• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bende 4+4 üm şuan sata göre. Göğüste hassasiyet dışında bir belirtim yok. Bulantı gibi şeyler ne zaman oluyor ,şayet olacaksa merak ettim

Kızlar bende 4+4 üm şuan sata göre. Göğüste hassasiyet dışında bir belirtim yok. Bulantı gibi şeyler ne zaman oluyor ,şayet olacaksa merak ettim
Benim de göğüste hassasiyetle başladı sonra kasıkta kramplar batma ağrı belde ağrı karında şişlik yani regl belirtilerinin fazlası gibi düşün 🫠 5+2 deyim daha bulantım yok şişliğim de biraz indi. Genelinin 6. Haftada başlamış bulantılar.

Selamlaaaar 🥰 7+0 kalp atışını duyduk miniğin B BirNBirE 1 ay sonraya kontrol.. tsh hafif yüksek olduğu için eutrox başlandı düşük dozda. Var mı tiroid ilacı kullanan?
Gözünaydınnn 🌺
Ben ilk gebeliğimde kullandım ama yüksek değil aksine çok düşük olduğu için kullanmıştım yüksek olması bebeğin gelişimini düşük olması da anneyi çok etkilermiş ilaç önemli 🙏🏼kan tahlillerimi cumartesi vericem

Kizlar dr banu çiftçi nin uygulamasını kullanmayaniniz varsa indirmenizi tavsiye ederim simdi birde kalp atışı ses efekti koymuşlar uygulamaya girince pıt pıt kalp atışı duyuluyor 🥲🥲 hafta hafta bilgilendirici videolari var ben cok seviyorum minik bi tavsiye 💗

Back