2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar beta sonuçlarınızın yanında yükselme işareti var mı? Lütfen söyleyin ya benim yok korkuyorum ben bir kimyasal bir düşük yaşadım kimyasalda yükselme işareti yoktu düşükte de hiç kan vermedim zaten geç öğrenmiştim

Benim son reglim 24 Eylül 30 Ekim pazartesi bhcg baktırdım bugün çıktı daha 593 galiba düşük biraz
canım herkesin yumurtlama veya döllenme zamanı farklı değeri onlara bakarak karar verme bence burda önemli olan yükselişi ve doktorunun ne dediği inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) düşük die düşünerek modunu düşürüp strese girme :KK66:

Kızlar beta sonuçlarınızın yanında yükselme işareti var mı? Lütfen söyleyin ya benim yok korkuyorum ben bir kimyasal bir düşük yaşadım kimyasalda yükselme işareti yoktu düşükte de hiç kan vermedim zaten geç öğrenmiştim
korkup kendini strese sokma bu önemli biraz rahat olmaya çalış sanırım benimkisinin yanında da yok bu sistemsel bişeydir belki.

2 gün önce sarıydı şimdi beyaz veya şeffaf oluyor
SENİNKİ NORMALE DÖNMÜŞ HORMONLARDANDA OLABİLİRMİŞ NETTEN BAKTIMDA. PAZAR GÜNÜ KESE GÖRMEYE GİDİCEM BENDE. SORARIM DOKTORA. FOLBİOL KULLANIYORUM BENDE PIHTILAŞMA TESTİNE DAYANARAK DOKTOR DEMİŞDİ O YÜZDEN FOLBİOL KULLANIYORUM AMA BİR YANDANDA İÇİM RAHAT DEĞİL YÜKSEKDOZ BEBEĞE ZARAR VERMEZ İNŞ. SEN NEDEN FOLBİOL KULLANIYORSUN ?

canım herkesin yumurtlama veya döllenme zamanı farklı değeri onlara bakarak karar verme bence burda önemli olan yükselişi ve doktorunun ne dediği inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) düşük die düşünerek modunu düşürüp strese girme :KK66:
Sağol canım benim merakla bekliyorum artık gelecek günleri

Sağol kuzum güzel dileklerin için 🙏🙏🥰Olsun canim, her şeyin hayırlısı öncelikle. İnşallah bu ay olacak öyle düşün 🙏🥰 1 ay önce bizde öyleydik, olmadı dedik. Kasım senin ayın olsun inşallah 🙏🙏
canım çok çok teşekkür ederim

17 aydır deniyorum, olmadı. kabullendim de artık.
aralık ayında transferim var. umut ona artık inşallah 💕

Kizlar neden vajinal ultrasyon iyi değil merak ettim?
Benim rahmim ters bundan dolayı alttan muayene olmuyorum zaten kalınlaşmaya çalışan bir Rahim var alttan bakarken detaylı bakıyor kanamam oluyor düşük riskim oluyor birde ulturasondan ulturosana değişiyor özelde 6+1 bebeğimin kalp atışını duymuştum ilk gebelikte ama devlette 10 haftalıkken duydu bebeği kalp atışını gördü o yüzden baktırmıyorum

SENİNKİ NORMALE DÖNMÜŞ HORMONLARDANDA OLABİLİRMİŞ NETTEN BAKTIMDA. PAZAR GÜNÜ KESE GÖRMEYE GİDİCEM BENDE. SORARIM DOKTORA. FOLBİOL KULLANIYORUM BENDE PIHTILAŞMA TESTİNE DAYANARAK DOKTOR DEMİŞDİ O YÜZDEN FOLBİOL KULLANIYORUM AMA BİR YANDANDA İÇİM RAHAT DEĞİL YÜKSEKDOZ BEBEĞE ZARAR VERMEZ İNŞ. SEN NEDEN FOLBİOL KULLANIYORSUN ?
Bende ilk çocuğumda doktor folbiol vermişti o yüzden ona başladım randevuya kadar kullanayım boş geçmiyeyim çünkü bu dönem folik asit çok önemli

X