-
- Konu Sahibi sacibelinde
Hiç bir yolu yok maalesef ben 7 haftalık kaybettim kalbi durdu Herşey çok yolundaydı bi akşam otururken şakır şakır kan boşaldı. Rabbim hepimizin meleğini korusun sağlıkla ilerlesin inşallahBunu düşük yaşamadan anlamanın yolu var mı ben de uzun süre çocuk sahibi olamadım ama buna bakmıyorlar hiç
Benimde aynı şekilde oldu kahverengi bi leke geldi kese bozulmaya başlamış 7haftalıktı bebeğim progestan da kullanıyordum progestan sayesinde bebek çok tutunmuş ama gelişimi durdu nasip olmayınca ne yapsan boş her şeyin hayırlısı . Amiin, rabbim korusunnHiç bir yolu yok maalesef ben 7 haftalık kaybettim kalbi durdu Herşey çok yolundaydı bi akşam otururken şakır şakır kan boşaldı. Rabbim hepimizin meleğini korusun sağlıkla ilerlesin inşallah
Trambofoli paneli testi yaptırabilirsin canım özel labaratuvarlarda ya da özel hastanelerde kolay yapıyorlar tabi maaliyetli biraz ben yazın 1400 gibi bir ücret vermiştim sadece trambofoli paneline, yanında yaptirdigim tahlillerle beraber toplam 3500 falan tutmuştu protein C protein s değerleri de önemli, antitrombin 3 ve eşli kromozom analizi yaptırmıştık ama şuan hamile olduğun için sadece trambofoli paneli testi yaptırabilirsin bir de kromozom analizi bunlar bizim genetigimiz yani bana dedikleri 1 günlük bebekken de aynıydı değerin 70 yaşında da aynı olacak değişmeyecek değerler bunlar sadece trambofoli paneline baktirilabilir özelde 15-20 güne çıkıyor sonuçlarBunu düşük yaşamadan anlamanın yolu var mı ben de uzun süre çocuk sahibi olamadım ama buna bakmıyorlar hiç
Canım geçmiş olsun sağlıcakla kavuşursun inşallah yavrunaHiç bir yolu yok maalesef ben 7 haftalık kaybettim kalbi durdu Herşey çok yolundaydı bi akşam otururken şakır şakır kan boşaldı. Rabbim hepimizin meleğini korusun sağlıkla ilerlesin inşallah
AminnnBenimde aynı şekilde oldu kahverengi bi leke geldi kese bozulmaya başlamış 7haftalıktı bebeğim progestan da kullanıyordum progestan sayesinde bebek çok tutunmuş ama gelişimi durdu nasip olmayınca ne yapsan boş her şeyin hayırlısı . Amiin, rabbim korusunn
Nasipte olmayınca olmuyor. Aslında düşükler yada kayıplar tekrarlamıyorsa bazılarımızın durumu çok farklı onlardan bahsetmiyorum benim gibi olan bi sebep yokken ilk düşüğünü yapanlardan bahsediyorum bazen buna bile şükretmek gerekiyor. Belki bi çok anomaliyle dünyaya gelecekti belki bi kaç yıl yaşayıp hayatını kaybedecekti imtihanı daha ağır olurdu bunada çok şükür 5 yıl önce oldu bu olayCanım geçmiş olsun sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna
Teşekkürler canımTrambofoli paneli testi yaptırabilirsin canım özel labaratuvarlarda ya da özel hastanelerde kolay yapıyorlar tabi maaliyetli biraz ben yazın 1400 gibi bir ücret vermiştim sadece trambofoli paneline, yanında yaptirdigim tahlillerle beraber toplam 3500 falan tutmuştu protein C protein s değerleri de önemli, antitrombin 3 ve eşli kromozom analizi yaptırmıştık ama şuan hamile olduğun için sadece trambofoli paneli testi yaptırabilirsin bir de kromozom analizi bunlar bizim genetigimiz yani bana dedikleri 1 günlük bebekken de aynıydı değerin 70 yaşında da aynı olacak değişmeyecek değerler bunlar sadece trambofoli paneline baktirilabilir özelde 15-20 güne çıkıyor sonuçlar
Ben prolaktin diye okudum yaYok canım süt hormonu prolaktin. Bu gebeliğin sağlıklı ilerleyişi tutunması için bakılıyor.
Kusura bakma ya ben prolaktin anladım o değer de yükselir daha çok erkenmiş bencede sıkma canınıYok canım süt hormonu değil bu progesteron ne kadar düşükse gebelikte düşük riski de o kadar artiyormus 15 bir tık düşük gibi gerçi hamileliği daha pazartesi öğrendim 23 değerle, çok yeni bir hamilelik belki ondan 15 çıkmıştır, bugünkü beta değerim 89 2 günde 3 kata yakın yükselmiş beta güzel de işte progesteron yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan o hormon biraz kafa karıştırdi
Hayırla gelsin minnakMerhaba hanimlar, bugun evde test yaptım pozitif çıktı. En kisa sure icinde de doktora gideceğiz. 15 aylik kızım var. Surpriz oldu bize. Bor yandan korkuyorum bir yandan heyecanlıyım.
günaydınnn . Adetiniz geçiktiyse çıkması gerekliydi ben adetten 10 gün önce öğrendiim . ama tabiki geç döllenmede olabilir bir süre daha bekleyip kan testi verebilirsinizGünaydın kızlar. İnşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Adetim gecikti 4. gündeyim Acaba hamilemiyim diye daha önce ve dün erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı bu sabahta normal test ile baktım yine bir şey yok. Normalde adetim düzenlidir. Anlam veremedim :S
Biz sizle aynıyız benimde son adet 4 ekimdi 5+1le devammerhaba kızlar heycanla bende katılayım aranıza :)),
son adet tarihim 04.10.2023
ilk hcg 53.8 çıktı 2 gün sonra yani pazar günü 136.5 çıktığında netleştirdi doktorum şimdi keseyi görmek için ayın 7 sini bekliycez. çok heycanlı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.