme açıyorum

Evet o psikoloji zorlayacak en çok sanırım, akşamları yatıyorum oğlumla ilgilenemiyorum çok

Benim de 2 gun once damla damla kahverengi akinti geldi bugun yine geldi bu sefer yarim avuc ici kadar gelmis miktari az ama doktora gitmem gerekir mi diye dusunuyorum. Karnimda agri vardi google amca tabiki korkuttu biraz. Ben de 9 haftaligim
Bence gidin doktora en azından telefonda danışın geçmiş olsun

kızlar, benim 5+4te kanamam olmuştu 10 gün sürmüştü hastanede fln kaldım, bu sabah (9+3) yine kahverengi akıntım başladı böyle olan var mı
Geçmiş olsun doktorunuza danışın bence, benim de lekelenmem oluyor belirli aralıklarla bakmak istiyor dr

Beni de doktorum dün decavit pronatal’a başlattı multivitaminmiş doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam edecekmişiz. Bence çok güzel her şey var içinde. Düne kadar folik asit ve d vitamini kullanıyordum onları bıraktım.

Merhaba, neden magnezyum önerilmiyormuş? Hiç duymamıştım, merak ettim. Ben hamile kalmadan önce de düzenli kullanıyordum, kaldıktan sonra da devam ettik, doktor da kullanma demedi. Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz?

Ben de hamilelik vitamini bakıyorum ama benim sınırın üstünde çıktığı için demir olmayan bir tane alayım dedim. Ancak içinde demir olmayan hamilelik vitamini yok gibi… Pronatal’da var mı demir?

Merhaba kızlar, dün randevum vardi. Ilk gittigimde kese bostu. Bu kez kalp atisiyla bebegi gorduk. Ancak kalp atisi cook yavas ve bebegim yumurtlamaya gore 7+1 olmasi gerekirken 5+6 gozukuyor.

Zaten okadar zor gorduk ki cok ugrasti doktor. Daha onceki 2 hamileligimde hic boyle bir durum yasamamistim. Tum bunlar bir araya gelince doktor olumsuz konustu.

Beta artisin sıkıntılı, artmasi gerektigi gibi artmiyor. kalp atisi da cok yavas ve bebek olmasi gerekenden cok kucuk dedi. 1 hafta sonra yine beta ver, tekrar ultrasonda bakacagiz ama pek ic acici degil durum dedi. Yani yuksek olasilikla bu gebeligim de ilerlemeyecek.

Ama ben sorunumun ne oldugunu kendi arastirmalarim ile bulmus olabilirim. Yapilan bir calisma vucuttaki fazla insulinin erken gebelik doneminde plasenta icin toksik oldugunu, kemoterapi ilacinin verecegi kadar buyuk bir hasar verdigini ve dusuklere sebep oldugunu ortaya cikarmis. Ancak insulin direnci icin kullanilan bir hap bu toksik etkinin onune geciyormus.
Bende insulin direnci var yani vucudumda ekstra insulin var ve bir de ustune insulin ilavesi aliyorum.

ilk gebeligimde bahsi gecen bu ilaci neredeyse 8. Haftaya kadar kullandigim ve sorunsuz bir hamilelik gecirdigim dusunurse yasadigim iki kaybin nedeni insulin fazlaligi olabilir. Bu iki gebelikte bahsi gecen ilaci kullanmiyordum.. Bu tabi bir ihtimal ama yine de onlemimi alip bu insulin direnci sorununu halletmeden bir daha gebelik dusunmuyorum.

Insan tabiki hayal kirikligina ugruyor ama Iyiye odaklanmaya calisiyorum. Ne zaman denediysem o ay hemen hamile kaldim. Insanlar hamile kalmak icin uzun sureler ugrasip bir de uzerine kayip yasiyorlar.. En azindan hamile kalmakla ilgili bir sorunum yok diye kendimi teselli ediyorum. Her seyde vardir bir hayir.

Beni listeden cikartabilirsiniz. Umarim hepiniz sorunsuz hamilelikler gecirip, bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Kızlar selamlar güncellemeler ile geldim
Fetal dna sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Ankara intergen lab da yaptırdık. 8 günde çıktı. Cinsiyetimiz kızmış Belirtiler inanılmaz bir mide bulantısı ve sürekli uyku hali çektim. Son günlerde çenemin her yerinde sivilce çıktı :) Çin takvimi tutmadı , makasa oturdum o tuttu haha canım hep tatlı değil tuzlu şeyler çekti. Devamlı turşu yedim ilk günden beri mesela. Kesemin şekli ilk zamanlar yuvarlak değil baya fasülye gibiydi

Kızlar 10+3 haftalık hamıleyım.
2 gundur kasık ve karın agrım var Cok şiddetli degıl ama ara ara gelıyo agrı Bu tarz agrı yasayan var öo aranızda Normalmidir

Ben epeydir kullanıyorum canım magnezyum bacaklarında kasılmalar vs varsa genelde magnezyum eksikliğinden oluyor. Ben Progestan folik asit magnezyum ve şeker ilacı mı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…