Merhaba kızlar, hakkımızda en güzeli olsun hepimiz için. Negatif alanlar da daha doğru ve güzel bir zamanda pozitifi göreceklerini bilsinler, umutlu ve mutlu kalmaya çalışsınlar.
Yarın 9. günüm. Normalde 10. gün tercih ettiği test günüydü doktorumun ama pazara denk geldiği için acil servislerle falan uğraşma 9. günde de kan vermeye başlayabilirsin dedi. Yani yarın test günüm. Yaşadıklarım:
1,2,3,4,5 ve 6. günlerde sadece uykululuk hali. Ara sıra gelen hafif bel, sırt ve kasık ağrısı.
Dün 7. günümdü öğleden sonra 2 kez biri kahverengi biri de açık pembe leke gördüm. Bu sabah yani 8. gün erken saatlerde de yine çok az bir kahverengi lekelenme mevcut. Havalar sıcak gitmesine rağmen bazen de üşüme geliyor.
Bunlar dışında pek bir şey hissetmedim. Zaten ilaçların yan etkisi olduğunu biliyorum çoğunun. Bu arada embriyom 5. gün, dondurulmuş.
Bir de doktorum 9. gün test vereceğin için "eğer olumluysa sonuç" değerin 20'lerde bile çıkabilir hemen düşük bulup moralini bozma dedi. Bakalım bekleyip göreceğim. Umarım pozitiftir. Umarım güzel ilerler değerlerim. Ve yine umarım ki herkes için bu ay en güzel, sonu en iyi olacak sonuçları getirir.