Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Lansinohunda yeni eller serbest bebebao gibi süt sağması çıkmışşş

Arkadaşlar bu değerim kötü çıkmış ne anlama geldiğini bilen varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20250113-212746.png
    92,7 KB · Görüntüleme: 46
Yaa eririm maşallah sağlıkla kavuşsunlar

Dün aşırı yoğun bir günün ardından akşam yine lekelenmem oldu eve girer girmez. Dünden beri diken üstüyüm yine. Akşam da hep uzandım eşim de oğluma dedi annenin biraz karnı ağrıyor dinlensin o bugün diye. Yemek yerlerken yoğurdunu bana getirdi. Anne yoğurt iyi gelir ye iyileş dedi sonra da ‘istersen pilavımı da veririm’ dedi ki pilavını asla ve asla kimseyle paylaşmaz ben de bütün gece ağladım pilavını bile veririm dedi ne kadar masumlar falan diye

Arkadaşlar bu değerim kötü çıkmış ne anlama geldiğini bilen varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
Bu kötü bir şey değil, daha önce kızamıkçık geçirdiğini gösterir. Yani bağışık olduğunu gösterir, şu an için igg pozitif olması iyi bile, bir çok kişide de pozitiftir zaten

İkili tarama işine hiç girme kuzum yani ihtimal üzerine sonuç veriyor stres oluyosun yaptırıcaksan fetal dna ve detaylı ultrason yaptır. Ben sadece detaylı yaptırıcam rabbim nasip ederse

Bende aynı durumdayım 10+1 bugün sadece bazen kasık ağrım ve uyku halim var onun dışında sıfır belirti, inanamıyorum hamile olduğuma
Bende aynı şekildeyim 9+5 ve sıfır belirti sadece geceleri bi anda uykum kaçıyor saatlerce oturuyorum ve dudaklarımın çatlamasına hiç bir maskeden çözüm bulamadım. Hiç böyle olmamıştı

Kızlar benim 2. Hamileğim ve her ay doktora gitmek istemiyorum detaylı 20. Haftada mı yapılıyordu sadece ona gitmek istiyorum

İkili tarama işine hiç girme kuzum yani ihtimal üzerine sonuç veriyor stres oluyosun yaptırıcaksan fetal dna ve detaylı ultrason yaptır. Ben sadece detaylı yaptırıcam rabbim nasip ederse
Bakayım 24-25 inde gidicez o zaman da ben 11. Haftamda olucam hayırlısı artık bi konuşalım da. Fikrimi değiştirir mi nolur bilmiyorum. Ya bana çok pahalı geliyor fetal DNA felan. Ve önceden annem 6 aylıkken doktorlar heyet toplandı bebeğin alınması yönünde şu an annem çok pişman. Sadece şey detaylı bi ultrasonla görmeyi çok istiyorum ama nasip canısı

Yaaaaa benim kizim da gizli gizli dua ediyodum kardesim olsun diye demisti arada bi karnimi sevip gidiyo. Ama bebeklerle arasi iyi degil pek ergenlik modlari basladi bilmiyom dogunca ne olcak

Banada pahalı ve gereksiz geliyo canım oda bi test sonucta işin sonu amniyosenteze dayanıyo yine onun için yaptırmıyorum. Detaylıda bişey çıkarsa Allah korusun ozaman düşünülebilir.

Detaylı ultrason 20li haftalarda mı yapılıyordu ne öyle hatırladım. O zamana kadar beklemek sıkıntı bence bilemiyorum. Ben nipt yaptıracağım doktor sıkıntı görmese de yaptıracaktım zaten. En azından genetik olarak ne durumdayız görmek lazım bence sonradan pişman olmaktansa 10 bin lira verilir diye düşünüyorum
Banada pahalı ve gereksiz geliyo canım oda bi test sonucta işin sonu amniyosenteze dayanıyo yine onun için yaptırmıyorum. Detaylıda bişey çıkarsa Allah korusun ozaman düşünülebilir.

Bu hafta 7. Haftadayız benim özellikle göğüs altımda sağ tarafımda kalp atıyor gibi sanki içerden seğirme oluyor epey sıkça hem de.. bu hafta eklenenlerden birisi o.. bel ağrım yorulmadigim sürece daha iyi şükür ki bulantı dolayısıyla yeterli besin alamadığını düşünen ve protein tozu kullanan oldu mu daha önce ? Önerilen bir marka var mı bildiğiniz ?

12. Haftada ve 20. Haftalarda yapılıyor detaylı.
Benim önceki kaybımda 12. Haftada belli olmuştu bebekteki sıkıntı bişey varsa görünüyor zaten Allah muhafaza. Tüp bebekle 6. Denememde hamileyim tekrar para mevzu değil neler harcadım buraya gelene kadar. İhtiyac duyulursa tabikide yapılır Allah esirgesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…