2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    185
Gerçekten çok güzel bi program oğlumda da kullanmıştım şimdi tekrar indirdim hem çok eğlenceli ve eğitici

Selamlaaaar 7+0 kalp atışını duyduk miniğin B BirNBirE 1 ay sonraya kontrol.. tsh hafif yüksek olduğu için eutrox başlandı düşük dozda. Var mı tiroid ilacı kullanan?
Ben de başladim ilaca canim haşimato vardı ben de zaten. Ama hamile olmasan ilaca gerek yoktu dedi. Bebekte tiroid bezi olmadigi icin senden beslenecek dedi o yuzden verdi ilaci.

Ben kullanıyorum kuru üzümüm için kalp atışı da var çok keyifli

Bende 3-4 uygulama kullanıyorum aralarında Dr. Banu çiftçi de var. Bir de mucize anne diye bi uygulama var o da ayrıntılı bilgiler veriyor ve takip kısmı hoşuma gitti. Tavsiye ederim

Bende 3-4 uygulama kullanıyorum aralarında Dr. Banu çiftçi de var. Bir de mucize anne diye bi uygulama var o da ayrıntılı bilgiler veriyor ve takip kısmı hoşuma gitti. Tavsiye ederim
Ben de 3 uygulama indirdim ,içlerinde happy mom da var ama çok reklam çıkıyor maalesef

Ben de 3 uygulama indirdim ,içlerinde happy mom da var ama çok reklam çıkıyor maalesef
Evet ya Happy Mom çok reklam bende de var
Hamilelik+
Mucize anne
Dr. Banu Çiftçi
Happy Mom
Bunları kullanıyorum.
Hamilelik fotoğraflarında hafta takibi yazıp efektlemek için de baby store uygulamasını öneririm. Bir de Totsie var

Kızlar merhababende bugün hamile olduğumu öğrendim veya hcg 91.9 çıktı henüz adet geçikmesi yaşamadım ama kaset testlerim de silik de olsa pozitifti dayanamadım kan verdim pozitif ilk hamileliğim çok tecrübesizim daha bu değer normalmidir hemen bi kadın doğuma gitmelimiyim biraz daha bekliyim mi ne dersiniz yardımcı olursanız sevinirim

Hayırlı olsun Benim de gecikme olmadan 3 gün öncesi 96 çıkmıştı. Gidip muayene oldum direk rahim içine falan bakıyor herşey normal mi girmekte fayda var. Sağ yumurtalıktan çatladığını söyledi. 2 kere daha gittim 2-3 gün arayla yükselişi kontrol etti. Sonra tarih verdi yarın keseyi görmeye gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…