- 12 Ocak 2022
- 1.898
- 1.137
- 63
Gebelik takibinizi yapan doktorun numarası yokmuKasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Offf dr beni cok kotkuttu ya simdide herseye takiorm hersy olablr kanamanokrsan acile git bidha geldiginde kalbi atablrde atmayabilirde filan diye konuştu cidden bende akil edio soramadim yani şoktab tehlike bisymi vr diye
Sadce kist var dedi tehlikelimi die sordum uzerine besyuz tane laf etti. Tabi haftamda geride cikti dha once baska devlet drunada gitmistim orayada uymuyor, ozelede
Yarın ozeldeki druma gitcem serum icin ona sorarim insallahGebelik takibinizi yapan doktorun numarası yokmu
Hiçbir zaman sonuç garanti değildir. Diyelim ki fetal DNA yaptırdın kromozomol mükemmel, böbreğinde, kalbinde, omuriliğinde beyninde de bir problem olabilir. Yani bu kadar testlere boğulmak istemiyorum. Yani ben sorun olsada kromozomol aldıramam zaten. Allah yaşatmasın tabi. O yüzden ne bileyim bence yeterli ama dediğim gibi doktorumla konuşucamPeki ikili dna temız çıkarsa sonuç garantı mı ?
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızqAllah ın izniyle korkmayın betanız güzel elhamdülillah
Ben şey için soruyorum hani ikili de kötü bisey çıkarsa fetal dna yapılıyor aaaa ikili yanlışmış deniliyor ya mesela.Hiçbir zaman sonuç garanti değildir. Diyelim ki fetal DNA yaptırdın kromozomol mükemmel, böbreğinde, kalbinde, omuriliğinde beyninde de bir problem olabilir. Yani bu kadar testlere boğulmak istemiyorum. Yani ben sorun olsada kromozomol aldıramam zaten. Allah yaşatmasın tabi. O yüzden ne bileyim bence yeterli ama dediğim gibi doktorumla konuşucam
Hayır bunlar farklı şeyler. Yani ikili belirli şeylere bakıyor ve bir yüzde veriyor. Aynı şekilde fetal DNA da ama fetal DNa. %99 doğru sonuç veriyor kromozomol olarak. Kapan kocatepe doktor var onun hatta bi videosu var instada bakabilirsinBen şey için soruyorum hani ikili de kötü bisey çıkarsa fetal dna yapılıyor aaaa ikili yanlışmış deniliyor ya mesela.
Şimdi ikilide hersey yolunda çıkarsa ikili yanlış olabilir ille fetal dna bakılsın diyorlar mı yine
Kaç haftalık di belki geç döllenme olmuş olabilir ama kese göründü seninde dusuklerim olmuştu konuşmuştuk geçen gün hatırlarsın belkiKasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Offf dr beni cok korkuttu ya simdide herseye takiorm
hersy olablr kanaman olursan acile git bidaha geldiginde kalbi atabilirde atmayabilirde filan diye konuştu cidden bende akil edip soramadım yani şoktan, tehlike biseymi vr diye
Sadce kist var dedi tehlikelimi die sordum uzerine besyuz tane laf etti. Tabi haftamda geride cikti dha once baska devlet drunada gitmistim orayada uymuyor, ozelede
Çok canım sıkkın mutsuzluk çöktü
Erdemi de duymustum aklimdan cikmis yarin bir sorayim arayip tesekkur ederimİstanbul için arkadaşım erdem hastanesi dedi hatta bir kadın bayağı popüler bakabilirsiniz orasıda bayağı uygunmuş.
Sosyal medyam yok maalesef evde kimsede yokHayır bunlar farklı şeyler. Yani ikili belirli şeylere bakıyor ve bir yüzde veriyor. Aynı şekilde fetal DNA da ama fetal DNa. %99 doğru sonuç veriyor kromozomol olarak. Kapan kocatepe doktor var onun hatta bi videosu var instada bakabilirsin
Aşkım bebek ve rahmin büyüdüğü için bence bu ağrılar normal hafif derecede. Kanama lekelenme yok ama di miKasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
hersy olablr kanaman olursan acile git bidaha geldiginde kalbi atabilirde atmayabilirde filan diye konuştu cidden bende akil edip soramadım yani şoktan, tehlike biseymi vr diye
Sosyal medyam yok maalesef evde kimsede yok
Kasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Evet hatirliyorumKaç haftalık di belki geç döllenme olmuş olabilir ama kese göründü seninde dusuklerim olmuştu konuşmuştuk geçen gün hatırlarsın belki
Teşekkür edrrim
Bende bilmiorm yani kist vr dediBenim kasiklarima saplanan bir sanci oluyor ozellikle ayaga yeni kalktigimda. Bildiginiz iki buklum olup bir kac saniye bekliyorum. Gecen hafta full vardi bugun yine basladi. Sanirim kasik bolgesinde agri uc asagi bes yukari hepimizde var meraklanmayin biraz doktor kotu dusunmenize neden olmus neden oyle dandun konustu ki?
Normal canım sonuçta içinde bi can büyüyor hele stres yapınca daha çok ağrın oluyor Emin ol. Doktorların ne dediği değil aslında Allah nefes vermişse alacak nefesleri varsa elbette gelecekler dünyaya ama işte nefsimize zor geliyoKasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Evet tabikide oyle drlr neler neler dior hicbirsy olmuor tabikiNormal canım sonuçta içinde bi can büyüyor hele stres yapınca daha çok ağrın oluyor Emin ol. Doktorların ne dediği değil aslında Allah nefes vermişse alacak nefesleri varsa elbette gelecekler dünyaya ama işte nefsimize zor geliyo
Benim midem bulanmior ama burdan bulananlari okuyorm birkac gun kaybolup geri geliormus veya kayboladabiliormusKizlar ya pazartesi asiri midem bulaniyordu hap aldim dun biraz bulaniyodu bugun tak diye kesildi korktum bir anda neden kesildi ki. Hap aldigimda bile yari bulanik bir durumdaydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?