Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Bebeğimin kalp atışı yok kızlar.. 7+5 de kalmış..
Çok üzüldüm canım Ayni durumu bende yaşadım önceden, bebekte genetik problem olduğu zman veya anne de pihiltilasma problemleri varsa bu haftalrda bebegn kalp atışı duruyor.Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bir evlat nasip etsn inşallah.

Kızlar ya ocean mummy kullanan var mı aranızda bunu içince mide bulantısı yapıyor sanırım ya bana mı öyle geliyor anlamadım

Kızlar selamlar güncelleme yapmaya geldim :) bugün 12+2 olduk. Bulantılar kusmalar çok azalır ve biter sanıyordum ancak tahmin ettiğim gibi olmadı Temmuz annelerinde genelde 13-14 civarında bitmiş kusmalar. Benim de biter diye umuyorum inşallah. Ama şimdilik aynı şiddetle devam. Onun haricinde geçen hafta çarşamba Ankara intergen de fetal dna testi vermiştim hala sonuçlanmadı ama hafta bitmeden sonuçlanır diye umuyorum. Ek olarak kasık ağrısı ve bel ağrısı güncellemesi geldi 11. Haftadan sonra kontroller ne yazık ki bir aya çıktı. Bir ay nasıl sabredeceğiz hiç bilmiyorum. Bebeğin hareketlerini de hissedemediğimiz için şu aralar kaygılı geçebilir sizler için de. Onun haricinde geçen gün inditex indirimi vardı nude tonlarda kıyafet alışverişi yaptım bebiş için dayanamadım bu hafta da inşallah göğüs kremidir, gümüş kapaktır vs o tarz şeyleri almayı planlıyorum. Hepsi bir arada zorlamasın diye yavaştan başlamak iyi olabilir. Umarım sizler de bebişleriniz de iyidir. Öpüyorum hepinizi güzel gebiş dostlarım

Merhaba özel hastanede değilde direkt doktorumun özel muayenehanesinde 1800 TL'ye yaptırdım.Belki fikir olur diye cevaplamak istedim

Medipol'de 6000 tl

Günaydın kızlar. Kayıpları olanlara çok üzüldüm, burası dışında bir kaç kişiden daha duydum 7. ya da 8. haftalarda kalp durmasını. Çok üzgünüm umarım Rabbim kucağınızı doldurur en kısa zamanda.

Benim kontrolüm yarın sabah, modumu yükseltmeye çalışsam da bir türlü toparlayamadım. Pazartesiden beri de hiç durmayan bir kanamam var. İnşallah yarın bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm

Selam kızlar bende rutin kan tahlili yaptırmıştım ama bazı değerler yüksek çıktı biraz endişelendim açıkçası doktoruma da yazdım hemen henüz cevap vermedi. Plt değeri yüksekliği pıhtılaşmayla mı ilgili

Canım biraz yüksek kan pıhtılaşmasi yazıyor ama yine en iyi doktorun söyleyecektir.icino ferah tut canım

Ay kizlar bugüne kadr ne lekelenme ne kananamam olmamasti sabah bi kalktım kahverengi aknti çok korktm.Ogledn snraya randevu aldm hemen,inşallah bsy olmamstr bebisime

Canım biraz yüksek kan pıhtılaşmasi yazıyor ama yine en iyi doktorun söyleyecektir.icino ferah tut canım
Doktorum sağlık ocağında yanlış sonuç çıkabiliyor hastanede tekrar yapalım dedi. Ama bu hafta yokmuş haftaya yaparız dedi. Doktoruma çok güveniyorum ama pıhtılaşma varsa 2 hafta beklemek geç olmaz mıİnş sonuçlar yanlıştır

Canım benim doktorumda tahlilleri sağlık ocağından istemedi ben devlet hastahanesinden randevu alıp yaptırdım eğer randevu alabiliyorsan hemen al sonuçlar çıkıyor hemen zaten.iki hafta bizim için uzun bir süreç ama doktorların vardır bir bildiği herhalde.ama ben senin yerinde olsam hemen devlet hastahanesinden randevu alırdım canım için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…