- 12 Ocak 2022
- 1.896
- 1.137
- 63
Canim dilerim Rabbimden olmayan herkese nasip etsin oncekikle kayiplari olan uzun sure ugrasanlar diye hep dua ediyorum hepde edecegim insallahİnşallah dua et hamilesin benimde olsun yeni kimyasal geçirdim bu ay korunmasam mi bilemedim benimde bı bebişim olsun seninkide sağlıkla al kucağına İnşallah
Canım olur Allah’ın izniyle benim tüp bebekti önceki dört tüp bebek tedavisi bir dış gebelik tek tüp ile bir sürü sıkıntı ile şimdi kendiliğinden oldu ikincisi kimyasal ne ki olur tabi sıkma canınıİnşallah dua et hamilesin benimde olsun yeni kimyasal geçirdim bu ay korunmasam mi bilemedim benimde bı bebişim olsun seninkide sağlıkla al kucağına İnşallah
Amin Allah razı olsun duan içinCanim dilerim Rabbimden olmayan herkese nasip etsin oncekikle kayiplari olan uzun sure ugrasanlar diye hep dua ediyorum hepde edecegim insallah
Kimyasaladan hemen sonra hamile kalmak daha buyuk ihtimal diye cok okuyorum cnm hemen kalanda cok olmuş
Oyuzden drunuza da danisin korunma diyorsa korunmayin bence psikolojinizde hazirsa gerek yok yani
Rabbim insallah saglikla tez vakitte nasip etsin aminnnn
Düşük yaptığım gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiç bir şekilde belirti vermedi ne yanma ne ağrı. Gebelikte anne anlayamayabiliyomuş iltihap belirtilerini. Üstüne ilişkide yaşayınca hepten tahriş olduğundan kanamalarım başlamıştı ve düşük oldu. Şu an okadar temkinliyizki ne gerek var ya önlem bizden takdir AllahtanBende tüp bebegım …
yasak dediler biz sonucu aldık eve geldık mikmiksonra aynı tempo devam hıc bozmadık böyle mutluyuz ya bence mutluluk hormonuda önemli
Şimdi hamilemisiniz benim mol gebelik oldu.sonrasindada beta dusmedi bı sure sonra 2.3 ayda falan düştü Allah'tan diğer organlara sıçramamisti çokta içimde kaldı bebek oluşur diye hep beklettiler 9 haftaya kadar patoloji sonucu içi kist dolu lezyonlar varmış kesede sonrasında kimyasal bunlardan öncede gelişimi durmuş bir gebelik oldu benimde çok oldu 3 ay beta takibi ve bir sene korumam gerekirdi böyle durumlarimda oldu ama bu son cabalayisim.artik.gucum.kalmadi.desem.buyuk.konus.ak.istemiyorum ama bu oldu olmadı artık yokCanım olur Allah’ın izniyle benim tüp bebekti önceki dört tüp bebek tedavisi bir dış gebelik tek tüp ile bir sürü sıkıntı ile şimdi kendiliğinden oldu ikincisi kimyasal ne ki olur tabi sıkma canını
Bizim doktorumuz bize aralık 30 da normal hayatınıza dönebilirseniz dedi .ondan öncesi dinlemedik amaDüşük yaptığım gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiç bir şekilde belirti vermedi ne yanma ne ağrı. Gebelikte anne anlayamayabiliyomuş iltihap belirtilerini. Üstüne ilişkide yaşayınca hepten tahriş olduğundan kanamalarım başlamıştı ve düşük oldu. Şu an okadar temkinliyizki ne gerek var ya önlem bizden takdir Allahtan
Sizede çok geçmiş olsun zor süreçler den gecmissinizCanım olur Allah’ın izniyle benim tüp bebekti önceki dört tüp bebek tedavisi bir dış gebelik tek tüp ile bir sürü sıkıntı ile şimdi kendiliğinden oldu ikincisi kimyasal ne ki olur tabi sıkma canını
Kist oncesinde bende de vardi gebelikten bir ay once mr a girmistim 24mm kist vardi keseye bakarken soyledim onemli degil vucut onu atar hatta atmis bile dedi merak etme onuBende bilmiorm yani kist vr dedi
Sonra tehlikelimi die sorunca basladi iste hersy olablr vsvs kist nerde kotumu ne kisti filan bisy demedi bnde soramadm dha okdr olumsuz konsunca herlde umutsuz dedim
Birsuru olumsuz sey soledi bilemiorm neye dayandi bnlri solerken
Arastirdigim kadryla kist tehlikeli bisy degil yani cogunda kayboluoms bile
Neden okdr kotu kbstu frkki bisymiydi ckmu buyuktu anlayamadm
Yaa iyi bari bir anda kut diye hic kalmadi bi sasirdimBenim midem bulanmior ama burdan bulananlari okuyorm birkac gun kaybolup geri geliormus veya kayboladabiliormus
Çok gecmıs olsunCanım olur Allah’ın izniyle benim tüp bebekti önceki dört tüp bebek tedavisi bir dış gebelik tek tüp ile bir sürü sıkıntı ile şimdi kendiliğinden oldu ikincisi kimyasal ne ki olur tabi sıkma canını
Evet hamileyim tüp bebek olan 20 aylık oldu, şimdi kardeşine 2 aylık hamileyim kendiliğinden doğal. benim 8 yıldır çocuğum olmaz neler neler yaşadım kaç tüp bebek bu bebek resmen şok etkisi oldu hala inanmıyorum sizin de olur ben sizi anlıyorum yaşamayan bilmez zaten ama stres faktörü kalkıp umursamamazlık başladığı an kendiliğinden bile olabiliyor . Ben bu sene tüp bebek düşünüyordum yine nasip işte . Dış gebelik olana benim de ameliyatla tüple birlikte söküp almışlardıŞimdi hamilemisiniz benim mol gebelik oldu.sonrasindada beta dusmedi bı sure sonra 2.3 ayda falan düştü Allah'tan diğer organlara sıçramamisti çokta içimde kaldı bebek oluşur diye hep beklettiler 9 haftaya kadar patoloji sonucu içi kist dolu lezyonlar varmış kesede sonrasında kimyasal bunlardan öncede gelişimi durmuş bir gebelik oldu benimde çok oldu 3 ay beta takibi ve bir sene korumam gerekirdi böyle durumlarimda oldu ama bu son cabalayisim.artik.gucum.kalmadi.desem.buyuk.konus.ak.istemiyorum ama bu oldu olmadı artık yok
Maşallah adınıza sevindim sağlıkcakla gelsin.insallahEvet hamileyim tüp bebek olan 20 aylık oldu, şimdi kardeşine 2 aylık hamileyim kendiliğinden doğal. benim 8 yıldır çocuğum olmaz neler neler yaşadım kaç tüp bebek bu bebek resmen şok etkisi oldu hala inanmıyorum sizin de olur ben sizi anlıyorum yaşamayan bilmez zaten ama stres faktörü kalkıp umursamamazlık başladığı an kendiliğinden bile olabiliyor . Ben bu sene tüp bebek düşünüyordum yine nasip işte . Dış gebelik olana benim de ameliyatla tüple birlikte söküp almışlardıtek tüp azospermi sonuç bu
Canım benim de ilki kimyasaldı ve ben hiç bilmiyordum hamile olduğumu. Çok kanamam olunca ve büyük bi pıhtı gelince eyvah dedim düşük sanırım. Beta hcg bakıldı ve evet kimyasal gebelik. Sonra 1 regl geçirdim ve diğer ay hamile kaldım. Normalde doktorum 2 ay korun demişti bana ama bi sorun olmadı neyse ki kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Şimdi 2. Bebeğe hamileyimİnşallah dua et hamilesin benimde olsun yeni kimyasal geçirdim bu ay korunmasam mi bilemedim benimde bı bebişim olsun seninkide sağlıkla al kucağına İnşallah
Nasıl içimi bı duygu dolu oldu yaa inşallah çok istiyoruz inşallah olur sağlıkla olur sizinde inşallahCanım benim de ilki kimyasaldı ve ben hiç bilmiyordum hamile olduğumu. Çok kanamam olunca ve büyük bi pıhtı gelince eyvah dedim düşük sanırım. Beta hcg bakıldı ve evet kimyasal gebelik. Sonra 1 regl geçirdim ve diğer ay hamile kaldım. Normalde doktorum 2 ay korun demişti bana ama bi sorun olmadı neyse ki kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Şimdi 2. Bebeğe hamileyimilk gebelikten sonra vücut hamile kalmaya çok elverişli oluyor. Bence 2. Aya kalırsın sen de
Hamilesin dua edermisin banaCanım benim de ilki kimyasaldı ve ben hiç bilmiyordum hamile olduğumu. Çok kanamam olunca ve büyük bi pıhtı gelince eyvah dedim düşük sanırım. Beta hcg bakıldı ve evet kimyasal gebelik. Sonra 1 regl geçirdim ve diğer ay hamile kaldım. Normalde doktorum 2 ay korun demişti bana ama bi sorun olmadı neyse ki kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Şimdi 2. Bebeğe hamileyimilk gebelikten sonra vücut hamile kalmaya çok elverişli oluyor. Bence 2. Aya kalırsın sen de
Ederim tabi kiHamilesin dua edermisin bana
Benim şekerim yok ama ağrılarım var kalçaya vuran doktordan istedim magnezyum daha erken dedi vermedi acaba kullanılıyormuŞekeri yüksek cikan arkadaslar magnezyum kullaniyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?