Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Boyle tecrüben sagliksizmiydi
Nasil olmustu anlatirmisin kalbi atiyormuydu her gitmende haftasi tutmuyormuydu bir onceki kontrolu ve kac haftada kalbi durdu

Kuzum anlatıpta moralini bozmak istemem lütfen strese girme üzülme bekle sadece.
Soyledin zaten cnm bozdun bile
Oyuzden anlat yani ben suan dusuk olcana emin oldm söylediğinden.
Zaten bugun kayip yasayacagimi hissediyorum hazirlikliyim aptalkik bende 4 kez degismedide besincide saglikli beklemek salaklikti zaten.

Soyledin zaten cnm bozdun bile
Oyuzden anlat yani ben suan dusuk olcana emin oldm söylediğinden.
Zaten bugun kayip yasayacagimi hissediyorum hazirlikliyim aptalkik bende 4 kez degismedide besincide saglikli beklemek salaklikti zaten.
Ama bu şekilde başımdan gecenleri sana anlatamam ki moralinii bozacak bişey söylemedim bu bir..
Düşük yapmadım bu iki..
Benim yaşadıgım kayıpta doktorumun bu haftalarda normal dediğinide belirttim buda üç. Benimki bambaşka bir olaydı
Beni zan altında bırakma lütfen.

Geriden gelmesi her zaman kotu degil kizim da hep 2 hafta geriden geldi biraz zayif dogdu ama ilk hafta tum cocuklar odem atarken benimki kilo almisti hemen toparladik. Hic bir sorun da olmadi sikma canini takilma haftalara ilk zamanlarda keseyi sonra bebegi olcelerek yorum yapiyorlar ya farkli cikabilir karin ve vajina goruntuleri de farkli olabiliyor. Farkli makineler bile farkediyor herhangi birinden dolayi da olabilir.

Bebeğinizin boyu ne şuanda benim 8.ci haftada 17 mm 9.cu haftada 23 mm di belki size bi parametre olur içinizi ferah tutun bende aynı hastanenin iki farklı ilçesine gitmiştim medicana ataköy medicana beylikdüzü ikisinde farklı sonuçlar çıkmıştı. Şuan çok şükür normal ilerliyor sizin de zamanla oturacaktır

Sagliksiz dusunmekte haklisin boyle kotu bir tecrübem var dediniz sonra nedir diye sordugumda anlatip uzmuum dedinz dha ne dicektiniz
Yani beni şimdi yerin dibine soktnz bimbe soru isaretyle saoln

Yazdığınızda bu sekilde bir kotu tecrübem var yazdimiz siz ilk yaziniİ bir okuyun simdi kafam oldu bimbesyuz saolun
anlamak istemiyorsunuz herhalde ne demek istediğimi benim tecrübem oldu evet ama bana bile o dönemde gayet normal bu dediler diyerekten belirttim. Sizde sağolun

Selam arkadaşlar benim de bugün 9.cu hafta kontrolüm vardı. Her şey yolundaymış çok şükür bana da bi tahmin yaparsanız sevinirim ben bişeye benzetemedim çünkü tostopak bişi bu arada fetal dna için 2 amerika şirketi önerdi doktorum. Natera panaroma ve serenity. Bi kaç gün içinde arayıp bilgi alacağım sizi de bilgilendiririm.

Eklentiler

• IMG_9752.jpeg
    190 KB · Görüntüleme: 34
anlamak istemiyorsunuz herhalde ne demek istediğimi benim tecrübem oldu evet ama bana bile o dönemde gayet normal bu dediler diyerekten belirttim. Sizde sağolun
İste tmm demekki normal degil diorsnz kotu tecrübe yazsamssnz dusuk olmus veya sagliksizmi oldu
Ayyh kafam gitti bnm panigm tuttu

Sizinkisi dogru zten cnm uyumlu hergun 1 mm buyumesi lazim
Bn onceden gtmistim 6+1 demislerdi
13 gun sonra gittim 7+4 cikti crl 12.7 idi
3 gun sonra ayni hastanede acil e gittm crl 12.9 cikti

Cnm başından beri direk iki hafta geriden baslayip ile devam etmesi normal
Bu 6+1 ile baslayip 13 gun sonra 7+4 ile uyumlu cikti
Uc fun SONRA yine ayni hastane acile geldm 7+4 cikti
Yani crl hala ayni
Mesele farkli maalesef gelisimde sorun vr bnce

Erkek sanki

Bu hikayeyeyi anlattiginiz icin sizi Allaha havale ediorm. nasil dusuncesizlik bu ya insanlarin yasadigi belki ayni degil nasil bunlri anlatirsin belki snn anlattklrn yuzunden borsy yoksada dusuk yapar diye korkmuyor musun
Evet belkide kotu gidisat belkide dusuk olck
Ama muayeneme dha ongun vr ve beni ve ailemi karnliga ittin
Sana hakkimi helal etmiyorm

Herkes hakkini helal etsin artkdslar
Ben bu sahisla ayni safyada kalmam.
Hoscakalin

her gebenin bebeğin durumu farklı. İnşallah sağlıkla zamanında doğar bebeğin. İstersen kıyaslama yapmadan sağlam güvendiğin bir perinatoloğa mı görünsen? Hem için rahat eder hem de bilgilendirmiş olur ve detaylı bakılır. Her gebenin seyri farklı bir de aynı anne farklı da hamilelikler geçirebiliyor. Ölçümler farklılık gösterebiliyor. İnşallah tertemiz güzel haberler alırsın. Sen boşver diğer faktörleri. En yakın tarih randevu bulursan seni 4 5 gün arayla çağırır yine detaylı bakar aynı cihazla bakılmış ve gelişimi izlenmiş olur canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya işine bak delimisin divanemisin bana ne oldu diye soran sensin kendine gel.
Şahıs sensin terbiyesiz bulasıcak yer arama. Komiksin ya ne yaptımda karanlıga ittim sen sordun ben cevapladım hiç bir arkadasım etkilenmesin tabikide silerim yazdıgımı. Lütfen gidin.. siz bu panikle bu stresle bizi geriyosunuz asıl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…