• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Sevgili gebişlerim nasılsınız 😍 biz bugün 7+1 iz. Ve bulantı kusmalarla mücadele edemiyoruz resmen. Gece yatmadan 1 prizin aldım ama bana mısın demiyor. İki adet pirilam alsam yine etkisi yok. Yediğim her şey anında çıkıyor. Doktor yemek önemli değil ama su çok önemli dedi. Su içer içmez anında çıkıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz neler yapıyorsunuz
Allah yardımcın olsun canım. Zencefil iyi geliyor diyorlardı ama denemedim hiç.
Benim de bugün 6+6. Mide bulantılarım oluyor ama. İdare edilmeyecak kadar değil. Kusma yok daha. Genelde yemeklerden sonra oluyor bulantılarım.
Ama geçecek bugünler inşallah. Az daha sabretmek lazım. Böyle bulantı kusma olunca çalışmakta zor olur. Çalışanlar olarak Allah daha çok yardımcınız olsun 😔

Benim de 6. Haftadan sonra başladı kusmalar. Öncesinde bir şey yoktu. İnşallah siz yaşamazsınız. Progestan kullanıyor musun kuzum
Evet canım tüp bebek benimki en başından beri her gün kalçadan İğnem var🥲
Muayenede doktor lekelenme olabilir normal içeride sıkıntı yok demişti. İnşallah kusma bende başlamaz çok korkuyorum kusma fobim var zaten😂 tiksinmelerim de başladı çok sevdiğim Çilekli Kefiri görmek istemiyorum😵‍💫

Muayenede doktor lekelenme olabilir normal içeride sıkıntı yok demişti. İnşallah kusma bende başlamaz çok korkuyorum kusma fobim var zaten😂 tiksinmelerim de başladı çok sevdiğim Çilekli Kefiri görmek istemiyorum😵‍💫
İnsalah benim de kusmalar olmaz. Çünkü benim kızın yanında biri öğürür kusarsa o da başlıyor öğürüp kusmaya. Bilmiyorum artık neler olur evin içinde.😂 Zaten midesi çok hassas. Sevmediği koku alınca öğürüp kusuyor 🫠

Allah yardımcın olsun canım. Zencefil iyi geliyor diyorlardı ama denemedim hiç.
Benim de bugün 6+6. Mide bulantılarım oluyor ama. İdare edilmeyecak kadar değil. Kusma yok daha. Genelde yemeklerden sonra oluyor bulantılarım.
Ama geçecek bugünler inşallah. Az daha sabretmek lazım. Böyle bulantı kusma olunca çalışmakta zor olur. Çalışanlar olarak Allah daha çok yardımcınız olsun 😔
Amin aminnn valla akşam nöbetim var. İş arkadaşlarım da bilmiyorlar nasıl idare edeceğim bilmiyorum 😔

İniallahhh başlamasın valla çok zor 🥹 inşallah allah kucağımıza sağlcakla almayı nasip eder

Cemile hatun Cemile hatun canim gözün aydin cok sevindim . akrephanim akrephanim hosgeldik gozun aydin seninde .ay kizlar günlerdir hastayim ara ara cok agirlasiyorum nasil zor hamileyken hastalik yanagim disim gozume vurdu iltihap simdi doktorla konusumda aa cayi kekik cayi icme digerlerini icebilirsin dedi papatya icebilirmiyim kanama alanlarimi tetiklermis dedimde emin degilim dedi sizinde aklinizda bulunsun.ihlamurla kusburnu yaptim az ondan icicem cok fenayim duzelseydim bir gozum hicbirseyi görmüyor
Canım çok teşekkür ederim dikkat et kendine bol c vitamini al💞💞💙💙
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah 😍

Canım çok sevindim çok şükür hayırlı olsun 😍
Cok sağol canım vallahi ilk stresi atlattık galiba.Rabbim kolay eylesin güzel eylesin sağlık versin🤲Cümle bekleyenlere güzel haberler nasip etsin🤲

Merhaba ben de tüp bebek annesi oldum 🥹 sat 15 Kasım, henüz kese görmedim ama çok heyecanlıyım🥹 tahmini doğum tarihi 22 Ağustos görünüyor 🥹 inşallah sağlıkla ilerler süreçlerimiz 🤍
Sizinle aynı sat ve doğum tarihlerimiz🥹 ben de aşılama ile oldum🥹❤️ sağlıkla ilerlesin inşallah❤️

Yeni gelen sevgili gebişleeeeer ❤️

HOŞGELDİNİZ

Lütfen listeye eklenmek için beni etiketleyerek YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ, KESE YADA KALP ATIŞI GORUNDUYSE HAFTALARI, TAHMİNİ DOGUM TARİHİ yazınız.

Mesajlardan tek tek cimbizlamak zor oluyor ❤️

Sizi aramızda gördüğümüze çok mutlu olduk. Hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım bebislerimizi inşallah.

Listeyi sık sık kontrol edin yeni bilgiler eklerken de beni etiketleyin lütfen ❤️

Sevgiler,
ELDORİN

Yeni gelen sevgili gebişleeeeer ❤️

HOŞGELDİNİZ

Lütfen listeye eklenmek için beni etiketleyerek YAŞ, KAÇINCI ÇOCUK, SON ADET TARİHİ, KESE YADA KALP ATIŞI GORUNDUYSE HAFTALARI, TAHMİNİ DOGUM TARİHİ yazınız.

Mesajlardan tek tek cimbizlamak zor oluyor ❤️

Sizi aramızda gördüğümüze çok mutlu olduk. Hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım bebislerimizi inşallah.

Listeyi sık sık kontrol edin yeni bilgiler eklerken de beni etiketleyin lütfen ❤️

Sevgiler,
ELDORİN
Ayyy çok heyecanlı ☺🤭🫠🫠🫠

33 yaşındayım, ilk bebe 😂 sat 16 Kasım. Keseyi 26 aralıkta göreceğiz umuyorum 🙏🏻🙏🏻 Tahmini doğum tarihi 23 Ağustos 🙏🏻 Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🧿🧿🧿

Bu bulantılar ne zaman başlıyor acaba 🤭 bende daha tık yok hafif regl ağrısı dışında. Sün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu koyu kahverengi. Geçti sonra. Korkulacak bir şey yok dendi. Takvime göre bugün 4 haftalık bu bebo 😂😂

Kızlar merhaba bugün plansız bir doktor ziyaretim gerçekleşti.doktor pazartesi olmayacağını belirtti kontrol süremde bitiyor bidaha boşuna ücret ödeme bugün gel dedi.cokta tedirgin gittim erken hani bekledigimiz şeyler olur mu gorurmuyuz duyar miyiz diye.sukurler olsun 5+6 da hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk❤️❤️❤️❤️Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkeze ama herkeze nasip etsinnn🤲🤲
Maşallah 🧿 ayyy çok sevindim senin adına kuzum darısı kalp atışı duymayı bekleyen bizlere inşallah 🥰

Kızlar ben kedi aşığı biriyim evimde 2 tane bahçemde 6 tane kedi bakıyorum şimdi sağlık ocağından geldim ve beni korkuttular toksoplazmadan dolayı geçen senede kızımı erken kaybettik eşim asla istemiyor kedileri onlardan vazgeçmek zorunda kalıyorum çok üzgünüm 😢

Kese görmek için ne zaman gideceksiniz acaba ben daha doktor randevusu almadım da🥹❤️
Ben bugün doktorumla telefonlaştım, haftaya cuma gel dedi, o zamana aldım randevuyu. Siz de cuma ya da cumartesi giderseniz görürsünüz 🥹 kalp atışını da keseden 10-15 gün sonra ancak duyarız dedi.

Back