Biraz bir şişkinlik gibi belki olurErkek kardeşimin düğünü var 2 şubatta. 9+6yım. 3 haftada karnım çıkmaz değil mi? Yani zaten karnım dümdüz değil ama bu sürede fırt diye karın çıkar mı abiyem çöp olmasın
Merhaba
Uygulama marketinde yok kadinlar kadınlar kulubu uygulamasi. Ben siteden indirmistim. Aciklamali konu vardi ordaki adimlari takip edip indirdim diye hatirliyorum. Baya bi sure oldu çok net hatirlamiyorum.Uygulamayı bulamadım ben ama nasıl indirebilirim ios için?
Merhaba canim hayirli olsun evlatlariniz.Herkese merhabalar. Ben de sanırım ağustos annesi olacağım.
6 yaş ve 6.5 aylık 2 oğlum var. Korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 25 Kasım sata göre 6+2 haftalık hamileyim dün kan verdim 1300 çıktı çok düşük geldi normal mi sizce
Senin sıkı takipçinim canım benim yazmıyorum çok ama Aralık transferde de burda da gizli hayranınımBende 2 aralıkta transfer oldum
Daha fazla artmasi gerekiyordu.. Ama yinende belli olmaz allahin izni ile insallah olumlu sonuclanir..Şuan 7+2 deyim.
4+1de 346,
5+6 da 4166,
6+1 de 5066 şeklindeydi. 6+3 te bebeği ve kalp atışını gördü doktor ve 5+6 ile uyumlu dedi. Beta için hiç yorum yapmadı diğer doktor alakası yok dedi. Progesteron hiç bakılmad gebelik sürecinde. Sadece adetin 21. Günün bakılmıştı yani gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce. O da 14 çıkmış.
10+3 oldum, ne bir kasık ağrısı ne bir mide bulantısı, başından beri hep öyleyim. Hatta bu yüzden hep aynı endişeyle gitmişimdir doktora, hiçbir şey hissetmiyorum hocam bi sıkıntı mı var diyerek. En son kızdı artık git şu hamileliğinin tadını çıkar, her şey yolunda diyeMerhaba 6+4 teyim ama bulantı yada ekstra hamilelik belirtisi yok bu normal mi acaba aranızda yaşayan var mı ?
Çok teşekkür ediyorumMerhaba canim hayirli olsun evlatlariniz.
6+2 icin sanki biraz dusuk beta fakat kesin degil beta isleri degisikde olabiliyor
Ama gec dollenme gibi
Zaten biliyorsunuzdur iki gun sonra kan verin artis guzel olsun insaallah
Sizinle yazışmıştık başka mesajlar altında da , açıkcası sizin yorumlarınızı okduğumdan beri zor geçiriyorum günlerimi. Pazartesi randevum var ve beklemek çok zor geliyor.Daha fazla artmasi gerekiyordu.. Ama yinende belli olmaz allahin izni ile insallah olumlu sonuclanir..
Benim bir onceki gebeligimde beta sonuclarim asagidaki gibiydi.
22 May: 29
24 May: 57
28 May: 236
30 May: 602
3 Haz :1518
5 Haz :2317
8 Haz :3941
11 Haz: 6407
13 Haz: 8465
18 Haz:13674
Temmuzun 13unde de kalbinin durdugunu ogrendik.
Simdi bu hamileligimde de beta artisinda sıkıntı var. 3310 a kadar iki kattan fazla artti. Sonra doktora gittim kese henuz bostu. Oyuzden beta takibi yapacagiz dedi doktorum. Dun verdigim beta sonucunda artik 2ye katlanmadigini gordum.
24 Aralik 29
28 Aralik 272
30 Aralik 673
3 Ocak 3310
8 Ocak 8448
Yarin yine kan verecegim. Sonuc ne olacak bilmiyorum iyi dusunmeye calisiyorum. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ay hayir ya yasli degiliz. kiz kardesim 34 yasinda kizi 4 yasinda 2. Ye henuz hamile bile degil min 36 da dogurcak. Kuzenim 33 yasinda onunki hele daha 2 yasinda onun da min 35/36 olacak daha saysam arkadaslarim vs ohoo cevremde herkes bu yaslara yakin ilk cocugu yapti zatenİlk çocuk için riskliymiş illa fetal testi yaptıralım diye risklisin de risklisin yaşlısın da yaşlısın dediler
Ay sizinle aynıyım aynıyımmm10+3 oldum, ne bir kasık ağrısı ne bir mide bulantısı, başından beri hep öyleyim. Hatta bu yüzden hep aynı endişeyle gitmişimdir doktora, hiçbir şey hissetmiyorum hocam bi sıkıntı mı var diyerek. En son kızdı artık git şu hamileliğinin tadını çıkar, her şey yolunda diye
Umarim guzel sonuclar alirsin. Rabbim istegine ulastirsin insallahDaha fazla artmasi gerekiyordu.. Ama yinende belli olmaz allahin izni ile insallah olumlu sonuclanir..
Benim bir onceki gebeligimde beta sonuclarim asagidaki gibiydi.
22 May: 29
24 May: 57
28 May: 236
30 May: 602
3 Haz :1518
5 Haz :2317
8 Haz :3941
11 Haz: 6407
13 Haz: 8465
18 Haz:13674
Temmuzun 13unde de kalbinin durdugunu ogrendik.
Simdi bu hamileligimde de beta artisinda sıkıntı var. 3310 a kadar iki kattan fazla artti. Sonra doktora gittim kese henuz bostu. Oyuzden beta takibi yapacagiz dedi doktorum. Dun verdigim beta sonucunda artik 2ye katlanmadigini gordum.
24 Aralik 29
28 Aralik 272
30 Aralik 673
3 Ocak 3310
8 Ocak 8448
Yarin yine kan verecegim. Sonuc ne olacak bilmiyorum iyi dusunmeye calisiyorum. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Doktorlar keseyi gordukten sonra beta takibi yaptirmiyor normalde; cunku iki kat artis olmuyor zaten diyorlar kese olusumundan sonraSizinle yazışmıştık başka mesajlar altında da , açıkcası sizin yorumlarınızı okduğumdan beri zor geçiriyorum günlerimi. Pazartesi randevum var ve beklemek çok zor geliyor.
Bu betalara baktırmasaydım gayet keyifle devam edecektim sürecime. Burada başka arkadaşlarda yazmışlar kese görülüp, bebek dahi görüldükten sonra betanın bir anlamı yok diye. Yani beta tam olarak neyin göstergesi çözemedim.
WOMAN kusura bakmayın sizi etiketledim, bu konuyla ilgili yorumunuzu görmüştüm. Tam olarak bilginiz nedir, kese görüldükten sonra beta yükselişinin az ya da normal olması ile ilgili?
Evet normalde öyle, bende yolk sacda görüldü ama kese küçük diye takip istediler yaptırdım. 2 gün sonrasında bebeği de kalp atışınıda gördük çok şükür.Doktorlar keseyi gordukten sonra beta takibi yaptirmiyor normalde; cunku iki kat artis olmuyor zaten diyorlar kese olusumundan sonra
Hiç takılma canım evet kese gördükten sonra betaya bakmıyor doktorlar. Benden mesela istemişti kese ve yolksacı gördükten sonra çünkü bi başka doktor sağlıksız gebelik diye başından salmıştı(devlet hst) ama ondan sonra bi daha vermedim. İçini ferah tut. Kimin ne dediğini de çok kafaya takma canım stres hiç iyi değilSizinle yazışmıştık başka mesajlar altında da , açıkcası sizin yorumlarınızı okduğumdan beri zor geçiriyorum günlerimi. Pazartesi randevum var ve beklemek çok zor geliyor.
Bu betalara baktırmasaydım gayet keyifle devam edecektim sürecime. Burada başka arkadaşlarda yazmışlar kese görülüp, bebek dahi görüldükten sonra betanın bir anlamı yok diye. Yani beta tam olarak neyin göstergesi çözemedim.
WOMAN kusura bakmayın sizi etiketledim, bu konuyla ilgili yorumunuzu görmüştüm. Tam olarak bilginiz nedir, kese görüldükten sonra beta yükselişinin az ya da normal olması ile ilgili?
Mutlaka :)Herkesin regl sancisi farklidir
İnsaallah geçer
40 yas suan genc benceAy hayir ya yasli degiliz. kiz kardesim 34 yasinda kizi 4 yasinda 2. Ye henuz hamile bile degil min 36 da dogurcak. Kuzenim 33 yasinda onunki hele daha 2 yasinda onun da min 35/36 olacak daha saysam arkadaslarim vs ohoo cevremde herkes bu yaslara yakin ilk cocugu yapti zatenbu arada yas araliklari degistirildi 5/10 yas kaydi ileri kaydi. Tez sunumu yaparken hocalarimin gonlunu yapmak icin bu bilgiyi arastirmistim yasli degiliz ya kabul etmiyorum
O sizin görüşünüz hocam deseydin:) ileriki yaşta anne olunca kadinin ömrü uzuyormuş bu bilimsel bir araştırma yas uzayinca kim daha yaşlı tartışılır tabi :) bunlara cok takilmamak lazim yaa sureci keyifle geçirmeye bakmali sonrasina sonra bakilir benim gamsiz terazi burclulugum her konuya bakisim ektedirİlk çocuk için riskliymiş illa fetal testi yaptıralım diye risklisin de risklisin yaşlısın da yaşlısın dediler
Tanışalım neden gizliSenin sıkı takipçinim canım benim yazmıyorum çok ama Aralık transferde de burda da gizli hayranınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?