2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Ben de bekliyorum yarın kan vereceğim benim ilk transferim çok heyecanlıyım. Dün ve bugün kasık bel ve karın ağrısı oluyor sizde bir ağrı vs var mı
Benim de ilk transferim,hem korku hem heyecan karışık
Ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor halsizim ama belirti mi ilaçların etkisi mi bilmiyorum

Herkese merhaba, benim mayıs sonunda yumarta toplantı 2 adet bekleyelim dedi doktorum. Bugün 2. Adetimi oldum 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapılacak. Cuma günü kontrole çağırdı.
Dondurulmuş transferde ne kadar sıklıkla doktora gidiliyor adetin kaçıncı gününde transfer oluyor deneyimleyen var mı?

Benimki de dondurulmuş transfer 2. Adetim bittikten 12 gün sonra oldu transferim doktora ve duruma göre de kontrol sıklığı değişir belki ben 12 günlük süreçte 3 kez gittim. Rahim kalınlaşmasına bakarak zamanına karar veriyorlar transfer gününe. İnşallah güzel bi sonuç alırız

Teşekkür ederim cevabın için inşallah güzel sonuçları alırsın hepimiz alırız benim bugün adetimin 1. Günü ve 3. Gününde görmek istedi doktorum. Sorun şu ki 15 temmuzdan 22 temmuza kadar 1 hafta işten dolayı şehir dışında olmam gerekecek panik oldum yine ertelenecek diye. Cumayı bekleyemedim sormak istedim sizlere. Anladığım kadarıyla adetiniz bittikten sonra kontrollere gittiniz ve adetin son gününden sonra 12. Günde transfer oldunuz değil mi

Kızlar yarin bizi de çağırdılar duruma göre transfer yapabiliriz gibi konuştular yarın üçüncü gün olucak yumurta toplama yapilali sabah erken gidicez dua eder misini bana amh.0.06 yaş 33
Yarın transfer olursam yapmam gereken bişey var mi sadece bana duruma göre ne olur ne olmaz sıkışık gel dediler fikir yardım ve dularinizi bekliyorum
Rabbim sizlerinde sonuclari hayırlısı ile güzel ciksin

Kızlar bişey sorucam
Transferin
9. Günü 113
11. Gün 191
13. Gün 559
Ama doktorum iki gün sonra tekrar kan istedi neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…