- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.101
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benim hamileliğim planlıydı bundan kaynaklı olarak 3 aydır folik asit ve farklı takviyeler kullanıyorum. Öncesinden tüm testlerim yapılmıştı. Akşam gitmek istedim ama doktorum akşam mesaiye kalmıyor o yüzden izin günümü beklemek durumunda kaldım. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallahMerhaba, bence her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için daha erken gidebilirsiniz. Benim de ilk hamileliğim :) Ayrıca folik asit kullanmaya başladınız mı? İş nedeniyle izin alamıyorsanız büyük özel hastanelerde kadın doğum doktoru nöbetçi oluyor belki o şekilde akşam gidebilirsiniz.
Gecmis olsun canim daha iyi misin nasil oldun simdiBu hamilelik bana yaşamadığımı yaşatacak belli valla parol içtim dayanamadım ağrıya inşallah zararı olmaz
Sağol canım darısı bekleyen herkese insallahGozun aydin canim
Gözün aydın canm darısı kalp atışını da duymaya yarın ben de 5+0 oluyorum görebilir miyim acaba
Hayırlı olsun öncelikle ben 5+1e kadar bekledim keseyi gördüm 6+1de kalp atışını gördüm. Eğer bi problem yoksa bekleyebilirsiniz 1 hafta dahaMerhabalar 4+2 yim de ben sizce doktor kontrolüne ne zaman gitmem gerek?
Geç döllenme değilse görebilirsin belki canımGözün aydın canm darısı kalp atışını da duymaya yarın ben de 5+0 oluyorum görebilir miyim acaba
İnşşh canm gidip görüyüm yarınGeç döllenme değilse görebilirsin belki canım
2+9 da 10.82 betayla öğrenen ben3+1 de 23 betayla öğrenen biri olarak arttırıyorum 3+0 da idrar testinde görmüştüm ama 3+1 de kan verdim ilk
Çok erken öğrenmişsin canım hayırlı olsun, beklemek zor oluyor. Sana bol sabırlar diliyorum :)2+9 da 10.82 betayla öğrenen ben
Aynen oyle canim ya ama geldi çattı kontrol zamani yarin gidecegim insallah gonul isterdi ki 1 hafta daha bekleyeyim ama onu yapamicam isteÇok erken öğrenmişsin canım hayırlı olsun, beklemek zor oluyor. Sana bol sabırlar diliyorum :)
Doktora gidicem birazdan dayanamıyorum bu mide bulantısı belimin ağrısına Rabbim şu zamanları sağlıkla geçirsin inşallah zormuş cidden ilkinde daha gençtim yaş ilerledikçe bazı şeyler değişiyormuşDüşmüştür de test için 2 yere ayrı ayrı gitmek istemiyorum kuzum
Yok hayır ilk 3 ay bizim yediklerimize ihtiyacı yok vücudun susuz kalmaması önemli çünkü tam 8 hafta serumla beslendim ne yemek vardı ne vitamin içsem kustum maşallah sağlıklıydı bizi kemiriyorlar o ayrı
Nazara inanıyorum o ayrı konu ama her gebelik farklı işte anneye bağlı değil tamamen gebeliğe bağlı inşallah çabucak geçer canım şu süreç
Doktora gidicem eşim izin aldı hem belimin ağrısını hemde mide bulantım için hemde hiç gitmedim özele gidicez belki kese görürüzGecmis olsun canim daha iyi misin nasil oldun simdi
Ayy ne çabuk başladı mide bulantılarıDoktora gidicem birazdan dayanamıyorum bu mide bulantısı belimin ağrısına Rabbim şu zamanları sağlıkla geçirsin inşallah zormuş cidden ilkinde daha gençtim yaş ilerledikçe bazı şeyler değişiyormuş