- 28 Kasım 2022
- 856
- 1.983
- 43
Karnının erken çıkması tam tersi kız diye biliyorum artı ikinci gebelikse gene erken çıkıyor.Evet genellikle öyle. Tabiki öncelikle sağlıklı olmaları bi de şey var karın şekline göre veya karnının erken çıkması-çıkmaması da etkenmş. Benim karnım şimdiden 4aylık gibi erkek diyorlar e bulantı da yok.
Anlamadım ilk çocuğunuz kız yani değil mi? Bunda da çok bulantı varsa bence bu da kızBenim ilk gebeligimde karnimi goren herkes kesin erkek diyordu. İkili testte ve kontrollerde hep kiz cikmisti. O kadar cok erkek dedilr ki dogumdan hemen sonra ilk sordugum “kiz mi” olmus evet cok bulantim olmustu. Bunda da icime erkek doguyo ama yine cok bulantim var
Valla kusmayı bilmem ama bulantısı olanların büyük bir çoğunun kız olmuşİlk gebeligimde sabah ogle aksam bulantim vardi kusabiliyordum ve kizdi. Bunda yine surekli bulantim var ama kusamiyorum pek. Bakalim ne cikacak icime erkej doguyo
Doktor progestan verdi canım günde üç defa ama onu tam ayarlayamıyorum geç uyanıp geç yatınca ve uzun süre uyuyunca maks iki doz alabildim dün. Zaten ikinci dozu da alır almaz kustum. Bana da doktor yorulup zorlanmışsın dedi, kanama olan günün sabahı ilk çocuğumu taşıdım ve ona yordum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım, tek derdimiz bu olsun zaten kısa sürede geçici şeyler genelde.Hayır tabiki kalbini heraf tut, benim annem 40 yaşında doğurdu gayet de sağlıklı. Bu yaşla oluşabilecek bit şey değil ama doktoruna git derm Progestan kullandırabilir. Mesela bende uzun zamandır leke gelmezdi bugün geldi. Bu sıra çok ayakta oldum yoruldum belki ondandır dedim. Güzel şeylere yoralım yaşayacak günleri olsun inşallah