Ben de bekliyorum yarın kan vereceğim benim ilk transferim çok heyecanlıyım. Dün ve bugün kasık bel ve karın ağrısı oluyor sizde bir ağrı vs var mıDoktorum 12 sinde kan ver erken verme dedi,bekliyorum
Siz ne yaptınız
Benim de ilk transferim,hem korku hem heyecan karışıkBen de bekliyorum yarın kan vereceğim benim ilk transferim çok heyecanlıyım. Dün ve bugün kasık bel ve karın ağrısı oluyor sizde bir ağrı vs var mı
Hepimizin hakkına hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırızBenim de ilk transferim,hem korku hem heyecan karışık
Ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor halsizim ama belirti mi ilaçların etkisi mi bilmiyorum
Amin inşallahHepimizin hakkına hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırız
Benimki de dondurulmuş transfer 2. Adetim bittikten 12 gün sonra oldu transferim doktora ve duruma göre de kontrol sıklığı değişir belki ben 12 günlük süreçte 3 kez gittim. Rahim kalınlaşmasına bakarak zamanına karar veriyorlar transfer gününe. İnşallah güzel bi sonuç alırızHerkese merhaba, benim mayıs sonunda yumarta toplantı 2 adet bekleyelim dedi doktorum. Bugün 2. Adetimi oldum 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapılacak. Cuma günü kontrole çağırdı.
Dondurulmuş transferde ne kadar sıklıkla doktora gidiliyor adetin kaçıncı gününde transfer oluyor deneyimleyen var mı?
İnşallah ben de tüp bebek tedavisiyle anne oldum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahBenimde 25 haziranda transfer oldu ikinci transfer bugün 5.gunumuz insAllah hepimiz güzel bol pozitifli haberler aliriz:))))
Az kalmış test gününe banada haber ver bende artık ikinci transferde inşallahAmin inşallah
hayırlısı kolaylıkla ve sağlıkla nasip olsun hepimize
Yazarım mutalakaAz kalmış test gününe banada haber ver bende artık ikinci transferde inşallah
Teşekkür ederim cevabın için inşallah güzel sonuçları alırsın hepimiz alırızBenimki de dondurulmuş transfer 2. Adetim bittikten 12 gün sonra oldu transferim doktora ve duruma göre de kontrol sıklığı değişir belki ben 12 günlük süreçte 3 kez gittim. Rahim kalınlaşmasına bakarak zamanına karar veriyorlar transfer gününe. İnşallah güzel bi sonuç alırız
Bende böyleyim diğer hamileliklermde de böyleydim umarım hamileyizdr afiyetle aminBen de bekliyorum yarın kan vereceğim benim ilk transferim çok heyecanlıyım. Dün ve bugün kasık bel ve karın ağrısı oluyor sizde bir ağrı vs var mı
Bazen istiyorlar canım sıkıntı etme bak 2 katı artmış maşallah :)Kızlar bişey sorucam
Transferin
9. Günü 113
11. Gün 191
13. Gün 559
Ama doktorum iki gün sonra tekrar kan istedi neden acaba
Merkezdeki doktor istedi zaten kendi doktorum gerek yok demişti kan vermek stresliBazen istiyorlar canım sıkıntı etme bak 2 katı artmış maşallah :)
Öyle tabikğ de bende verdim suan sonuç bekliyorum. İnşallah hepimizin sonucu güzel olur canımMerkezdeki doktor istedi zaten kendi doktorum gerek yok demişti kan vermek stresli
Sonucunu bizlere söle inşallah herşey çok güzel olurÖyle tabikğ de bende verdim suan sonuç bekliyorum. İnşallah hepimizin sonucu güzel olur canım
Sonucum 90 çıktı canım çok şükür. Bakalım cumartesi ikinci defa vericemSonucunu bizlere söle inşallah herşey çok güzel olur
Çok güzel raabbim sonuna kadar güzel götürsünSonucum 90 çıktı canım çok şükür. Bakalım cumartesi ikinci defa vericem
Amin canım inşallah hepinizinkiniÇok güzel raabbim sonuna kadar güzel götürsün