• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba, bence her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için daha erken gidebilirsiniz. Benim de ilk hamileliğim :) Ayrıca folik asit kullanmaya başladınız mı? İş nedeniyle izin alamıyorsanız büyük özel hastanelerde kadın doğum doktoru nöbetçi oluyor belki o şekilde akşam gidebilirsiniz.
Merhabalar ☘️ benim hamileliğim planlıydı bundan kaynaklı olarak 3 aydır folik asit ve farklı takviyeler kullanıyorum. Öncesinden tüm testlerim yapılmıştı. Akşam gitmek istedim ama doktorum akşam mesaiye kalmıyor o yüzden izin günümü beklemek durumunda kaldım. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🌸

Kızlar günaydınnn🌸🌸
Ben keseyi gördüm bugün çook şükür🙏🙏
B BirNBirE canım beni de artık ekleyebilirsin listeye
Yaş 33 ilk çocuk 5+0 da keseyi gördüm
sat 10 ekim
tahmini doğum 16 temmuz 🙏🙏
Haftaya kalp atışı için gideceğim insallah 😊
Gözün aydın canm darısı kalp atışını da duymaya 🥰 yarın ben de 5+0 oluyorum görebilir miyim acaba

Kızlar boğazımda tahriş var zaten bulantım vardı iyice tetikliyor. Pastil(ilaç içermeyen) gibi bişey kullansam zararı olur mu acaba daha önce gebelik tecrübesi olan ve bilen var mı? Ya da alternatif ne yapabilirim boğazım için

Düşmüştür de test için 2 yere ayrı ayrı gitmek istemiyorum kuzum

Yok hayır ilk 3 ay bizim yediklerimize ihtiyacı yok vücudun susuz kalmaması önemli çünkü tam 8 hafta serumla beslendim ne yemek vardı ne vitamin içsem kustum maşallah sağlıklıydı bizi kemiriyorlar o ayrı 🫠

Nazara inanıyorum o ayrı konu ama her gebelik farklı işte anneye bağlı değil tamamen gebeliğe bağlı inşallah çabucak geçer canım şu süreç 🙏🏼🥹
Doktora gidicem birazdan dayanamıyorum bu mide bulantısı belimin ağrısına Rabbim şu zamanları sağlıkla geçirsin inşallah zormuş cidden ilkinde daha gençtim yaş ilerledikçe bazı şeyler değişiyormuş 🥴

Back