Selam arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.
ben 22+4 günlüğüm. Başta riskli çok durumum oldugu, kan sulandırıcı iğne kullandıgım için ve bir kaybım oldugu için sıkı takip edildim. Ben de 2 doktora birden göründüm fikir almak için. Yani normalden fazla ultrasaona girmiş oldum. Tabii doktorlara demedim ben sizden başkasına gidiyorum diye ne biliyim utandım
Neyse geçen haftalarda gebzede Burhan şeker var gitiğim ikinci doktor o ve ultrason cihazı tenkli gibi gösteriyor bebeğin suratını falan ben de detaylı yapıyor sandım bana baktı 15/20 dk sürmüştür. Bence bi problem yok ama ben merak ediyorum dersen perinatoloğa git dedi o zaman anladım detaylı yapmadıgını.
Bunu medicalparktaki doktora dedim o da neden bu kadar ultrasona giryosun endişe ediyosun, çok sık ultrasona girmek otizm ile ilişkilendiriliyor dedi. Beni iyice endişe ettirdi bu durum üzüldüm pişman oldum. Fetal Dna da yaptrdım çok şükür bi sorun yoktu hocam o zaman detaylıya girmiyim 30 dakika daha maruz kalmasın o zaman dedim . Sen git yaptır dedi . Ama doktorun sandığından daha çok girdim ultrasona arkadaşlar tecrübesizliğim ve korkularım yüzünden 2haftada 1 girdim. Bazen günde 2 kere. Ne yapsam sizce ? Detaylıya gireyim mi ?