- 12 Mart 2019
- 14.830
- 34.235
- 598
Çok üzgünüm cok geçmiş olsunBebeğimin kalp atışı yok kızlar.. 7+5 de kalmış..
Çok teşekkür ederim zor kavuştum kolay kaybettim. Vardır bi hayır..Çok üzgünüm cok geçmiş olsun
Vardır tabikiÇok teşekkür ederim zor kavuştum kolay kaybettim. Vardır bi hayır..
Çok üzüldüm canımBebeğimin kalp atışı yok kızlar.. 7+5 de kalmış..
Üzdü. Level atlamak gerekiyorTuruncular anneler kulübü üyesi ondan canım oda hesap detaylarından
Bi gün elbet turuncu olurum ben deBenim oyle ama ben yapmadim, kimlerin turuncunolduguna baktim anneler kulubune uye olanlarin oyle gorunuyor. Gebelikle ilgili profilden bilgi girmistim sanirim onunla ilgili
Çok üzüldüm canım defalarca yaşamış biri olarakBebeğimin kalp atışı yok kızlar.. 7+5 de kalmış..
Rabbim en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallahBebeğimin kalp atışı yok kızlar.. 7+5 de kalmış..
Merhaba özel hastanede değilde direkt doktorumun özel muayenehanesinde 1800 TL'ye yaptırdım.Belki fikir olur diye cevaplamak istedimSelam kızlar herkese iyi akşamlarben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?
bende 10+2'yim bugün, pazartesi günü fetal dna yaptıracağımYulaff seninle sanirim ayni gidiyoruz ben tam.10 . Haftaya girdim bugun . Sen fetali yaptirdin mi ?
Medipol'de 6000 tlSelam kızlar herkese iyi akşamlarben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?
Canım biraz yüksek kan pıhtılaşmasi yazıyor ama yine en iyi doktorun söyleyecektir.icino ferah tut canımSelam kızlar bende rutin kan tahlili yaptırmıştım ama bazı değerler yüksek çıktı biraz endişelendim açıkçasıdoktoruma da yazdım hemen henüz cevap vermedi. Plt değeri yüksekliği pıhtılaşmayla mı ilgili Eki Görüntüle 3537296
Doktorum sağlık ocağında yanlış sonuç çıkabiliyor hastanede tekrar yapalım dedi. Ama bu hafta yokmuş haftaya yaparız dedi. Doktoruma çok güveniyorum ama pıhtılaşma varsa 2 hafta beklemek geç olmaz mıCanım biraz yüksek kan pıhtılaşmasi yazıyor ama yine en iyi doktorun söyleyecektir.icino ferah tut canım
Canım benim doktorumda tahlilleri sağlık ocağından istemedi ben devlet hastahanesinden randevu alıp yaptırdım eğer randevu alabiliyorsan hemen al sonuçlar çıkıyor hemen zaten.iki hafta bizim için uzun bir süreç ama doktorların vardır bir bildiği herhalde.ama ben senin yerinde olsam hemen devlet hastahanesinden randevu alırdım canım için rahat etsinDoktorum sağlık ocağında yanlış sonuç çıkabiliyor hastanede tekrar yapalım dedi. Ama bu hafta yokmuş haftaya yaparız dedi. Doktoruma çok güveniyorum ama pıhtılaşma varsa 2 hafta beklemek geç olmaz mıİnş sonuçlar yanlıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?