Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Kasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Offf dr beni cok korkuttu ya simdide herseye takiorm
hersy olablr kanaman olursan acile git bidaha geldiginde kalbi atabilirde atmayabilirde filan diye konuştu cidden bende akil edip soramadım yani şoktan, tehlike biseymi vr diye
Sadce kist var dedi tehlikelimi die sordum uzerine besyuz tane laf etti. Tabi haftamda geride cikti dha once baska devlet drunada gitmistim orayada uymuyor, ozelede
Çok canım sıkkın mutsuzluk çöktü

Gebelik takibinizi yapan doktorun numarası yokmu

Peki ikili dna temız çıkarsa sonuç garantı mı ?
Hiçbir zaman sonuç garanti değildir. Diyelim ki fetal DNA yaptırdın kromozomol mükemmel, böbreğinde, kalbinde, omuriliğinde beyninde de bir problem olabilir. Yani bu kadar testlere boğulmak istemiyorum. Yani ben sorun olsada kromozomol aldıramam zaten. Allah yaşatmasın tabi. O yüzden ne bileyim bence yeterli ama dediğim gibi doktorumla konuşucam

Ben şey için soruyorum hani ikili de kötü bisey çıkarsa fetal dna yapılıyor aaaa ikili yanlışmış deniliyor ya mesela.

Şimdi ikilide hersey yolunda çıkarsa ikili yanlış olabilir ille fetal dna bakılsın diyorlar mı yine

Hayır bunlar farklı şeyler. Yani ikili belirli şeylere bakıyor ve bir yüzde veriyor. Aynı şekilde fetal DNA da ama fetal DNa. %99 doğru sonuç veriyor kromozomol olarak. Kapan kocatepe doktor var onun hatta bi videosu var instada bakabilirsin

Kaç haftalık di belki geç döllenme olmuş olabilir ama kese göründü seninde dusuklerim olmuştu konuşmuştuk geçen gün hatırlarsın belki

Sosyal medyam yok maalesef evde kimsede yok

Aşkım bebek ve rahmin büyüdüğü için bence bu ağrılar normal hafif derecede. Kanama lekelenme yok ama di mi

Benim kasiklarima saplanan bir sanci oluyor ozellikle ayaga yeni kalktigimda. Bildiginiz iki buklum olup bir kac saniye bekliyorum. Gecen hafta full vardi bugun yine basladi. Sanirim kasik bolgesinde agri uc asagi bes yukari hepimizde var meraklanmayin biraz doktor kotu dusunmenize neden olmus neden oyle dandun konustu ki?

Kaç haftalık di belki geç döllenme olmuş olabilir ama kese göründü seninde dusuklerim olmuştu konuşmuştuk geçen gün hatırlarsın belki
Evet hatirliyorum
Valla haftasi karisik degisik drlra gittigim icin maalesrf hepsi ayri bisy dedi
Bebek kalp atisi var cok sukur onunla alakalı da iyi filan bisey demedi bende soramadım tbiki yuzume bile bakmadigindn ciktm direk zten moralim sifira inmisti

Kizlar ya pazartesi asiri midem bulaniyordu hap aldim dun biraz bulaniyodu bugun tak diye kesildi korktum bir anda neden kesildi ki. Hap aldigimda bile yari bulanik bir durumdaydim.

Bende bilmiorm yani kist vr dedi
Sonra tehlikelimi die sorunca basladi iste hersy olablr vsvs kist nerde kotumu ne kisti filan bisy demedi bnde soramadm dha okdr olumsuz konsunca herlde umutsuz dedim
Birsuru olumsuz sey soledi bilemiorm neye dayandi bnlri solerken
Arastirdigim kadryla kist tehlikeli bisy degil yani cogunda kayboluoms bile
Neden okdr kotu kbstu frkki bisymiydi ckmu buyuktu anlayamadm

Normal canım sonuçta içinde bi can büyüyor hele stres yapınca daha çok ağrın oluyor Emin ol. Doktorların ne dediği değil aslında Allah nefes vermişse alacak nefesleri varsa elbette gelecekler dünyaya ama işte nefsimize zor geliyo

Evet tabikide oyle drlr neler neler dior hicbirsy olmuor tabiki
Ama bnm sasirdigm drun bütün kotu olasiliklari soylemesi
Yani guzel aciklamadida kistimmi cok buyuk misal
İntten bakiorm hamilelikte cikablr nornal dior cogunlugu kayboluormjs hafta ilerledikce ama o nden okdr kotu konstu ozmn aklima takildi

Kizlar ya pazartesi asiri midem bulaniyordu hap aldim dun biraz bulaniyodu bugun tak diye kesildi korktum bir anda neden kesildi ki. Hap aldigimda bile yari bulanik bir durumdaydim.
Benim midem bulanmior ama burdan bulananlari okuyorm birkac gun kaybolup geri geliormus veya kayboladabiliormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…