2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Bende bugün kontrole gittim sat a göre 5+6 ama bi kaç gün küçük olabilir geç yumurtlamışsındır dedi sadece Yolk sac gördük bebeği göremedik kese 6.13 mm 🥹
Ben de 5+6 ile gittim.ayni şeyi söyledi.keseyi gördü bebeği göremedi.gecen hafta özele gitmiştim.orda bebeği görmüştü aslında.2 hafta sonra tekrar gidecem.

Hanımlar betahcg ile birlikte progesteron baktiran oldu mu benim 15 çıktı düşük mü bu, doktorum 25 olması gerekiyor en az dedi moralim bozuldu

Hanımlar betahcg ile birlikte progesteron baktiran oldu mu benim 15 çıktı düşük mü bu, doktorum 25 olması gerekiyor en az dedi moralim bozuldu
Süt hormonu değil mi zamanla yükselir o ya neden bu kadar üzmüş ki sizi birde eğer ilaç kullanacaksanız sanırım bir cevabınız da görmüştüm demekki vücudunuzun ihtiyacı var bu hormana ilaca başladınız mı?

Süt hormonu değil mi zamanla yükselir o ya neden bu kadar üzmüş ki sizi birde eğer ilaç kullanacaksanız sanırım bir cevabınız da görmüştüm demekki vücudunuzun ihtiyacı var bu hormana ilaca başladınız mı?
Yok canım süt hormonu prolaktin. Bu gebeliğin sağlıklı ilerleyişi tutunması için bakılıyor.

Yok canım süt hormonu değil bu progesteron ne kadar düşükse gebelikte düşük riski de o kadar artiyormus 15 bir tık düşük gibi gerçi hamileliği daha pazartesi öğrendim 23 değerle, çok yeni bir hamilelik belki ondan 15 çıkmıştır, bugünkü beta değerim 89 2 günde 3 kata yakın yükselmiş beta güzel de işte progesteron yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan o hormon biraz kafa karıştırdi

Hiç progesteron baktırmadım ama bence moral bozacak bişey yok. Progestan desteği verdi mi ?
Beta değerimi bekledim o çıktı 1,5 saatte onu gosterdim 23 ten 89 a çıkmış güzel ama keşke progesteron da verseydin dedi düşük riskine bakalım dedi, onu da verdim ama bı 1,5 saat daha bekleyemedim, cuma günü bidaha beta vercem o zaman söylerim doktora progestan değerimi cuma günkü beta ile birlikte, evde progestan vardı doktor 25 bekliyorum en az diyip de benim 15 çıkınca kendi kafama göre basladim progestan fitil olarak az önce

Beta değerimi bekledim o çıktı 1,5 saatte onu gosterdim 23 ten 89 a çıkmış güzel ama keşke progesteron da verseydin dedi düşük riskine bakalım dedi, onu da verdim ama bı 1,5 saat daha bekleyemedim, cuma günü bidaha beta vercem o zaman söylerim doktora progestan değerimi cuma günkü beta ile birlikte, evde progestan vardı doktor 25 bekliyorum en az diyip de benim 15 çıkınca kendi kafama göre basladim progestan fitil olarak az önce
Hiç bi zararı olmaz bende başlicam bugün günde 1 fitil olarak. Korkma canım henüz çok başı zaten inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏼

Önlem olarak 12.haftaya kadar kullanma kararı aldım progestan 😂 oğlumda da kese arkası kanama olmuştu progestan 200 Luk kullanmistim, bundan önceki dusugumun olduğu hamilelikte de kese arkası kanama vardı onda da progestan kullanmıştım ama kese arkası kanama kesilince doktorum kesmişti progestani, belki de benim vücudum progesteron hormonunu yeteri kadar üretmiyor 😅 gülüyorum artık sinirlerim bozuldu

Anladım canım benim de mhtfr 1298 olanı homozigot, pai 4G5G heterizigot bugün doktora gittim cuma günü degerime bakarak başlayacak iğneyi, 4000 Lik oksapar ve ecoprin100 birlikte dedi
Bunu düşük yaşamadan anlamanın yolu var mı ben de uzun süre çocuk sahibi olamadım ama buna bakmıyorlar hiç

Önlem olarak 12.haftaya kadar kullanma kararı aldım progestan 😂 oğlumda da kese arkası kanama olmuştu progestan 200 Luk kullanmistim, bundan önceki dusugumun olduğu hamilelikte de kese arkası kanama vardı onda da progestan kullanmıştım ama kese arkası kanama kesilince doktorum kesmişti progestani, belki de benim vücudum progesteron hormonunu yeteri kadar üretmiyor 😅 gülüyorum artık sinirlerim bozuldu
Bende kızımda kullandım önlem amaçlı

X