%65 olarak bekleniyor zaten en az artışlar arasıKızlar iyi akşamlar ben tüp bebek tedavisi gördüm;
Beta sonuçlarım
29 Aralık;376
31 Aralık;801
4 Ocak; 2661. Çıktı sonuçlarım son değerim 2 katı değil de ortalama %83 artış olmuş
Doktorum sıkıntı yok dedi ama ben çok endişeliyim cuma günü kontrole gideceğim ama nedense boş gebelik olmasından korkuyorum belirtim yok kanamam yok çok değişik kendi kendimi strese sokuyorum sizlerle konuşmak iyi gelecek inşallah
He serbest doğuma kadar devam edebilirler ?İlişki-birliktelik
Herkeste öyle olmuyor. Bende mesela şu an yasak lekelenmede sonra doktor yasakladı daha önce de kötü tecrübe edinince eşim de yanaşmıyor. Zaten istek sıfır bende normal mi ki hormonlardan sanırımHe serbest doğuma kadar devam edebilirler ?
Kaçıncı haftdasın canım ona göre hurafe tuttu mu tutmadı mı bakarızInstagram bir tane cinsiyet belirleme hurafesi çıktı diyeyimilk idrara karbonat koyup karıştırın diyor. Eğer köpürüyorsa erkek köpürmüyorsa kız sabah denicem
Cnm duydugum kadariyla drlr %65 artisi yeterli görüyormuş bu konuyu ben sahsi drlrdan duymadim intte okudumKızlar iyi akşamlar ben tüp bebek tedavisi gördüm;
Beta sonuçlarım
29 Aralık;376
31 Aralık;801
4 Ocak; 2661. Çıktı sonuçlarım son değerim 2 katı değil de ortalama %83 artış olmuş
Doktorum sıkıntı yok dedi ama ben çok endişeliyim cuma günü kontrole gideceğim ama nedense boş gebelik olmasından korkuyorum belirtim yok kanamam yok çok değişik kendi kendimi strese sokuyorum sizlerle konuşmak iyi gelecek inşallah
10. Hafta içindeyim canımKaçıncı haftdasın canım ona göre hurafe tuttu mu tutmadı mı bakarız
Bende tüp bebegım …Herkeste öyle olmuyor. Bende mesela şu an yasak lekelenmede sonra doktor yasakladı daha önce de kötü tecrübe edinince eşim de yanaşmıyor. Zaten istek sıfır bende normal mi ki hormonlardan sanırım
Bendede yasak ilişkiBende tüp bebegım …
yasak dediler biz sonucu aldık eve geldık mikmiksonra aynı tempo devam hıc bozmadık böyle mutluyuz ya bence mutluluk hormonuda önemli
Hemen bi fetal DNA yaptır öğren cinsiyeti10. Hafta içindeyim canımdaha çok var bence 16 haftalık diyorlar ama merak ediyor insannn
Hepimiz en kısa zamanda ışığa çıkarız inşallah sonu hayırlı olsun inşallahCnm duydugum kadariyla drlr %65 artisi yeterli görüyormuş bu konuyu ben sahsi drlrdan duymadim intte okudum
Bu dogruysaki drunuz zaten risk gorse uyarirsi diye tahmin ediyorum
Yani pek istedgm gbi degik takip edicez filan derdi herhalde
İnsallah sorun yoktur
Bu belirsizlik ve sitres cidden insani cok yoruyor bende buna benzer bir durum icindeyim insallah sonuc güzel olsun
Yasaklar çiğnenmek içindirBendede yasak ilişkiama yani ilişki yasak sonuçta dimi
Şey mutluluk hormonu tabiki önemli de demekki risk görmemiş doktorunuzBende tüp bebegım …
yasak dediler biz sonucu aldık eve geldık mikmiksonra aynı tempo devam hıc bozmadık böyle mutluyuz ya bence mutluluk hormonuda önemli
Doktor yasak dediŞey mutluluk hormonu tabiki önemli de demekki risk görmemiş doktorunuzben riskli gruptayım. Siz dewamke
Ben yaptırmayı düşünmüyorum fetal DNA.kili yaptırıcam detaylı yeter bence. Ama tabi doktorumla hiç görüşmedim. 18 inde bakalım gideyim hayırlısıHemen bi fetal DNA yaptır öğren cinsiyeti
Öyle diyorlar ama öncesinde de kayıpların olunca bir de tüp bebek olunca kaygılar hiç bitmiyor%65 olarak bekleniyor zaten en az artışlar arası
Yok yok o kadar değil ben onun vebali olur üstümde kendimi suçlarım bir şey olsa hep..Yasaklar çiğnenmek içindir
Peki ikili dna temız çıkarsa sonuç garantı mı ?Ben yaptırmayı düşünmüyorum fetal DNA.kili yaptırıcam detaylı yeter bence. Ama tabi doktorumla hiç görüşmedim. 18 inde bakalım gideyim hayırlısı
Allah ın izniyle korkmayın betanız güzel elhamdülillahÖyle diyorlar ama öncesinde de kayıpların olunca bir de tüp bebek olunca kaygılar hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?