2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Bunu düşük yaşamadan anlamanın yolu var mı ben de uzun süre çocuk sahibi olamadım ama buna bakmıyorlar hiç
Hiç bir yolu yok maalesef ben 7 haftalık kaybettim kalbi durdu Herşey çok yolundaydı bi akşam otururken şakır şakır kan boşaldı. Rabbim hepimizin meleğini korusun sağlıkla ilerlesin inşallah

Hiç bir yolu yok maalesef ben 7 haftalık kaybettim kalbi durdu Herşey çok yolundaydı bi akşam otururken şakır şakır kan boşaldı. Rabbim hepimizin meleğini korusun sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde aynı şekilde oldu kahverengi bi leke geldi kese bozulmaya başlamış 7haftalıktı bebeğim progestan da kullanıyordum progestan sayesinde bebek çok tutunmuş ama gelişimi durdu nasip olmayınca ne yapsan boş her şeyin hayırlısı . Amiin, rabbim korusunn

Bunu düşük yaşamadan anlamanın yolu var mı ben de uzun süre çocuk sahibi olamadım ama buna bakmıyorlar hiç
Trambofoli paneli testi yaptırabilirsin canım özel labaratuvarlarda ya da özel hastanelerde kolay yapıyorlar tabi maaliyetli biraz ben yazın 1400 gibi bir ücret vermiştim sadece trambofoli paneline, yanında yaptirdigim tahlillerle beraber toplam 3500 falan tutmuştu protein C protein s değerleri de önemli, antitrombin 3 ve eşli kromozom analizi yaptırmıştık ama şuan hamile olduğun için sadece trambofoli paneli testi yaptırabilirsin bir de kromozom analizi bunlar bizim genetigimiz yani bana dedikleri 1 günlük bebekken de aynıydı değerin 70 yaşında da aynı olacak değişmeyecek değerler bunlar sadece trambofoli paneline baktirilabilir özelde 15-20 güne çıkıyor sonuçlar

Canım geçmiş olsun sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna

Canım geçmiş olsun sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna
Nasipte olmayınca olmuyor. Aslında düşükler yada kayıplar tekrarlamıyorsa bazılarımızın durumu çok farklı onlardan bahsetmiyorum benim gibi olan bi sebep yokken ilk düşüğünü yapanlardan bahsediyorum bazen buna bile şükretmek gerekiyor. Belki bi çok anomaliyle dünyaya gelecekti belki bi kaç yıl yaşayıp hayatını kaybedecekti imtihanı daha ağır olurdu bunada çok şükür 5 yıl önce oldu bu olay

Teşekkürler canım

Selam kızlar

Kızlar transferın 5. Günü idrar testı yaptım pozitif cıktı aynı gün kan verdım negatıf cıktı

6. Gün tekrar farklı marka ile test yaptım pozitif cıktı 8. gün sonra kan verdım negatıf cıktı. ( yanı dün sabah)

Dün aksam da camasırımı baya ıslatacak kadar lekelı su geldi. Ben gercekten hiçbişey anlamıyorum....

Daha önce basına boyle bısey gelen var mı?

Kusura bakma ya ben prolaktin anladım o değer de yükselir daha çok erkenmiş bencede sıkma canını

Günaydın kızlar. İnşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikti 4. gündeyim Acaba hamilemiyim diye daha önce ve dün erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bu sabahta normal test ile baktım yine bir şey yok. Normalde adetim düzenlidir. Anlam veremedim :S

günaydınnn . Adetiniz geçiktiyse çıkması gerekliydi ben adetten 10 gün önce öğrendiim . ama tabiki geç döllenmede olabilir bir süre daha bekleyip kan testi verebilirsiniz

Kızlar çatlatma iğnesi etkisi gitti mi diye son 5 gündür test yapıyorum ama öal2sef azalmıyor hergün aynı çıkıyor.Geçen ay 11.gün gitmişti ve 12.gün gebe kaldığımı öğrendim.6 aydır femara çatlatma iğnesi kullandım ama ilk kez bu ay iğne etkisi ne yapsam da gitmiyor.Dün 13.gündü kan verdim 12 çıktı ama iğne etkisi tamamen.İğne ile gebe kalanlardan benim gibi iğne etkisi hiç gitmeyen oldumu

Eklentiler

• IMG_7464.png
    336,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7465.png
    650,8 KB · Görüntüleme: 43
Biz sizle aynıyız benimde son adet 4 ekimdi 5+1le devam

Kızlar kafanıza göre pregostron kullanmayın sağlıklı bir embriyo değilse progestron ile tutunmasını sağlayarak işleri daha da zorlaştırırsınız eğer tutunacağı varsa zaten sizinle kalacak düşük yapmayı kimse istemez ama sağlıksız bir gebelikse kendiliğinden sonlanması sizin için daha iyi olur yoksa kürtaj ve ilaçlarla uğraşmak daha çok can yakıcı olur hekim kontrolünde kullanılması gerekiyor lütfen bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…