2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Yok adetin 2. Günü gittim ben kontrole. Adet bittikten 12 gün sonra da transfer oldu

Merhaba arkadaşlar malesef sonucum negatif ılk denemem di ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra adet oldunuz?

Kızlar merhaba bugün transfer oldum yatamiyorum resmen ya siz trasfer olunca nasıl geçti zaman nelere dikkat ettiniz bana hergun bir dilin ananas illa ye dedi

Kızlar merhaba bugün transfer oldum yatamiyorum resmen ya siz trasfer olunca nasıl geçti zaman nelere dikkat ettiniz bana hergun bir dilin ananas illa ye dedi
Ben iki gün dinlendim ama saat başı kalkıp evi turladim sonra uçak yolculugu yaptım 5.gun artık dışarı çıktım gezdim canım ağır işlerden uzak dur kendini yorma ama hep uzanma

Ben iki gün dinlendim ama saat başı kalkıp evi turladim sonra uçak yolculugu yaptım 5.gun artık dışarı çıktım gezdim canım ağır işlerden uzak dur kendini yorma ama hep uzanma
Bende öyle geziniyorum aynen yatamiyorum üçüncü gün embiriyosu verdiler
Sizin transferimiz nasıl geçti kaçıncı gün embiriyosu verdiler
Birde benim sekiz buçukta trasfer olsum eve geldim bir buçukta iç camasirim beyaz süt kesigi leke vardı bozuk para seklinde

Bende olmadı öyle akıntı eğer sbaahi fitil kullandiysaniz belki ondandır. Ben 6.gün 5bb kalitesinde embriyo transferi aldım

Bende olmadı öyle akıntı eğer sbaahi fitil kullandiysaniz belki ondandır. Ben 6.gün 5bb kalitesinde embriyo transferi aldım
Bende korktum şok oldum sabah değil akşam kullandım ama sabah iç çamaşırında yoktu
Hayırlısı olsun sizin icin

Yok adetin 2. Günü gittim ben kontrole. Adet bittikten 12 gün sonra da transfer oldu
Benimde bugün adetimin 2. Günü tedaviye başlıyoruz 5 gün boyunca gonalf 900 kullanıp Salı günü tekrar gelmemi giderken de yanımda cetrotide 250 getirmemi söyledi kendileri yapacakmış onu kullananlar var mı yan etkisi çok mu bunların nasıl bir dönem bekliyor yardımcı olabilir misiniz

Taze transfer olacakmışım dondurulmuş yapmayacağız sana ama fazladan olursa onları dondurabiliriz sonrası için dediler

Yatamama sebebin ne canım bende bugün transfer oldum ama bi sorun yok gibi sadece garip bir panik modum var

Yatamama sebebin ne canım bende bugün transfer oldum ama bi sorun yok gibi sadece garip bir panik modum
Fitil akiyordur benim de gün boyu fitil akıntısı geliyor kötü düşünme

Yumurta toplama aşaması sanırım en kolayı yani bana öyleydi o ilaçların hiç bir yan etkisi yok çok rahattım ben toplamada bayıltiyo zaten anlamıyorsun bile sadece adet ağrısı olur ara ara kasiklara sancı girer bide yumurtalar büyümeye basladimi 4 5 gün sonra filan kasiklar ağrır toplanıncaya kadar geçmez o ağrı fakat öyle korkulacak bisey yok ben aşırı panik biriyim ki hepsini geçirdim sende geçirirsin sağlıkla inşallah

Çok teşekkür ederim çok fazla ilaçların yan etkisi ile ilgili şeyler duyduğum için stres olmuştum açıkçası içimi rahatlattın bide bu iğne sürecinde folik asit devam mı acaba ben sormayı unuttum bişey de demediler bırak ya da devam et diye

Yatamama sebebin ne canım bende bugün transfer oldum ama bi sorun yok gibi sadece garip bir panik modum

Fitil akiyordur benim de gün boyu fitil akıntısı geliyor kötü düşünme
Fitili gece koymustum ama sabah yoktu akıntı öğlen oldu artık nasip video izlemekten yorum okumakla zaman geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…