Akinti devamli miydi acaba? Benim su an kesilmis mesela peceteye vs de gelmiyor ama takip edeyim ona gore giderim demistim simdi bi acaba dedimBnde kahve akntyla gttim doktora 8+4de düşük iğnesi v progesteron başlattı.Smdi kesildi gbi.Bence gidin hem bebegn durumuna bakılır hem de iğne ilaç verir düşük önleyici.
Evt bnm devam edince gttim baya geliyodu çünküAkinti devamli miydi acaba? Benim su an kesilmis mesela peceteye vs de gelmiyor ama takip edeyim ona gore giderim demistim simdi bi acaba dedim
İğne yaptırmıyor msn dusuk engelleyiciprogestan hap kullanıyorum zaten ana yinede böyle kahverengi kanamam oluyoraradım doktoru biraz sonra ara yine dediker karar vercekler napçaklar diye
Benim 5.haftadan beri hep az az kanamam var, 2 farklı doktora gittim 3 hafta içinde. Hep normal dediler, kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yok dediler. Sonra 2 gün önceki muayenemde kese aşağı inmiş, hemen düşük tedavisine başlayacağız dediler. Yani demem o ki gidin içiniz rahat etsin, her sey normal derken birden tersine dönebiliyor Allah korusun.Benim de 2 gun once damla damla kahverengi akinti geldi bugun yine geldi bu sefer yarim avuc ici kadar gelmis miktari az ama doktora gitmem gerekir mi diye dusunuyorum. Karnimda agri vardi google amca tabiki korkuttu biraz. Ben de 9 haftaligim
hyr yapmadılarİğne yaptırmıyor msn dusuk engelleyici
Bana haftalk iğne verdi kanama kırmızıya dönerse 3gunde bir vurul dedi.Baya etkili bir iğne aslnda sana da iyi geleblrdi.hyr yapmadılar
Hayırlı olsun güzel günlerde giymek nasip olsunGünaydın kızlargeçen ikinci el hamile pantolonları aldım. Üç tane ben ilk gebeliginde hiç ihtiyaç duymamıştım hamile pantolonu bunda göbeğim çok çok hızlı çıktığı için alayım dedim. Ama inanin paraya da kıyamadım ya. İkinci el aldım nasılsa sadece belli bir süre kullanılacak diye.
Kazaklar sweatler şu an idare ediyor ama pantolonum yok resmen giymeyetriko esofmanlarla geziyorum her yere onlarla gidyorum
Evet o psikoloji zorlayacak en çok sanırım, akşamları yatıyorum oğlumla ilgilenemiyorum çokDüşük tehlikesiyle yatışın 3.günündeyim. Kanamam kesildi tamamen yoğun progestan kullanımıyla. Yatmaya da alıştım valla günde kaç bölüm dizi izliyorumama kızıma çok üzülüyorum hep yanıma gelip anne kalk oynayalım diyor okula nasıl götüreceğim haftaya, bir arkadaşımdan rica ettim. Birini karnında tutmaya çalışırken diğerinden de ilgini eksik etmek zorunda kalmak psikolojik olarak ağır geliyor
Bence gidin doktora en azından telefonda danışın geçmiş olsunBenim de 2 gun once damla damla kahverengi akinti geldi bugun yine geldi bu sefer yarim avuc ici kadar gelmis miktari az ama doktora gitmem gerekir mi diye dusunuyorum. Karnimda agri vardi google amca tabiki korkuttu biraz. Ben de 9 haftaligim
Geçmiş olsun doktorunuza danışın bence, benim de lekelenmem oluyor belirli aralıklarla bakmak istiyor drkızlar, benim 5+4te kanamam olmuştu 10 gün sürmüştü hastanede fln kaldım, bu sabah (9+3) yine kahverengi akıntım başladı böyle olan var mı
Merhabalar, 11. Haftadayım ve doktorum ilaçlarımı değiştirdi. İlk haftalar sadece folik asit içiyordum. Şimdi decavit magnezyum ve demir verdi. Doğuma kadar bunlarla devam edeceğiz dedi. Magnezyum kullanımı aslında pek önerilmiyor internetten okuduğum kadarıyla. Ama göz altımda seğirme olmuştu ona da iyi geldi magnezyum. Size de benzer ilaçlar verildi mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba, neden magnezyum önerilmiyormuş? Hiç duymamıştım, merak ettim. Ben hamile kalmadan önce de düzenli kullanıyordum, kaldıktan sonra da devam ettik, doktor da kullanma demedi. Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz?Merhabalar, 11. Haftadayım ve doktorum ilaçlarımı değiştirdi. İlk haftalar sadece folik asit içiyordum. Şimdi decavit magnezyum ve demir verdi. Doğuma kadar bunlarla devam edeceğiz dedi. Magnezyum kullanımı aslında pek önerilmiyor internetten okuduğum kadarıyla. Ama göz altımda seğirme olmuştu ona da iyi geldi magnezyum. Size de benzer ilaçlar verildi mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Ben de hamilelik vitamini bakıyorum ama benim sınırın üstünde çıktığı için demir olmayan bir tane alayım dedim. Ancak içinde demir olmayan hamilelik vitamini yok gibi… Pronatal’da var mı demir?Beni de doktorum dün decavit pronatal’a başlattı multivitaminmiş doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam edecekmişiz. Bence çok güzel her şey var içinde. Düne kadar folik asit ve d vitamini kullanıyordum onları bıraktım.
sağol cnm, konuştum progestan hapını iki katına çıkarttı 2/3gün e durmazsa kontrole çağırdıGeçmiş olsun doktorunuza danışın bence, benim de lekelenmem oluyor belirli aralıklarla bakmak istiyor dr
ben Bulgaristandayım cnm belki burda daha farkı ilerliyor bilmiyorum kiBana haftalk iğne verdi kanama kırmızıya dönerse 3gunde bir vurul dedi.Baya etkili bir iğne aslnda sana da iyi geleblrdi.
Ben epeydir kullanıyorum canım magnezyum bacaklarında kasılmalar vs varsa genelde magnezyum eksikliğinden oluyor. Ben Progestan folik asit magnezyum ve şeker ilacı mı kullanıyorum.Merhabalar, 11. Haftadayım ve doktorum ilaçlarımı değiştirdi. İlk haftalar sadece folik asit içiyordum. Şimdi decavit magnezyum ve demir verdi. Doğuma kadar bunlarla devam edeceğiz dedi. Magnezyum kullanımı aslında pek önerilmiyor internetten okuduğum kadarıyla. Ama göz altımda seğirme olmuştu ona da iyi geldi magnezyum. Size de benzer ilaçlar verildi mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?