- 12 Ocak 2022
- 1.895
- 1.135
- 63
Bu karbonatinda cektigi nedir :)Instagram bir tane cinsiyet belirleme hurafesi çıktı diyeyimilk idrara karbonat koyup karıştırın diyor. Eğer köpürüyorsa erkek köpürmüyorsa kız sabah denicem
Bazı doktorların konuşma üslubu böyle oluyor artık onların mesleği herhalde sıradan geliyor onlara alıştıklarından. Karşısındakinin psikolojisini düşünemiyorlar güzel insanlara işinin ehli insanlar denk gelelimEvet tabikide oyle drlr neler neler dior hicbirsy olmuor tabiki
Ama bnm sasirdigm drun bütün kotu olasiliklari soylemesi
Yani guzel aciklamadida kistimmi cok buyuk misal
İntten bakiorm hamilelikte cikablr nornal dior cogunlugu kayboluormjs hafta ilerledikce ama o nden okdr kotu konstu ozmn aklima takildi
Aminn canım aminnnBazı doktorların konuşma üslubu böyle oluyor artık onların mesleği herhalde sıradan geliyor onlara alıştıklarından. Karşısındakinin psikolojisini düşünemiyorlar güzel insanlara işinin ehli insanlar denk gelelim
Amin canım benim inşallahAminn canım aminnn
Rabbim iyilerlerle merhametlilerle karşılaştırsın hepimizi
Kasık ve bel ağrısı normal gayet. Sen daha gebelik ilerleyince gör. Kuyruk sokumu yani alt bel kısmın nasıl ağrıyacak belki yürüyemeyeceksin ağrıdan. Tabii bu kadar olmayabilir ama olursa da normal hiç ama hiç panik yapma.Kasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Offf dr beni cok korkuttu ya simdide herseye takiorm
hersy olablr kanaman olursan acile git bidaha geldiginde kalbi atabilirde atmayabilirde filan diye konuştu cidden bende akil edip soramadım yani şoktan, tehlike biseymi vr diye
Sadce kist var dedi tehlikelimi die sordum uzerine besyuz tane laf etti. Tabi haftamda geride cikti dha once baska devlet drunada gitmistim orayada uymuyor, ozelede
Çok canım sıkkın mutsuzluk çöktü
Benim de bugün bulantım yok oldu bir anda ama küyarın kesin misliyle gerş gelecek. Geçende de sağolsun bir gün nefes aldırdı bu bulantılar sonrası leşşşşşBenim midem bulanmior ama burdan bulananlari okuyorm birkac gun kaybolup geri geliormus veya kayboladabiliormus
Benim 31. Haftada rahim ağzı kısalması olmuştu serumla durdurmuşlardı oğlanın doğumu. Son 2 ay yattım. Bilemedim şimdi direkt bırakmak istemiyorum azaltarak bırakayım. 20 lerden sonra inş sorun olmaz ama rahim ağzını ölçtürmek gerek. Çünkü progesteron rahim ağzını sertleştiriyor gereksiz kısalmıştı bendeBen en az 12 ye kadar kullancam, sonrasinda dr dahada kullan derse devam etcem 35-36 ya kadr kullanmak istiyorm dr verirse bakalm.
Bi bu hurafeyi denememiştim bunu da denicem hayda brehInstagram bir tane cinsiyet belirleme hurafesi çıktı diyeyimilk idrara karbonat koyup karıştırın diyor. Eğer köpürüyorsa erkek köpürmüyorsa kız sabah denicem
Tesekkurler cnmKasık ve bel ağrısı normal gayet. Sen daha gebelik ilerleyince gör. Kuyruk sokumu yani alt bel kısmın nasıl ağrıyacak belki yürüyemeyeceksin ağrıdan. Tabii bu kadar olmayabilir ama olursa da normal hiç ama hiç panik yapma.
Benim de bugün bulantım yok oldu bir anda ama küyarın kesin misliyle gerş gelecek. Geçende de sağolsun bir gün nefes aldırdı bu bulantılar sonrası leşşşşşAma şu noktada tamamen geçerse acaba normal mi emin olamadım 8-9. Hafta gibi
İste cnm dr kontrolunde ilerlemek lazimBenim 31. Haftada rahim ağzı kısalması olmuştu serumla durdurmuşlardı oğlanın doğumu. Son 2 ay yattım. Bilemedim şimdi direkt bırakmak istemiyorum azaltarak bırakayım. 20 lerden sonra inş sorun olmaz ama rahim ağzını ölçtürmek gerek. Çünkü progesteron rahim ağzını sertleştiriyor gereksiz kısalmıştı bende
Durumun varsa bı özele git derim folik asit falan kullaniyormusunEvet hatirliyorum
Valla haftasi karisik degisik drlra gittigim icin maalesrf hepsi ayri bisy dedi
Bebek kalp atisi var cok sukur onunla alakalı da iyi filan bisey demedi bende soramadım tbiki yuzume bile bakmadigindn ciktm direk zten moralim sifira inmisti
Benim geçen gün sordugm sorularn cvbni vermiş doktor. İnşallah hepimizin tarama testleri v detaylı ultrason temiz çıkar kızlar
Artık beklicm cnm bundna once ozele gtmistm sorun yoktu sonr abuna gttm surekli frkli makinalar haftalar bir hafta degisio iice kafam bulandiDurumun varsa bı özele git derim folik asit falan kullaniyormusun
Canım haklısın endişe etmekte fakat cihazdan cihaza fark ediyor. Bi dr 2cm dedi aynı gün öbürü 0,67mm çıktı. Şu farka bakar mısın yani ikisi de doktor ikisi de ultrason cihazı. Sen lütfen crl ye takılma ne olur tadını çıkar. Haklısın kayıplar yaşamışsın duygularını anlıyorum ben de kayıp yaşadım insan evet tedirgin oluyor ama lütfen olumsuzu çağırma. Tevekkül edelim yiyecek ekmek ekmekleri varsa gelecekler. Sen yat dinlen progesteronunu kullan beslenmene dikkat et ve dua et. O doktora da ne diyeyim ki ne demek kalbi atmayabilir de aptal mı hiç mi hasta psikolojisinden anlamıyor. Muayeneye gidilince fka + kalp atımı varsa tamamdır bu kadar yani. Ya baktın çok kafana takıldı on gün sonra tekrar git bakalım. Ama lütfen olumlu düşün dualarım seninle inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın hepimiz alalım âminKasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Offf dr beni cok korkuttu ya simdide herseye takiorm
hersy olablr kanaman olursan acile git bidaha geldiginde kalbi atabilirde atmayabilirde filan diye konuştu cidden bende akil edip soramadım yani şoktan, tehlike biseymi vr diye
Sadce kist var dedi tehlikelimi die sordum uzerine besyuz tane laf etti. Tabi haftamda geride cikti dha once baska devlet drunada gitmistim orayada uymuyor, ozelede
Çok canım sıkkın mutsuzluk çöktü
Hayırlısı kendini yorma üzme kalbi atan bebeğin var karnında sakin ol Allah büyük üzüntü sıkkinti etmemeye calis kistler bazen sıkıntı etmiyor olabilirler küçükse etmez inşallah üzme kendiniArtık beklicm cnm bundna once ozele gtmistm sorun yoktu sonr abuna gttm surekli frkli makinalar haftalar bir hafta degisio iice kafam bulandi
20sine randevu verdi
Eger ozaman cok net bir sonuca varamazsam zaten riskli gebelige yazilcm onun icin oraya gidiorm gecici, sevk etmesse edene kadr ozelede giderm orayada.
Evet kullaniorm hamilelk oncesi basladm hatta
Ay o kadar aynıyız kiNormalde bizim evde pilav makarna pişmez ekmek yemediğimiz için misafirlere ekmek almayı unuturuziştahım hiç yok ama tansiyonum düşüyor artık ve bir tek karbonhidrat tiksindirmiyor
Mesajiniz beni cok rahatlattiCanım haklısın endişe etmekte fakat cihazdan cihaza fark ediyor. Bi dr 2cm dedi aynı gün öbürü 0,67mm çıktı. Şu farka bakar mısın yani ikisi de doktor ikisi de ultrason cihazı. Sen lütfen crl ye takılma ne olur tadını çıkar. Haklısın kayıplar yaşamışsın duygularını anlıyorum ben de kayıp yaşadım insan evet tedirgin oluyor ama lütfen olumsuzu çağırma. Tevekkül edelim yiyecek ekmek ekmekleri varsa gelecekler. Sen yat dinlen progesteronunu kullan beslenmene dikkat et ve dua et. O doktora da ne diyeyim ki ne demek kalbi atmayabilir de aptal mı hiç mi hasta psikolojisinden anlamıyor. Muayeneye gidilince fka + kalp atımı varsa tamamdır bu kadar yani. Ya baktın çok kafana takıldı on gün sonra tekrar git bakalım. Ama lütfen olumlu düşün dualarım seninle inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın hepimiz alalım âmin
Cok tesekkur ederim desteginiz icin bazen aklima kotu senaryolr gelior ve geriliyorum suan sakinledimHayırlısı kendini yorma üzme kalbi atan bebeğin var karnında sakin ol Allah büyük üzüntü sıkkinti etmemeye calis kistler bazen sıkıntı etmiyor olabilirler küçükse etmez inşallah üzme kendini
İnşallah dua et hamilesin benimde olsun yeni kimyasal geçirdim bu ay korunmasam mi bilemedim benimde bı bebişim olsun seninkide sağlıkla al kucağına İnşallahCok tesekkur ederim desteginiz icin bazen aklima kotu senaryolr gelior ve geriliyorum suan sakinledim
Yasadiklrmdan dolayi panik atagimda var maalesef
Herseyin hayrlisi Rabbime emanet bebislerimiz insallah saglikla bize nasip olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?