Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
İnşallah dua et hamilesin benimde olsun yeni kimyasal geçirdim bu ay korunmasam mi bilemedim benimde bı bebişim olsun seninkide sağlıkla al kucağına İnşallah
Canim dilerim Rabbimden olmayan herkese nasip etsin oncekikle kayiplari olan uzun sure ugrasanlar diye hep dua ediyorum hepde edecegim insallah

Kimyasaladan hemen sonra hamile kalmak daha buyuk ihtimal diye cok okuyorum cnm hemen kalanda cok olmuş
Oyuzden drunuza da danisin korunma diyorsa korunmayin bence psikolojinizde hazirsa gerek yok yani
Rabbim insallah saglikla tez vakitte nasip etsin aminnnn

İnşallah dua et hamilesin benimde olsun yeni kimyasal geçirdim bu ay korunmasam mi bilemedim benimde bı bebişim olsun seninkide sağlıkla al kucağına İnşallah
Canım olur Allah’ın izniyle benim tüp bebekti önceki dört tüp bebek tedavisi bir dış gebelik tek tüp ile bir sürü sıkıntı ile şimdi kendiliğinden oldu ikincisi kimyasal ne ki olur tabi sıkma canını

Şekeri yüksek cikan arkadaslar magnezyum kullaniyormusunuz ?

Amin Allah razı olsun duan için

Bende tüp bebegım …
yasak dediler biz sonucu aldık eve geldık mikmik sonra aynı tempo devam hıc bozmadık böyle mutluyuz ya bence mutluluk hormonuda önemli
Düşük yaptığım gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu varmış. Hiç bir şekilde belirti vermedi ne yanma ne ağrı. Gebelikte anne anlayamayabiliyomuş iltihap belirtilerini. Üstüne ilişkide yaşayınca hepten tahriş olduğundan kanamalarım başlamıştı ve düşük oldu. Şu an okadar temkinliyizki ne gerek var ya önlem bizden takdir Allahtan

Şimdi hamilemisiniz benim mol gebelik oldu.sonrasindada beta dusmedi bı sure sonra 2.3 ayda falan düştü Allah'tan diğer organlara sıçramamisti çokta içimde kaldı bebek oluşur diye hep beklettiler 9 haftaya kadar patoloji sonucu içi kist dolu lezyonlar varmış kesede sonrasında kimyasal bunlardan öncede gelişimi durmuş bir gebelik oldu benimde çok oldu 3 ay beta takibi ve bir sene korumam gerekirdi böyle durumlarimda oldu ama bu son cabalayisim.artik.gucum.kalmadi.desem.buyuk.konus.ak.istemiyorum ama bu oldu olmadı artık yok

Bizim doktorumuz bize aralık 30 da normal hayatınıza dönebilirseniz dedi .ondan öncesi dinlemedik ama sorun yok şuan kafamı kurcalayacak bısey de yok .

Sizede çok gecmıs olsun inşallah sağlıkla gelir bebegınız

Sizede çok geçmiş olsun zor süreçler den gecmissiniz

Kist oncesinde bende de vardi gebelikten bir ay once mr a girmistim 24mm kist vardi keseye bakarken soyledim onemli degil vucut onu atar hatta atmis bile dedi merak etme onu

Evet hamileyim tüp bebek olan 20 aylık oldu, şimdi kardeşine 2 aylık hamileyim kendiliğinden doğal. benim 8 yıldır çocuğum olmaz neler neler yaşadım kaç tüp bebek bu bebek resmen şok etkisi oldu hala inanmıyorum sizin de olur ben sizi anlıyorum yaşamayan bilmez zaten ama stres faktörü kalkıp umursamamazlık başladığı an kendiliğinden bile olabiliyor . Ben bu sene tüp bebek düşünüyordum yine nasip işte . Dış gebelik olana benim de ameliyatla tüple birlikte söküp almışlardı tek tüp azospermi sonuç bu

Maşallah adınıza sevindim sağlıkcakla gelsin.insallah

Canım benim de ilki kimyasaldı ve ben hiç bilmiyordum hamile olduğumu. Çok kanamam olunca ve büyük bi pıhtı gelince eyvah dedim düşük sanırım. Beta hcg bakıldı ve evet kimyasal gebelik. Sonra 1 regl geçirdim ve diğer ay hamile kaldım. Normalde doktorum 2 ay korun demişti bana ama bi sorun olmadı neyse ki kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Şimdi 2. Bebeğe hamileyim ilk gebelikten sonra vücut hamile kalmaya çok elverişli oluyor. Bence 2. Aya kalırsın sen de

Nasıl içimi bı duygu dolu oldu yaa inşallah çok istiyoruz inşallah olur sağlıkla olur sizinde inşallah

Hamilesin dua edermisin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…