• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Evet genellikle öyle. Tabiki öncelikle sağlıklı olmaları 🤲🤩 bi de şey var karın şekline göre veya karnının erken çıkması-çıkmaması da etkenmş. Benim karnım şimdiden 4aylık gibi erkek diyorlar e bulantı da yok.
Karnının erken çıkması tam tersi kız diye biliyorum artı ikinci gebelikse gene erken çıkıyor.
Benim ilk gebeligimde karnimi goren herkes kesin erkek diyordu. İkili testte ve kontrollerde hep kiz cikmisti. O kadar cok erkek dedilr ki dogumdan hemen sonra ilk sordugum “kiz mi” olmus😆 evet cok bulantim olmustu. Bunda da icime erkek doguyo ama yine cok bulantim var🤷🏻‍♀️
Anlamadım ilk çocuğunuz kız yani değil mi? Bunda da çok bulantı varsa bence bu da kız
İlk gebeligimde sabah ogle aksam bulantim vardi kusabiliyordum ve kizdi. Bunda yine surekli bulantim var ama kusamiyorum pek. Bakalim ne cikacak icime erkej doguyo
Valla kusmayı bilmem ama bulantısı olanların büyük bir çoğunun kız olmuş
Hayır tabiki kalbini heraf tut, benim annem 40 yaşında doğurdu gayet de sağlıklı. Bu yaşla oluşabilecek bit şey değil ama doktoruna git derm Progestan kullandırabilir. Mesela bende uzun zamandır leke gelmezdi bugün geldi. Bu sıra çok ayakta oldum yoruldum belki ondandır dedim. Güzel şeylere yoralım 🤲🏼 yaşayacak günleri olsun inşallah 🧿
Doktor progestan verdi canım günde üç defa ama onu tam ayarlayamıyorum geç uyanıp geç yatınca ve uzun süre uyuyunca maks iki doz alabildim dün. Zaten ikinci dozu da alır almaz kustum. Bana da doktor yorulup zorlanmışsın dedi, kanama olan günün sabahı ilk çocuğumu taşıdım ve ona yordum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım, tek derdimiz bu olsun zaten kısa sürede geçici şeyler genelde.

Evet genellikle öyle. Tabiki öncelikle sağlıklı olmaları 🤲🤩 bi de şey var karın şekline göre veya karnının erken çıkması-çıkmaması da etkenmş. Benim karnım şimdiden 4aylık gibi erkek diyorlar e bulantı da yok.
Benimde karnm ayni 4 aylk gbi baya hamilelgm belli yani :) tabi en buyk istegim saglikli olmasi... hadi insaallah ☺️
Ve benim ayaklarim usuyor sizin varmi bole bisyler ?

Benim kizimda hic midem bulanmamisti . Oglumdada tam tersi bulantilarim olmuştu . Simdi de midem bulaniyor demek ki herkeste farkli oluyor 🥲 bu teoriye göre simdiki gebeligimde bebegimin cinsiyeti ne olcak merak ediyorum
Sizin durum baya karışık:))) bende bilemiorm bnm hicbir hamilelgmde midem bulanmadi yani bence bunye meselesi ve her cocuga ozgu bir olay gbi
Bunlar kesin syler degil tbi genelleme

Benimde karnm ayni 4 aylk gbi baya hamilelgm belli yani :) tabi en buyk istegim saglikli olmasi... hadi insaallah ☺️
Benim karnım adet gecikmemden beri dört aylık gibi😁 ama adet olacak şişkinliği gibiydi sonra şimdi azaldı gibi daha çok iştah azalmasından bence ama gene de kesinlikle gebelikten öncekine göre çok farklı.

7. Haftadayım ben de iki gündür bu neyin nesi diyorum regl sancısı çekiyorum 2 gündür ve göğüslerim çok sızlıyor :mad:
Selam seninle aynıyız. Bende bi ara bel ağrısıı ve uyku vardı kayboldu.
Yarın kalp atışını duymaya gideceğim. 3 haftadır doktora gidemedim

Yok canım benim tam tersi normalde çok soğuktular hani yanma değil de sıcak ayaklarım ☺️ çorabı patiği fırlatıyorum çoğunlukla 😁

Yabancı bir yazı okumuştum tabi ne kadar doğru bilinmez 🙈 bi çalışmaya göre annedeki mide bulantısı, babanın karaciğer sağlığıyla alakalıymış. toksik birikimi fazlaysa annede hamilelikte çok bulantı olabiliyormuş🤣
ay ben de bunu yazmaya gelmiştim sen yazmışsın 😇

Kızlar betamı ilk 9 ken ögrendim iki güne bir iki katı artıyordu en son hastanede verdim. Bugün son verdigim kanın üzerinden 5 gün geçti ve 37 sadece 47 olmuş normalde iki güne bir iki katı olurken suan 150lerde olması gerekiyordu benimki az artan var mı
Sonucunuz ne oldu acaba

Benim karnım adet gecikmemden beri dört aylık gibi😁 ama adet olacak şişkinliği gibiydi sonra şimdi azaldı gibi daha çok iştah azalmasından bence ama gene de kesinlikle gebelikten öncekine göre çok farklı.
Ben diyet yapiorm zaten iki kiloda verdim yinede sis tabiki bu sislik adet olmamaktan kaynakli bnmde ilk ay gobegm cikmisti simdi ikinci donemde dahada şişti :) 3 aya bes aylık gibi gircem sanirim birde hamileligimi saklarim diordum ama boyle giderse zor :)))

Karnının erken çıkması tam tersi kız diye biliyorum artı ikinci gebelikse gene erken çıkıyor.

Anlamadım ilk çocuğunuz kız yani değil mi? Bunda da çok bulantı varsa bence bu da kız

Valla kusmayı bilmem ama bulantısı olanların büyük bir çoğunun kız olmuş

Doktor progestan verdi canım günde üç defa ama onu tam ayarlayamıyorum geç uyanıp geç yatınca ve uzun süre uyuyunca maks iki doz alabildim dün. Zaten ikinci dozu da alır almaz kustum. Bana da doktor yorulup zorlanmışsın dedi, kanama olan günün sabahı ilk çocuğumu taşıdım ve ona yordum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım, tek derdimiz bu olsun zaten kısa sürede geçici şeyler genelde.
Bence progestanı aksatma bende 3 tane kullandım uzun bir süre, 600 mg günlük alıyordum. Her şey allahtan hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏼🌸

Yok canım benim tam tersi normalde çok soğuktular hani yanma değil de sıcak ayaklarım ☺️ çorabı patiği fırlatıyorum çoğunlukla 😁
Yani hamilelerde genelde ole olur ama ben hamileligimi öğreneli beri iki çorap giyiyorum yani normalde terlemem gerekirdi kan çoğaldığı icin ama ben üşüyorum, bu beni biraz endişelendiriyor acaba hersy yolunda gitmiyor mu die de korkmuyor deilim.

Ay beni kopek isirdi sokakta, cok sert değil ama isirdigi yerde bastirinca agri var ve sertlik 😭 doktor iğne yapilmayacagini ama dezenfekte etdi yilan yagi falan surdu 😭😭 kim doktora giderse sorsun lutfeeeeen

Ay beni kopek isirdi sokakta, cok sert değil ama isirdigi yerde bastirinca agri var ve sertlik 😭 doktor iğne yapilmayacagini ama dezenfekte etdi yilan yagi falan surdu 😭😭 kim doktora giderse sorsun lutfeeeeen
Aa çok geçmiş olsun aslında dr gittim ama yeni okumuştum. Gebelikte tetanoz kuduz yapılıyordu diye hatırlıyorum, bunlar canlı aşılar değil. Bence kendi kadın doğum doktorunuza danışın uygun görürse yaptırın derim, sabunlu suyla yıkamak önemli ilk ısırık süreçlerinde

Kızlar günaydın benim ilk betam
29 Aralık:376.3
31 Aralık:801.2 Doktorum artık verle haftaya git keseyi gör demişti. Ben dayanamadım tabi salaklık ettim
4 ocakta test verdim orda ki beta da :2661 geldi

Aslında ilk ikisi 2 katı arttı ama 3 verdiğim de o kadar bi artış olmadı endişelendim stres oldum sizce artış kötü mü

Günaydın hepimize sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum🌸
Bugün dr kontrole çağırmıştı tekrar kanama alanı biraz küçülmüş ama hala var. Lekelenme ara ara oluyor. Karnımda gaz bombası olduğu için kanama alanını karından göremedi vajinal baktı ve bir tosba gördük 😍😍😍

Eklentiler

• IMG_3721.jpeg
    IMG_3721.jpeg
    222,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar lekelenme yoktu kesilmişti 3 haftadır bu sabah tekrar başlamış 9. Haftasında kahve rengi lekelenme gören varmı?
Kahverengi değil ama peçeteye çoook hafif o kadar açık renk bi pembe leke geldi ama bi daha tekrarlamadı. Benim 2.adet dönemim bu aralar acaba onun etkisi mi düşünmüyor değilim. Sizin de belki adet döneminizse

Back