Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Canım bir dakika sakin ol lütfen. Daha dün kontrolüm vardı, doktorumla konuştum. İlk başlarda bu şekilde son adet tarihiyle sayılan hafta ve ultrason haftası farklı olabilir bu bir sorun olduğu anlamına gelmez dedi. Atıyorum gün önden gidiyorsa bebek güzel gelişiyor demek değilmiş. Yani günün önden gitmesi nasıl ki bebeğin sağlıklı doğacağını garanti etmiyorsa, birkaç gün geriden gelmesi de sağlıksız olacağı anlamına gelmiyor. Sen neden bu kada panik yaptın, sakin olmalısın bak bebeğin hisseder.
karamel Latte burda tanıdığım en naif insanlardan biri, kimseyi bile isteye üzmez, kimsenin panik olmasına sebep olmaz. Daha önce kaç defa sormamıza rağmen hikayesini tüm detayıyla anlatmamış; kimseyi etkilemek istememiş bir insan. Bir yanlış anlaşılma olmuş, seni bu kadar etkileyecek kötü bir şey söylememiş.
Kendini de bizi de üzme lütfen, kendini kötü bir şeyin olacağına inandırma. Dua et, tevekkül et. Strese girme, kendine de bebeğine de iyi bak

Canım benim tesekkür ederim güzel düşüncen açıklaman için ama kendini yorma bunu anlayabilicek durumda değil kendisi. Bu konuda iyi bişey söyleyene bile evet olabilir inşallah demedi. Neyse bu konuyu yaşanmamış sayıyorum seviyorum seni

Surekli geriden gelip oyle devam etmedi bazen haftasi tuttu bazen geriden geldi. O zamanlar cok agliyordum simdi bosuna uzulmusum diyorum. O yuzden deneyimimi paylasmak istedim. Ayni hastane olsa da farkli makineler denk gelmis olabilir diye dusundum. Cunku ilkinde 10 gunluk bir ilerleme var haftasiyla gayet uyumlu. Tek bir veri ise boyle endiselendiren bence bir sonraki olcume kadar bu konuyu dusunmeyin.

Canım sonsuzaskk daha önce kayıpların için üzgünüm burada üç kadından ikisinin kaybı vardır her türlü etken var endokrin bozukluk pıhtılaşma eşimizdeki sorunlar o bu say say bitmez bende kayıp vermis kadınlardan biriyim ama stres bebeği çok etkiliyor lütfen bu kadar panik olma stres yapma hatta mümkünse forumları okuma bile sürekli sayfadasın zaten evet bu bebeği çok istiyorsun hepimiz çok istiyoruz evlatlarımıza kavuşmayı
karamel Latte mesela tüp bebek yaptırıp ileriki haftalarda kaybetmiş bebeğini
Ben keseyi 6+6 da boş gördüm neler okudum burda hala da belirtim yok acaba bisey mi oldu diye strese giriyorum rabbim gerçekten hepimize sakinlik versin ama karamel Latte

karamel Latte gerçekten naif bi hanımefendi o kadar sık sordun ki en sonunda kendini açıkladı
Sende gayet naifsin ama çok paniksin ve kırıcı oldu söylediklerin burda birbirimize destek olalım lütden
İlk önce doktorunu değiştir her gittiğinde olumsuz konuşuyorsun dr için ve bol bol dinlen ve geri kalan her şeyi boşver dualarımızı edelim ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım insallah

Burada sormuşsun aslında sonra neden fevrileştin anlamadım her gebelik aynı değildir bu arada
Ayni olaydan Kotu bir tecrbm vr basta demickti kotu dusunmekte haklisin demickti ozmn sorrm tabii..
Neyse son kisilere cevo vereyim
Herkese hayirli dogumlr
Anladimki buralar bana gore degilmiş
Hoscakalin

Ayni olaydan Kotu bir tecrbm vr basta demickti kotu dusunmekte haklisin demickti ozmn sorrm tabii..
Neyse son kisilere cevo vereyim
Herkese hayirli dogumlr
Anladimki buralar bana gore degilmiş
Hoscakalin
Kendi kararın tabi ama burda hepiniz birbirimize destek olmak için varız. Senin durumunla aynı olmayan bir tecrübeden bahsetti, ısrarla sorduğun için söyledi. Bebeğinin geriden geldiğini düşündüğün için kendini kötü hissedebilirsin ancak bunun bir geçerliliği yok. Çünkü üzülmeni gerektirecek bir teşhis yok. Yazdıklarını inceledim bebeğin sadece 6 gün geride, 1 hafta bile değil. Kalbi de atıyor, seni bu kadar korkutan nedir? Gerçekten şu an kırıcı davranışlar sergiliyorsun ama biz alınmayız. Çünkü isteriz ki sen iyi ol arkadaşım üzülmene değecek bir şey yok ortada, şimdi ultrasonuma baktım benim de 8 haftada crl 16 çıkmış. Bir hafta önce de 15.20. Yani buna takılacak olursam benim de mutsuz olmam lazım ama asla olmam çünkü bebeğimin kalbi atıyor şu an stresli ve gerginsin, olsun. Önemli değil. Biraz sakinleş sonra yine konuşuruz.

Yorumun için cok çok teşekkür ederim canım niyetimin kötü olmadıgını anlayabildiyseniz ne mutlu bana. Ben 6. Denemede tekrar hamile kaldım neler yasadım bu süreçte hemcinslerimi kötü etkilemek veya üzmek istermiyim asla.
Bazıları hassas olabilir evet ama bu sitede neler var olumsuz öyle olan hiç girmicek okumayacak etkileniyorsalar. Neyse tekrar teşekkür ederim

Burada sormuşsun aslında sonra neden fevrileştin anlamadım her gebelik aynı değildir bu arada
Bunu anlatmak istedim aslında sordu sıkca bende yazdım yazımın sonuna da bana o süreçte normal dediler diye belirttim. Bambaşka yerlere gitti mevzu boşver canım uzatmayalım tatsızlığa gerek yok gercekten önemsiz.

Basta kotu bir deneyimim vr bnmde boyle ve kotu dusunmekte haklisin dedi
Onlari soledikten sonra sormasamiydim
Allah korusun siz olsaniz merk etmezniydinz
Ozmn hic bnlri solememkiydi
Herkesin yassdklri farkli olablr
Karşısındaki hamile bir kadimisa ben bu durumda kendm bike yasasam sonucu kotu olmadikca kendmi ornek vermem neden onu gereksiz uzeyim
Neyse kendmi ifade etmicem daha fazla cnku anlasilamayacgimin farkindayim

3 gün önce hafif kanama ve ağrı ile bende gittim şükürler olsun iyiyiz ama dinlenme gerekli evdeki çocukla nasıl olacaksa benimkide baya sekillendi artık @Eldorin girenler banada tahmin yapsın bakalim
Bu bebiş erkek
Biz geldik yine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar
nubu tam belli
Degil ama kıza benziyor
Birde benim bırcikime yorum yapın 9+0
bu bebişde konumuna göre kız

Arkadaşım merak edip ben de sorardım ama senin gibi benim de başıma bunlar gelecek diye karalar bağlamazdım ama farkında mısın bilmiyorum, aynı cümleleri yazıp duruyorsun ve kaç kişi sana aynı şeyleri yazdık. Biraz sakinleş, çünkü geriye dönük bakıyorum ama hep paniksin. Böyle olmaz. Sen kendin söylemişsin sağlıksız olduğunu düşünüyorum moralim bozuluyor diye. O da sana böyle hissetmekte haklısın demiş. Bu cümleyi aldın nerelere getirdin. Kız sana ısrarla bana sorun yok dediler, biz başka bir sebepten hamileliği sonlandırdık demiş. Sen hala senin durumunla aynı olduğu konusunda ısrar edip senin moralini bozmakla suçluyorsun.

Senin kötü bir durumun yok önce bunda anlaşalım. Biraz geriye dönük mesajlarına bak ve bu kadar stresli olmanın sana bir fayda sağlamayacağına inan. Yalnızca 6 gün geriden geliyor ve bu olabilir. Sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor. Yakın arkadaşımın ikizlerinden biri bir hafta geriden geliyor, hiçbir sorunu yok 20. Haftaya girdiler. Arada hala bir hafta fark var. Boyutlarda da ufak farklılık var, kiloda da var ama ikisi de çok sağlıklı. Yani seninki de bu hesap olabilir bazı bebekler arkadan gelebilir.

Valla cnm ilk ne dedim bilmiyorum ama burda erkek nubu dik duruyor
İlk kesede kız demiştin.Rabbim sağlıkla nasip etsin şaka biryana evladın hayirlisi sağlıklısı önemli gönülden gecenler vardır ama rabbim ne verirse başımız gözümüz üzerine.Oglum erkek kardeş istiyordu ben kiz evlat.Guzellikler getirsin hayatimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…