• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kizlar dr banu çiftçi nin uygulamasını kullanmayaniniz varsa indirmenizi tavsiye ederim simdi birde kalp atışı ses efekti koymuşlar uygulamaya girince pıt pıt kalp atışı duyuluyor 🥲🥲 hafta hafta bilgilendirici videolari var ben cok seviyorum minik bi tavsiye 💗
Gerçekten çok güzel bi program oğlumda da kullanmıştım şimdi tekrar indirdim 🥰 hem çok eğlenceli ve eğitici 🥰😇

Selamlaaaar 🥰 7+0 kalp atışını duyduk miniğin B BirNBirE 1 ay sonraya kontrol.. tsh hafif yüksek olduğu için eutrox başlandı düşük dozda. Var mı tiroid ilacı kullanan?
Ben de başladim ilaca canim haşimato vardı ben de zaten. Ama hamile olmasan ilaca gerek yoktu dedi. Bebekte tiroid bezi olmadigi icin senden beslenecek dedi o yuzden verdi ilaci.

Kizlar dr banu çiftçi nin uygulamasını kullanmayaniniz varsa indirmenizi tavsiye ederim simdi birde kalp atışı ses efekti koymuşlar uygulamaya girince pıt pıt kalp atışı duyuluyor 🥲🥲 hafta hafta bilgilendirici videolari var ben cok seviyorum minik bi tavsiye 💗
Ben kullanıyorum kuru üzümüm için kalp atışı da var çok keyifli😂😂😂

Bende 3-4 uygulama kullanıyorum aralarında Dr. Banu çiftçi de var. Bir de mucize anne diye bi uygulama var o da ayrıntılı bilgiler veriyor ve takip kısmı hoşuma gitti. Tavsiye ederim 😍

Ben de 3 uygulama indirdim ,içlerinde happy mom da var ama çok reklam çıkıyor maalesef
Evet ya Happy Mom çok reklam bende de var 😅
Hamilelik+
Mucize anne
Dr. Banu Çiftçi
Happy Mom
Bunları kullanıyorum.
Hamilelik fotoğraflarında hafta takibi yazıp efektlemek için de baby store uygulamasını öneririm. Bir de Totsie var

Kızlar merhaba🤗bende bugün hamile olduğumu öğrendim veya hcg 91.9 çıktı henüz adet geçikmesi yaşamadım ama kaset testlerim de silik de olsa pozitifti dayanamadım kan verdim pozitif😍 ilk hamileliğim çok tecrübesizim daha bu değer normalmidir hemen bi kadın doğuma gitmelimiyim biraz daha bekliyim mi ne dersiniz yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba🤗bende bugün hamile olduğumu öğrendim veya hcg 91.9 çıktı henüz adet geçikmesi yaşamadım ama kaset testlerim de silik de olsa pozitifti dayanamadım kan verdim pozitif😍 ilk hamileliğim çok tecrübesizim daha bu değer normalmidir hemen bi kadın doğuma gitmelimiyim biraz daha bekliyim mi ne dersiniz yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun 🤩Benim de gecikme olmadan 3 gün öncesi 96 çıkmıştı. Gidip muayene oldum direk rahim içine falan bakıyor herşey normal mi girmekte fayda var. Sağ yumurtalıktan çatladığını söyledi. 2 kere daha gittim 2-3 gün arayla yükselişi kontrol etti. Sonra tarih verdi yarın keseyi görmeye gideceğiz ☺️

Hayırlı olsun 🤩Benim de gecikme olmadan 3 gün öncesi 96 çıkmıştı. Gidip muayene oldum direk rahim içine falan bakıyor herşey normal mi girmekte fayda var. Sağ yumurtalıktan çatladığını söyledi. 2 kere daha gittim 2-3 gün arayla yükselişi kontrol etti. Sonra tarih verdi yarın keseyi görmeye gideceğiz ☺️

Back