Lansinohunda yeni eller serbest bebebao gibi süt sağması çıkmışşşBen lansinohun elektrikli göğüs pompasını aldım ama 40 günde falan bozuldu o yüzden önermiyorum asla. Bir de prize bağlı kalmak zor cidden. Bebebao almayı düşünüyorum bu sefer. Süt saklama poşeti ben de lansinoh aldım kullanmadım pek ama süt saklama poşetleri aynı işlevi görüyor ne alırsan al sıkıntı olmaz.
Lansinoh göğüs ucu kremi benim vazgeçilmezimdi çok kullandım çatladı çünkü hep. Bir de gümüş kapak kullandım hafifletiyor geçiriyor acısını cidden. Göğüs pedini de lansinoh almıştım onu da çok kullanmadım ama iyiydi.
Bunlar arasında kesin al dediğim göğüs ucu kremi olur. Diğerlerini en azından ben çok kullanmadım diyebilirim.
Sırt üstü canım sol taraf poposu,sağ taraf baş kısmı ultrasonda net olarak o şekilde görünüyordu ama fotoğrafta net çıkmamışCanım nubu hiç gözükmüyor bebişin yüz üstü durıyor galiba
Yaa eririm maşallah sağlıkla kavuşsunlarYa ben de epey duygusalim. Dün oğluma söyledik. Annenin karnında bebek var falan dedik. Baya sevindi gibi şimdilik.
Sabah kucağıma çıkarken karnıma baskı yapinca biraz canım yandi. "Ay of" falan dedim bebek mı acıdı bebek ağladı mi falan dedikarnımı sevdi öptü çok uzak yoldan gelecek de mi diyo merhaba seni ozliycem falan da dedi çok tuhaf bir şey
daha önce kızamıkçık hastalığı geçirdiğin ve bağışıklığı kazandığını gösterir bu değer.Arkadaşlar bu değerim kötü çıkmış ne anlama geldiğini bilen varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
Korkulacak bişey yok ozamn doğrumu anladımdaha önce kızamıkçık hastalığı geçirdiğin ve bağışıklığı kazandığını gösterir bu değer.
evet canımKorkulacak bişey yok ozamn doğrumu anladım
Bu kötü bir şey değil, daha önce kızamıkçık geçirdiğini gösterir. Yani bağışık olduğunu gösterir, şu an için igg pozitif olması iyi bile, bir çok kişide de pozitiftir zatenArkadaşlar bu değerim kötü çıkmış ne anlama geldiğini bilen varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
İkili tarama işine hiç girme kuzum yani ihtimal üzerine sonuç veriyor stres oluyosun yaptırıcaksan fetal dna ve detaylı ultrason yaptır. Ben sadece detaylı yaptırıcam rabbim nasip ederseBende henüz daha doktorumla görüşmedik tesleri ama bende yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırırsamda ikili tarama ve detaylı ultrason yeterli diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı bende 10+2 sanırım
Bende aynı şekildeyim 9+5 ve sıfır belirtiBende aynı durumdayım 10+1 bugün sadece bazen kasık ağrım ve uyku halim var onun dışında sıfır belirti, inanamıyorum hamile olduğuma
Bakayım 24-25 inde gidicez o zaman da ben 11. Haftamda olucam hayırlısı artık bi konuşalım da. Fikrimi değiştirir mi nolur bilmiyorum. Ya bana çok pahalı geliyor fetal DNA felan. Ve önceden annem 6 aylıkken doktorlar heyet toplandı bebeğin alınması yönünde şu an annem çok pişman. Sadece şey detaylı bi ultrasonla görmeyi çok istiyorum ama nasip canısıİkili tarama işine hiç girme kuzum yani ihtimal üzerine sonuç veriyor stres oluyosun yaptırıcaksan fetal dna ve detaylı ultrason yaptır. Ben sadece detaylı yaptırıcam rabbim nasip ederse
Vallahı geçti çok şükür üşüttüm mü ne oldu anlamadım çok değişik bir ağrıydıGöbek düşmesi vs mi yaşadın acaba ? Benim bir tek o saman göbek geldiğim ağrır.
evet 20. haftada yapılıyor ama öncesinde 12. haftada ikili test yapılıyorKızlar benim 2. Hamileğim ve her ay doktora gitmek istemiyorum detaylı 20. Haftada mı yapılıyordu sadece ona gitmek istiyorum
YaaaaaYa ben de epey duygusalim. Dün oğluma söyledik. Annenin karnında bebek var falan dedik. Baya sevindi gibi şimdilik.
Sabah kucağıma çıkarken karnıma baskı yapinca biraz canım yandi. "Ay of" falan dedim bebek mı acıdı bebek ağladı mi falan dedikarnımı sevdi öptü çok uzak yoldan gelecek de mi diyo merhaba seni ozliycem falan da dedi çok tuhaf bir şey
Banada pahalı ve gereksiz geliyo canım oda bi test sonucta işin sonu amniyosenteze dayanıyo yine onun için yaptırmıyorum. Detaylıda bişey çıkarsa Allah korusun ozaman düşünülebilir.Bakayım 24-25 inde gidicez o zaman da ben 11. Haftamda olucam hayırlısı artık bi konuşalım da. Fikrimi değiştirir mi nolur bilmiyorum. Ya bana çok pahalı geliyor fetal DNA felan. Ve önceden annem 6 aylıkken doktorlar heyet toplandı bebeğin alınması yönünde şu an annem çok pişman. Sadece şey detaylı bi ultrasonla görmeyi çok istiyorum ama nasip canısı
Banada pahalı ve gereksiz geliyo canım oda bi test sonucta işin sonu amniyosenteze dayanıyo yine onun için yaptırmıyorum. Detaylıda bişey çıkarsa Allah korusun ozaman düşünülebilir.
12. Haftada ve 20. Haftalarda yapılıyor detaylı.Detaylı ultrason 20li haftalarda mı yapılıyordu ne öyle hatırladım. O zamana kadar beklemek sıkıntı bence bilemiyorum. Ben nipt yaptıracağım doktor sıkıntı görmese de yaptıracaktım zaten. En azından genetik olarak ne durumdayız görmek lazım bence sonradan pişman olmaktansa 10 bin lira verilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?