2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar bugün sarı akıntı ve kaşıntı başladı bende 🤦🏻‍♀️ doğal çözümü olan var mı ? geçen aylarda da vardı ama hamilelik riski olabilir diye ilaç yazmadı doktorum kremler var ama emin olamıyorum kullanmak için

Kızlar bugün sarı akıntı ve kaşıntı başladı bende 🤦🏻‍♀️ doğal çözümü olan var mı ? geçen aylarda da vardı ama hamilelik riski olabilir diye ilaç yazmadı doktorum kremler var ama emin olamıyorum kullanmak için
Mantar sanırım. Nioli yağı damlatabilirsin iç çamaşırına Pamuklu çamaşır giyip genital bölgeyi soğuk suyla yıkayın birde geçmiş olsun 🙏🏼

Adete göre 5+3benim de adet ağrısı , göğüs hassasiyeti dışında bir şey yok kese karından görünmedi bugün bhcg 1956
Bir de progesteron bakılmış 18 çıkmış bilginiz var mı

5+2 deyim Bende de ama ara ara kasık ağrıları var ara ara da akıntı var başka hiç bir şey yok normal mi değil mi bilmiyorum ☺️

Kizlar yarin sabah kan vericem saglik ocaginda dua edin güzel yükselmiş olsun değerim 🥺
Canım hiç stres yapma brnimde evde yaptığım 2.test birinciye aynı gibiydi sonraki testler yavaştan koyulaşmaya başladı. Üzme kendinş nasipse her türlü rabbim yardım ediyor

Bende ilk çocuğumda doktor folbiol vermişti o yüzden ona başladım randevuya kadar kullanayım boş geçmiyeyim çünkü bu dönem folik asit çok önemli
Folbiol çok yüksek doz toksik olabiliyor doktorunuz uygun demeden kullanmayın gebelik öncesi depolanması için kullanılıyor özellikle dikkat edin herşey güzel olsun :KK66:

Mantar sanırım. Nioli yağı damlatabilirsin iç çamaşırına Pamuklu çamaşır giyip genital bölgeyi soğuk suyla yıkayın birde geçmiş olsun 🙏🏼
Teşekkür ederim nioli yağını çok duydum ama emin olmadım bakalım bepantolle idare edicem gibi dayanamazsam denerim🙏

X