- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.121
Bugün kusacaktım 2 sefer 5+5im şuan normal bence Oğlumdada bu haftalarda başlamış 1 hafta sürmüştü sonra hiç bulanmadıAyy ne çabuk başladı mide bulantıları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kusacaktım 2 sefer 5+5im şuan normal bence Oğlumdada bu haftalarda başlamış 1 hafta sürmüştü sonra hiç bulanmadıAyy ne çabuk başladı mide bulantıları
Bende yarın gidiyorum tam 5+3 oluyorİnşşh canm gidip görüyüm yarın
Bende yarın gidiyorum tam 5+3 oluyoİnşşh canm gidip görüyüm yarın
Benim de göğüste hassasiyetle başladı sonra kasıkta kramplar batma ağrı belde ağrı karında şişlik yani regl belirtilerinin fazlası gibi düşün 5+2 deyim daha bulantım yok şişliğim de biraz indi. Genelinin 6. Haftada başlamış bulantılar.Kızlar bende 4+4 üm şuan sata göre. Göğüste hassasiyet dışında bir belirtim yok. Bulantı gibi şeyler ne zaman oluyor ,şayet olacaksa merak ettim
İnşşh yarın bebecikleri görürüzBende yarın gidiyorum tam 5+3 oluyo
Rekor sende2+9 da 10.82 betayla öğrenen ben
Ay git git bakalım ne dicek doktor Valla her yaşta bulantı kusma çok zorDoktora gidicem birazdan dayanamıyorum bu mide bulantısı belimin ağrısına Rabbim şu zamanları sağlıkla geçirsin inşallah zormuş cidden ilkinde daha gençtim yaş ilerledikçe bazı şeyler değişiyormuş
7. Hafta ve sonrasında ama inşallah hiç olmasınKızlar bende 4+4 üm şuan sata göre. Göğüste hassasiyet dışında bir belirtim yok. Bulantı gibi şeyler ne zaman oluyor ,şayet olacaksa merak ettim
Benden hızlısı mezarda saka maka cokta guzel bisey degil ya erken öğrenmek günler gecmek bilmiyorRekor sende
Gözünaydınnn
ben o haftalarda partiliyordum2+9 da 10.82 betayla öğrenen ben
Bulantılar 6. Haftada başladı benimKızlar bende 4+4 üm şuan sata göre. Göğüste hassasiyet dışında bir belirtim yok. Bulantı gibi şeyler ne zaman oluyor ,şayet olacaksa merak ettim
Ayy kızlarr valla burayı okudukça ben de öyle diyorum artık . Çok zor galiba bulantı7. Hafta ve sonrasında ama inşallah hiç olmasın
Canım valla Polyanna olamicam korkunç bişey hayattan da gebelikten de soğuturAyy kızlarr valla burayı okudukça ben de öyle diyorum artık . Çok zor galiba bulantı
Ayyy bi miktar tırsmış olabilirim şuanneyse bunlar da anneliğe dahilCanım valla Polyanna olamicam korkunç bişey hayattan da gebelikten de soğutur
Ama geçecek öyle düşünelim
Benim de 3.1 çıktı. Ilk trimesterda 2.5 altı olması gerek dedi 25 mcg lik 1 tane verdi bana günlükSelaam ben de o ilaçtan kullanıyorum. Her gün yarım içiyorum 3.5 civarıydı benim tsh yüksek dedi doktor. 2'nin altı iyiymiş galiba