Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Banada pahalı ve gereksiz geliyo canım oda bi test sonucta işin sonu amniyosenteze dayanıyo yine onun için yaptırmıyorum. Detaylıda bişey çıkarsa Allah korusun ozaman düşünülebilir.
Allah korusun bir şey olmayacak. Rabbim sağlıklı ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizlere

Ay kıyamam yaaaa benim bile gözlerim doldu ne kadar merhametliler şimdiden Allah'ım hayırlı kardeş ilişkileri versin insllah doğumdan sonra da keyifle geçer süreç elbette kıskançlık vs olacak ama dengeyi kurma gücü versin rabbim
Yaaaaa benim kizim da gizli gizli dua ediyodum kardesim olsun diye demisti arada bi karnimi sevip gidiyo. Ama bebeklerle arasi iyi degil pek ergenlik modlari basladi bilmiyom dogunca ne olcak
Ah kurban olurum kardeşi olunca başka olur bence

Selam hanımlar bugun kontrole gittik 7+4 günlük kese var yolk var bebek yok canım çok sıkıldı yarın kürtaj yapalım dedi
Bu kese isleri hakkinda bilgim yok ama ultrasonda gorulmemis olabilir mi? Rabbim en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallah

İnşallah sonuçlar güzel gelir korktuğunuz gibi olmaz, gönlünü ferah tutmaya çalış

Ya ne güzel yicem 3 yaşındaydı dimi, bende sabırsızlanıyorum söylemek için ah ah biran önce geçse vakit her şey yolunda gitsede rahatlasam

Yoğurdunu pilavınıda paylaşıyor ya ne yapsam diye düşünüyor ne kadar masumlar cidden bizdede tabi hormonlardan duygusallık tavan

Selamlar, ben şu an 10+2 deyim. İshal oluyorum aralıklarla sizlerde de oluyor mu ? Progestan, elenatal 2, magnezyum, bir de kilomdan dolayı matofin içiyorum ben.

Kizlar kan testlerinizi ne zaman yaptirdiniz? Ben gittigimde 6 haftaliktim bir daha gelisinde bu testleri yap gel dedi ama 10/11 haftalik oluyorum gec mi kalmis oluyoruz acaba ya

Sorma ben ağlayacak yer arıyorum zaten

Tabi ki süreç ve doğum zaten hep merak içeren durumlar temennimiz hep güzelliklerle geçsin insallah bende aynı şeyleri yazabilirim kontrol günümde

Bende aynı durumdayım 10+1 bugün sadece bazen kasık ağrım ve uyku halim var onun dışında sıfır belirti, inanamıyorum hamile olduğuma
Ben de aynı şekilde belki bu da normal ama işte en yaygın belirti bulantı olunca insan ister istemez şüpheye düşüyor

ben 8+4 teyim ve hiç bir belirtim yok neredeyse hamile olduğumu unutacağım
Yaa sizin de öyle demek böyle yazınca da baya bulantı olmayan da var ve bunları duymak insanı rahatlatıyor en yaygın belirti bulantı olduğu için insan ister istemez tereddüt ediyor umarım hersey hepimiz için çok güzel olur

Nasıl geçti kontrolünüz hersey yolunda mı ?
Valla sanırım değilim berbat haldeyim. Doktor ne dedi ne saçmaladı hiç anlamadım. 8+3 olmam lazımdı bugün gittiğimde. Karından baktı çok tuvalete sıkışıktım bebek büyüdü artık tuvalete sıkışık olmaa göremedim karından tuvaletini yap gel alttan bakayım dei tamam dedim gitttiM yaptım sonra vajinal muayene oldum. Kalp atışını dinleteyim dedi bi ses açtı makinadan garip garip sesler geldi kalp atışı gibi değildi. Sonra bana cuma sabah gel 9da fetal kardiyo dopler çekilceksin falan dedi. Bişey mi var ne bu dedim? Kardiyak aktiviteye bakcam bilmemneye bakcam dedim oraları algılayamadım panikten. Ddim bebeğim iyimi kalbi atıyomu ağlamaya başladım tabi. Bak bakım bana niye ağlıyosun sen şimdi iyi diyorum sana istediğim şeyin bunla bi alakası yok falan dedi. Kalbi atıyomu dedim tekrar. İyi diyorum sana dedi EVET demedi ve 7+5 çıktı. 6 ocakta 7+2 ydi zaten.. Allah sonumu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…