• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Carsamba gunu kaset test ile ogrendim Cuma günü 115 beta idi pazartesi 443 olmuş. Geç yumurtlama olabilir sata göre takvimi yaptım ama yarın kese görünürse netleşecek düzgün bir artma olmuşsa 1000 civarı olmalı.
Hayırlı olsun sağlıkla aramıza katılırsın inşallah 🌺

Çook teşekkür ederimm🙏rahim içine bakıyor derken kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum☺️
Vajinal ultrasona giriyorsun. Rahim ağzına çevresine bakıyor herhangi bozulma enfeksiyon var mı diye. Yumurtalıkların durumuna ve kist tarzı şeylere önlem amaçlı. Eğer gebelik öncesi rutinlerine gidiyorsan bişey yoktur zaten ama tekrar kan vermen lazım 2-3 gün sonrasına o yüzden direk gitsen daha iyi beta bakmak isteyecektir zaten doktor da

Carsamba gunu kaset test ile ogrendim Cuma günü 115 beta idi pazartesi 443 olmuş. Geç yumurtlama olabilir sata göre takvimi yaptım ama yarın kese görünürse netleşecek düzgün bir artma olmuşsa 1000 civarı olmalı.
1000 betada kese biraz zor görünebiliyor. Bana doktorum 1200 de vajinal 1500 de abdominal yarı karından görünür kesin dedi

Evet ben ovulasyon testiyle takip ediyordum zaten 20 ekimde pik gördüm 9 gün sonra beta 10 çıktı 😄
Benimde 12.gunum çatlamadan itibaren bugün kan verdim beta 9 çıktı iki gün sonra tekrar kan ver çok düşük dedi doktorun erken olduğu için olabilir dedi içime korku geldi sizin nasıl acaba

Benimde 12.gunum çatlamadan itibaren bugün kan verdim beta 9 çıktı iki gün sonra tekrar kan ver çok düşük dedi doktorun erken olduğu için olabilir dedi içime korku geldi sizin nasıl acaba
Kimyasal mı değil mi öğrenmek için o canım 🥰 2 günde bir kan ver takip et beta hcg artışı oluyor mu diye 2 katı artarsa sorun yok demek 🫶🏻

Back