Bende bayağı korkuyorum yaş nedeniyle risk olusmasindam. Doktorum rahatlatiyor ama, yine de insan korkuyor.
Daha 2li ye zamanim da var, fetal yaptirsammi karar da veremiyorum. Karmaşik duygular
İkili test yanlis cikma olasiligi neredeyse yariya yakin bir test fetal dusunuyosaniz direk onu yaptirin. İkilide oran veriyolar sadece 1/85 in altinda olursa riskli diyolarmis. E degiskenler degisti aslinda oranlar bundan cok oncesinin verisini yansitiyo aslinda. Ama insan yine de istiyo ben o durumdayim. Sanirim once doktorumla goruscem ense kalinligini vs sorucam gerekirse yaptiricam o da sadece sonuca hazirlikli olmak icin
Bu sefer çok merak ediyorum cinsiyeti rüyamda hep kız gördüm en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bı evlat olması tabi yinede bı tahminde bulunursanız sevinirim
Arkadaşlar kabızlık yaşayan varsa aranızda çözüm de bulamadiysaniz duphalac şurubu için hatta dikin kafaya
Dünya varmış hem artık lavaboya cikabiliyorum tabi ki eskisi gibi hergun ya da iki günde bir değil ama beni rahatlatan cinsten yine 4 ila 5 günde bir ama gazz
Eşim artık normal karşılıyor hatta tepki bile vermiyor başta çocuk gaz bulutu şeklinde cikicak diyordu
1 şişe bitti yenisini alıcam, eczacı günde bir tok yazmış üstüne ama doktorum 3 ölçek icebilirsin dedi 1 gün içinde. 1 buçuk ölçek içtim ve klozette cıstaklı reelslar izleyip keyfime baktım uzun zamandır bu kadar kaliteli zaman gecirmemistim lavaboda
Ve bide ben şimdi bu saatte uyumuyorum, niye?
Çünkü gün için ayağa kalkınca ya da hapsurunca olan kasık ağrısı ne tarafa yatsam hafif geliyor böyle huzursuz oluyorum bide çok hapsuruyorum burnum tıkalı sabah kalkınca he bide geçen kanamış kurumuş afedersiniz abdest alırken burnuma su çekip çıkarınca fark ettim 2 defa tekrarladı bu sekilde ama normalmiş anlaşılan olanlar var aranızda
Heeeehhh bide pztesi randevum var ikili test için
Hastaneye giderken hep içimi bir korku sarıyor bazen ağlıyorum sanırım kucağıma alana kadarda bu böyle gider ilk düşük etkisinden çıkamıyorum galiba geçen gecede rüyamda o tarz bişey gördüm kan falan geliyordu onu gördüm çok garip şuan anne bile değilim sadece anne aday adayıyım