2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Ne kadar güzel çok çok sevindim ♥️ darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏻 ben ilk transferimde idrar testi yapmıştık ne yazık ki benimki giderek silikleşir kimyasal olmuştu. Şimdi 10. Güne kadar bekleyeceğim 🙇🏻‍♀️ sizin adınıza çok sevindim inşallah değeriniz çok güzel çıkar ♥️♥️
Benim silikte giderek beliriyor inşallah kimyasal olmaz. Hayırlı haber al inşallah ❤️

Kızlar Şimdi opu oldum ve . Çıkış yapıldı yarın haber vericekler mis embiriyo hakkinda 16 saat falan dedi bakalım ne olucak ins hayırlısı ile transfere gideriz güzel sonuçlar alırız

Kızlar merhaba transferin
9. Günü beta 113
11. Günü beta 192
Yavaş mı ilerliyor böle olup gebelik devam eden varmı

Kızlar merhaba transferin
9. Günü beta 113
11. Günü beta 192
Yavaş mı ilerliyor böle olup gebelik devam eden varmı
İki gün sonra bi daha isterler canım artış genelde 12-14 günler arası 2 kat artmaya başlar kötü düşünme 9.güne göre de 113 te güzel pozitif düşün

Bende 2 temmuzda transfer oldum dün dayanamadım 4.gün test yaptım ancak ışıkta belli belirsiz çizgi vardı. Bugün ilk idrarla tekrar yaptım gayet belli silik çizgi gördüm☺️ ama benim embriyom 6.gün embriyosu o yüzden erken belli oldu şimdi cuma gününü bekliyorum test vercem :) başım dönüyordu ve inanılmaz kasıl ve bel ağrım vardı
Merhaba embriyonuzun kalitesi neydi.Ben de carsamba opu oldum 2 embriyo donduruldu,biri 3.gun iyi kalite digeri 6.gun 3CC . Biraz moralim bozuldu☹️

Kızlar beni. Amh düşük olduğu için doktorum beş günü beklemicek üçüncü günü gelirsek direk transfer yapicak dört yumurtam vardı bakalım.nasip artık

Merhabalar herkese hep birlikte hayırlı haberler alalım inşallah
Bende İzmir Ege üniversitesi tüp bebek poliklinik hastasıyım raporum onaylandı regl olduğumda aramamı ve tedaviye başlayacaklarını ilettiler bugün itibari ile regl oldum ve hastaneye ilettim geri dönüş bekliyorum süreç genel olarak nasıl oluyor ne sıklıkla hastaneye gitmek gerekiyor maalesef izin sıkıntısı olan bir işte çalışıyorum ve bu süreçte benim için çok önemli transfer olana kadar ki süreçte hastaneye gitme sirkülasyonu hakkında desteklerinize ihtiyacım var 🥺

Hayırlısı olsun canım inşallah 🙏

Merhabalar herkese hep birlikte hayırlı haberler alalım inşallah
Bende İzmir Ege üniversitesi tüp bebek poliklinik hastasıyım raporum onaylandı regl olduğumda aramamı ve tedaviye başlayacaklarını ilettiler bugün itibari ile regl oldum ve hastaneye ilettim geri dönüş bekliyorum süreç genel olarak nasıl oluyor ne sıklıkla hastaneye gitmek gerekiyor maalesef izin sıkıntısı olan bir işte çalışıyorum ve bu süreçte benim için çok önemli transfer olana kadar ki süreçte hastaneye gitme sirkülasyonu hakkında desteklerinize ihtiyacım var 🥺
Merhaba yumurtan oluşana kadar adetin ikinci günü gidiyorsun cnm ama yumurtan oldu mu kist falan olmadı mı ignelere basladiginda beni iki güne bir çağırdı yumurtaların büyümesine baktı sonra da toplama yaptı taze trasfer olursa iç yada beş gün sonra oluyor önce yumurta ile spermin döllenmesi gerekiyor bende İzmir'de yim şerife dikayak doktorum çok memnunum ege ünv. De gittim ege hanıma. Özel sürekli kendini hatırlatman lazım yoksa unutuyorlae

Merhaba yumurtan oluşana kadar adetin ikinci günü gidiyorsun cnm ama yumurtan oldu mu kist falan olmadı mı ignelere basladiginda beni iki güne bir çağırdı yumurtaların büyümesine baktı sonra da toplama yaptı taze trasfer olursa iç yada beş gün sonra oluyor önce yumurta ile spermin döllenmesi gerekiyor bende İzmir'de yim şerife dikayak doktorum çok memnunum ege ünv. De gittim ege hanıma. Özel sürekli kendini hatırlatman lazım yoksa unutuyorlae
Ben poliklinik hastasıyım belli bi doktorum yok raporlu hastayım Mart ayında başladık daha yeni çıktı raporumuz bu zamana kadar ki hiç bir kontrol ve testlerimde sorun görülmedi ama eşimde sperm sorunu varikosel olmasına rağmen eşimin tedavisi ürolojide devam ederken tüp bebek uygulamanızı bu ay reglinizle başlıyoruz dediler az önce tekrar aradılar yarın sabah için çağırdılar kan tahlili alttan muayene ve ilaçlarla ilgili gerekenler yapılacakmış çok stresliyim

X